Hangi Çift Sim Kartlı Telefonu Almalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alabula
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Çift sim kartlı cep telefonu satın almak istiyorsanız ancak hangi markayı tercih etmeniz gerektiği konusunda tereddütleriniz varsa yazımızı okumdan kararınızı vermeyin.

Mobil operatörler arasındaki kıyasıya rekabet artık birçok kullanıcının çift hatta sahip olması gerekliliği gibi bir durumu ortaya çıkardı. Kullanıcılar, genellikle güçlü bir mobil cihazın yanında, küçük ve nispeten zayıf özellikleri olan telefonları tercih ediyorlar. Ancak bir de aynı anda iki sim kartın da aktif olarak çalışabildiği mobil cihazlar var.

%C3%BC%C3%A7_sim_haber1269538822.jpg

Üç sim kartlı telefonlar bir süredir piyasada olmasına karşın pek fazla ilgi görmüyor.

Ülkemizde ilk olarak Çin işi diye tabir edilen, çeşitli markalar tarafından getirilen bu modeller, ilk zamanlardaki oldukça düşük malzeme kalitesi nedeni ile kullanıcılar arasında pek de hoş olmayan bir izlenim bırakmıştı. Ancak şu güne baktığımızda, çift sim kartlı telefonların artık dünya devi isimler tarafından da ürün gamına dâhil edildiğini görüyoruz. Yazımızda, ülkemizde satışta olan çift sim kart destekli cep telefonlarını geniş bir fiyat aralığında inceledik. Bu cihazları görmeden çift sim kartlı telefon almamanızda fayda var.

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Tam aradığım bir yazı olmuş hemen incelemeye alıyorum :)

GM fiyat farkıyla bir adım önde :)

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Nokia da c2 diye çift hatlı telefon çıkardı. Ama türkiyeye geldimi bilmiyorum