İngilizce, arapça ve birazcıkta osmanlıca varHangi dil bildiğini söyleme de biz bilmediğini tutturalim.
Arkdaşim bildiğin dilleri niye yazmıyorsun?
Benim ileri seviye ingilizce
Giriş seviye almancam var ama almancayı öğrenmek pek istemiyorum nedense
Fransızca kursuna gidiyorum bir süredir tavsiye edebilirim ama iş için vs istiyorsanız Çince daha önemli bir yere sahip İngilizceden sonra
Rusça ve Çince düşünüyorum ama kararsızım bende![]()
Olur böyle şeylerİngilizceyi ana dil gibi düşünün artık şimdiki dönem çince yada rusça (çinde derken o acayip yazılan çubuklu yazılar)
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Yuh yemin ediyom yazdığımı düşünüp düşünmeden seninkini yazmışım![]()
Ama sana bişey deyim mi? Bak işi zaten işte Öğretirler, senin dilin olsun, başkalarından farkın olsunİngilizcem gayet iyi şuan ingilizce düblaj filmleri ingilizce altyazılarla izleyebiliyorum, akıcı konuşurum
İşin aslı şu liseyi açık öğretimden okuyorum tüm gün evdeyim sınavdan sınava evden çıkıyorum neredeyse ve gün içinde çok birşeyde yapmıyorum en azından yeni bir dil öğrenmeye başlayıp kendimi geliştireyim
Olur böyle şeyler![]()
Ama sana bişey deyim mi? Bak işi zaten işte Öğretirler, senin dilin olsun, başkalarından farkın olsun
Herkes için geçerli bu
Şöyle bir sıralama düşündüm.
Çince, İspanyoca, Portekizce.
İngilizce ve Arapçanın olması avantaj bunların yanına bir de rusça ekle ama rusça biraz zordur kolay öğrenilmez.Merhaba arkadaşlar 3.bir yabancı dili öğrenmeye başlamak istiyorum ama karar veremiyorum sizce hangi dili öğrenmeliyim?
İngilizce ve Arapçanın olması avantaj bunların yanına bir de rusça ekle ama rusça biraz zordur kolay öğrenilmez.
Rusça Fransızca
Çince zor ama önemli, benden söylemesi
Bütün diller zor zaten
Biliyorum da en zoru o. Ya. Artık teknolojide falan japonlar daha önde japonca mı çince mi ne herneyse ileride en önemli dil çince olabilir benim tahminimce
Rusça da fena değil
Ben de rusca öyrenmeyi düşünüyorum
@Oekry bence İbranice öğren sonra Rusça,Latince,Yunanca hep ilgimi çekimiştir Latince öğrenmeye çalışmıştım bir zamanlar ama çok zordur
rusça çince ingilizce
Fransızca ve İspanyolca..
İspanyolcayı öğrendikten sonra italyancayı öğrenmek çecuk oyuncağı.çok yakınlar bırbırlerıne.Rusçadan sonra aklımda ispanyolca var, ispanyollar rastıma çok çıktığı için.
Ama italyanca da tercih edile bilir
Rusçadan sonra aklımda ispanyolca var, ispanyollar rastıma çok çıktığı için.
Ama italyanca da tercih edile bilir
İspanyolcayı öğrendikten sonra italyancayı öğrenmek çecuk oyuncağı.çok yakınlar bırbırlerıne.