Hangi fps oyununu oynamalıyım?

lieutenant

Asistan
Reaksiyon puanı
195
Herkese selamlar. CS:GO’da e-sporcu olmak için bir yola başlamıştım. Hilelerden bıkıp Valorant’a geçtim. Valorant’ta ajanlar hakkında hiçbir bilgim olmadığı için takıma yeterli katkı sağlayamıyorum. Karşı takım da bilgisizse aimim iyi olduğu için takımı taşıyorum. Ve ranklı maçlarda bu büyük sorun oluyor genelde sonuncu oluyorum. Acaba CS:GO’ya geri mi dönsem yoksa başka e-spor için önü açık bir oyun mu oynamalıyım?

furkan221635

Doçent
Reaksiyon puanı
461
Online oyunlarda her zaman hile vb. tarzı şeyler olur diye düşünüyorum.

lieutenant

Asistan
Reaksiyon puanı
195
Online oyunlarda her zaman hile vb. tarzı şeyler olur diye düşünüyorum.
Evet ücretsiz FPS oyunlarında genellikle hileler fazla ama CS:GO’da çok daha fazla. Ve de iyi oynadığınızda hemen hile diyen kanserler var. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Herkese selamlar. CS:GO’da e-sporcu olmak için bir yola başlamıştım. Hilelerden bıkıp Valorant’a geçtim. Valorant’ta ajanlar hakkında hiçbir bilgim olmadığı için takıma yeterli katkı sağlayamıyorum. Karşı takım da bilgisizse aimim iyi olduğu için takımı taşıyorum. Ve ranklı maçlarda bu büyük sorun oluyor genelde sonuncu oluyorum. Acaba CS:GO’ya geri mi dönsem yoksa başka e-spor için önü açık bir oyun mu oynamalıyım?
Apex Legends deneyebilirsiniz.