Anket Hangi Cep Telefonunu Kullanmak Istersiniz?

Hangi cep telefonu...?

• Samsung

Kullanılan: 18 43.9%
  • Huawei

Kullanılan: 4 9.8%
  • Applee

Kullanılan: 18 43.9%
  • General mobile

Kullanılan: 0 0.0%
  • Oppo

• Lg

• Nokia

• Casper

• Alcatel

• Vestel

• Elephone

• Asus

Kullanılan: 1 2.4%
  • Lenovo

• Black bery

• Trident

• Sony

• Diğerleri belirtiniz

• Eski akılsız telefon

• Kullanmıyorum

• Kendi telefonum en güzeli

• Kullanılan toplam oy
    41

Murataltug

Dekan
Reaksiyon puanı
3,096
Evet şu anda en başta kendim yani bizzat ben s 7 edge kullanıyorum
Çok memnunum biliyorum antika ve eski bir makina ancak 10 yıllık makina bugün bile noksansız ve eksiksiz iş görüyorsa bu o makinanın eksiksiz ve tank gibi bir makina olduğuna işarettir ve benim için s7 edge bir adaya düşersem yanıma ilk alacağım nesnedir peki siz hangi telefonu kullanıyorsunuz memnun musunuz

Peki maddi durumunuz uygun olsa telefonunuzu değiştirmek istermisiniz benim s 7 edgenin camı kırık olmasına rağmen 5 küsur yıldır kullanıyorum çok mükemmel kendisinin en büyük hayranıyım odamın içini samsung resimleri ile yüklemek istiyorum

Güney kore ve japonya iki türk dostu ve ikisiyle de tarihi birliğimiz var hatta biz kazanmayalım onlar kazansın dediğim bir ülke dost müttefik ve gardaşşş yani Abd kazanmasın japonya ve kore kazansın olmaz mı

Evet hangi cep telefonunu kullanıyorsunuz hangisine sahip olmak istersiniz ve sizce hangisini
Peki sizin için telefon ne demektir ne gibi özelliklere sahip olmalı
Almalıyım kısaca bu sayfada cep telefonu hakkında konuşalım cep telefonları hakkında bilgiler verelim resimler linkler paylaşalım amaç sizin gibi değerli forumdaş ve gardaşlarla güzel ve seviyeli bir muhabbet şimdiden hepinize saygılar selamlar teşekkürler

Alyx Vance

Profesör
Reaksiyon puanı
1,609
havai şagumi pocco vivo oppo zamzung ve iphone dan başka kimse düzgün telefon üretemediği için bu markalardan başka asla telefon almam. (Bilerek öyle yazdım)

Olive34

Asistan
Reaksiyon puanı
133
1 yıldır Xiaomi Redmi 8 kullanıyorum. Ekranı ve kamerası dışında memnunum cihazdan. İmkanım olsa ASUS ZenFone 8 alırdım. Ekran boyutunu, tasarımını ve ZenUI arayüzünü seviyorum. Alternatif olarak Google Pixel 5 alırdım. :) Saf Android'e karşı ayrı bir sevgim var.

Eskiden ASUS ZenFone 3 kullanıyordum. 3 yıl kullandım ve hala takır takır çalışıyor. Bugünlerde 4. yılı oldu, annem kullanıyor şimdi. Kronik sorunları olmasa bence dört dörtlük bir cihaz. Sorun demişken söyleyeyim. Arka kamera odaklayamama sorunu (serviste tamir gördü, düzeldi) ve ekranda kendi kendine dokunmalar. (nadir olarak görülüyor, sık sık olmuyor)

Blue Screen of Death

CRITICAL_PROCESS_DIED
Reaksiyon puanı
353
Çok memnunum biliyorum antika ve eski bir makina ancak 10 yıllık makina bugün bile noksansız ve eksiksiz iş görüyorsa bu o makinanın eksiksiz ve tank gibi bir makina olduğuna işarettir ve benim için s7 edge bir adaya düşersem yanıma ilk alacağım nesnedir peki siz hangi telefonu kullanıyorsunuz memnun musunuz
Hocam bana bilgisayarımı aklıma getirdi 10 yıldır başına gelmeyen (çökme, düşme vs..) kalmadı ama hala oyun bile oynuyorum makinede.

Tabi konuya dönecek olursam şu anki telefonumdan çok bir beklentim olmadığı ve biraz bilinçli bir kullanıcı olduğum için memnunum (grand prime plus) fakat ilk çıktığı günden beri şimdilerde biraz eski kaldı ama Samsung Note 10 telefonum olsun isterdim.

Murataltug

Dekan
Reaksiyon puanı
3,096
Heralde bu pahalı lüks cep telefonlarını ya çok zengin ya da çok prof insanlar kullanıyor acaba 10 bin tl ye cep alan kaç kişi var

TheLastWarrior

Profesör
Reaksiyon puanı
3,045
S21 Ultra Kullanmak İsterdim Android Özgürlük

Şuan Kullandığım Cihaz Mi9T

Tablet Olarakta M1 İşlemcili İpad Pro 512gb Kullanmak İsterdim

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515
Huawei cihaz almak isterdim. O da meraktan. harmonyOs nasıl oldu merak ediyorum. Onun dışında apple ürünlerini de denemek isterim. O da ios deneyimlemek açısından. Hiç ios kullanmadım. O yüzden merak var biraz. Note 8 pro kullanıyorum memnunum farklı işletim sistemleri denemek için değiştirmek isterim onun dışında memnunum.

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Mi 9T kullanıyorum, Mi 11 Ultra ya da S21 Ultra kullanmak isterdim.

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Galaxy S21 Ultra. Bir kaç gün içerisinde almayı planlıyorum. 11 Pro mu sattım.

Realhas the Great

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,986

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
İkiside yakın performans veriyor bence geçmeye değmez ama siz daha iyi bilirsiniz.

Bide realme yok ?
İşlemci performansı olarak hemen hemen aynılar fakat ekran, tasarım(kişiden kişiye değişir), fotoğraf kalitesi, batarya, zoom, gece fotoğraf performansı vs gibi konularda s21 ultra daha iyi. 11 Pro nun ekran çerçevelerinin kenarları bana kalın geldiği için ve kronik wifi sorunu yaşadığım için sattım.

ulasfather27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Şu an galaxy a50 kullanıyorum ama en yakın zamanda İphone se 2020 modeline geçmeyi düşünüyorum, çok param olsa kesinlikle iphone 12 mini alırdım.

BatinY

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,491
iPhone 12 Pro 256 GB Pasifik mavisi alırdım

Doğukan S

Doçent
Reaksiyon puanı
266

Peki maddi durumunuz uygun olsa telefonunuzu değiştirmek istermisiniz benim s 7 edgenin camı kırık olmasına rağmen 5 küsur yıldır kullanıyorum çok mükemmel kendisinin en büyük hayranıyım odamın içini samsung resimleri ile yüklemek istiyorum

Güney kore ve japonya iki türk dostu ve ikisiyle de tarihi birliğimiz var hatta biz kazanmayalım onlar kazansın dediğim bir ülke dost müttefik ve gardaşşş yani Abd kazanmasın japonya ve kore kazansın olmaz mı

Evet hangi cep telefonunu kullanıyorsunuz hangisine sahip olmak istersiniz ve sizce hangisini
Peki sizin için telefon ne demektir ne gibi özelliklere sahip olmalı
Almalıyım kısaca bu sayfada cep telefonu hakkında konuşalım cep telefonları hakkında bilgiler verelim resimler linkler paylaşalım amaç sizin gibi değerli forumdaş ve gardaşlarla güzel ve seviyeli bir muhabbet şimdiden hepinize saygılar selamlar teşekkürler
Konu açılalı bayağı bir olmuş ancak şimdi karşıma çıktı. Hazır S7 Edge'nin de lafı geçmişken ben de yazayım dedim. Ben de şu an S7 Edge kullanıyorum. Cihazı ilk çıktığı yıl aldım ve üzerinden herhalde 5 yıl geçti. Bu telefonu gerçekten çok beğendim. Hâlâ da beğeniyorum. AMOLED yanığı dışında bana bir problem çıkarmadı. Aslında AMOLED yanığına da biraz ben sebep oldum. Hatta iyi bile dayandı, sık sık kontrol ederdim. 2.5 yılın sonunda falan fark ettim. Cihazı çok sık yüksek parlaklıkta kullanıyordum. Özellikle oyun oynarken falan sonuna kadar açardım. Haliyle zaten AMOLED ekran teknolojisinin doğası gereği olan şey benim de başıma geldi. Çok dikkatli kullanıp 4 yıl kadar AMOLED yanığı problemi yaşamayan insanlar var. Aslında çok da zor bir şey değil, ekran parlaklığını fullemeyeceksin. Neyse cihaz beni her yönden memnun etti. Eskisi gibi yani ilk aldığım gibi olmasa da hâlâ akıcı biraz cihaz bana donma kasma problemi yaşatmıyor. Onun dışında kameraları bence hâlâ iyi özellikle de arka kamerası çok iyi. Ekranın kalitesi zaten diyecek bir şey yok. Özellikle tasarım bana hâlâ yeni bir telefonmuş gibi hissettiriyor. Gerçekten kavisli olması falan telefona bir hava katıyor, sanki cihaz 5 yıllık bir cihaz değil gibi. Hangi cihazı isterim meselesine gelirsek gerçekten Samsung'un bu modeli beni memnun etti ve kendine bağladı. Samsung'un arayüzü falan ayrı bir güzel. Kameraları da Çinli markalara göre daha başarılı. Zaten benim için Android demek Samsung demektir. Şimdi aklımda S21 var ancak onun fiyat bayağı uçuk, kısa bir zaman da S21 FE çıkacak, en azından tanıtılacak. Hemen ülkemize gelir mi bilmiyorum tabii ama sızıntılara bakılırsa cihaz fiyatı daha makul bir S21 olmuş. Onu düşünüyorum. Para alsa tabii ki gider bir S21 Ultra alırdım.

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,270
Samsung Galaxy S21 Ultra ama Qualcomm Snapdragon 888 SoC'lu modeli.