emirhanssx
Asistan
(En baştaki MSI ve üçüncü gigabayte)Daha ucuz olduğu için en baştaki MSI mi yoksa gigabayte mi? Bana çift fanli olduğu için daha mantıklı geldi gigabayte.Sizce hangisi?
Hocam elimden geldiğince kısmaya çalışıyorum da yoksa gözüm ondaGigabyte alabilirsin ama Asus OC modelini de alabilirsin.
Çift fanlı olduğu için Gigabyte öneririm. Yalnız Gigabyte ürünlerinin kutusunu kaybetme servisle işin olacağı zaman muhakkak kutu ile göndermeni istiyorlar.Hocam elimden geldiğince kısmaya çalışıyorum da yoksa gözüm onda.Yanı o ikisinden gigabayteDaha iyi değil mi?Daha önce kullanmadım da.
Ben olsam onu alırdım.Gerçi 90tl falan fark var.O dediğiniz OC modeli daha mantıklı geldi.
OC editions yazan çift fanli?1100 liramı 300 lira daha ver 1060 al ayrıca asuslar tek fanlı unutma
3 GB 1060 hatasına düşmeyin 1050 Ti almak daha iyi.1100 liramı 300 lira daha ver 1060 al ayrıca asuslar tek fanlı unutma
1050ti asus strix 1250 lira 1060 1400 lira hemde oc li.Full oc yaptırsan bile daha uzun ömürlü olur.3 GB 1060 hatasına düşmeyin 1050 Ti almak daha iyi.
Dediğim gibi VRAM değeri 4 GB altı alınmaz artık. 3 GB 1060 da 6 GB versiyonuna göre kısılmış hali. Boşuna bütçeyi oraya ayırmaya gerek yok. Onun yerine diğer parçalara önem verilebilir.1050ti asus strix 1250 lira 1060 1400 lira hemde oc li.Full oc yaptırsan bile daha uzun ömürlü olur.
Dolar 4.7 iken bunları konuşmamızın pek önemi yok aslında bilgisayarına dantel alsan bile zarardasın.Ben dolar 3.2 iken falan almıştım 1060 ımı şu an satıp 1070 almayı düşünüyorum.Dediğim gibi VRAM değeri 4 GB altı alınmaz artık. 3 GB 1060 da 6 GB versiyonuna göre kısılmış hali. Boşuna bütçeyi oraya ayırmaya gerek yok. Onun yerine diğer parçalara önem verilebilir.
1070 alma yeni seri çıkacak zaten. En azından 10 serisinin fiyatları biraz düşer.Dolar 4.7 iken bunları konuşmamızın pek önemi yok aslında bilgisayarına dantel alsan bile zarardasın.Ben dolar 3.2 iken falan almıştım 1060 ımı şu an satıp 1070 almayı düşünüyorum.