EgoBabaPro
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 16
Beyler Çok Sıkılıdım Hızlı Ve Öfkeli Gibi Filmler Arıyorum Biliyormusunuz ?
İzledim Taxi 1 2![]()
"Mi" Soru Ekinin Yazımı, nasıldır, mi ekinin yazılışı, yazım kuralları | Çokbilgi.com - Türkçe ve Edebiyat Güncesi
1. Bu ek geleneksel olarak ayrı yazılır ve kendisinden önceki sözcüğün son ünlüsüne bağlı olarak ünlü uyumlarına girer. Soru ekinden sonra gelen ekler, bu eke bitişik olarak yazılır: Örnek: Buwww.cokbilgi.com
Taxi izleyebilirsin.
Türkçem 46![]()
"Mi" Soru Ekinin Yazımı, nasıldır, mi ekinin yazılışı, yazım kuralları | Çokbilgi.com - Türkçe ve Edebiyat Güncesi
1. Bu ek geleneksel olarak ayrı yazılır ve kendisinden önceki sözcüğün son ünlüsüne bağlı olarak ünlü uyumlarına girer. Soru ekinden sonra gelen ekler, bu eke bitişik olarak yazılır: Örnek: Buwww.cokbilgi.com
Taxi izleyebilirsin.
Saoasun Lucy Filmini İzlemeye BaşlıyorumArabalarla ilgili pek bilmiyorum ama bilim kurgu istersen bunlar harikadır:
![]()
Bilim Kurgu Film Önerileri
Teknolojideki son gelişmeler ve ilgi çekici detaylar burada!technologyfurther.blogspot.com
KORSAN izlemek beleşşşşşşş.Kooorsan, yapma koorrrrrrsan, mübarek günlerde günaha teşvik ediyorsunuz neden, neden?
Kul hakkı yemek de öyle.KORSAN izlemek beleşşşşşşş.
en iyi bilim kurgu filmi avengers 3 infinity warArabalarla ilgili pek bilmiyorum ama bilim kurgu istersen bunlar harikadır:
![]()
Bilim Kurgu Film Önerileri
Teknolojideki son gelişmeler ve ilgi çekici detaylar burada!technologyfurther.blogspot.com