Hangi Asya ülkesine gitmeliyim?

Hangi Asya ülkesine gitmeliyim?

• Tayland

• Güney Kore

• Endonezya

• Vietnam

• Japonya

• Filipinler

• Singapur

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

turgutsalgin

Asistan
Reaksiyon puanı
119
Geçen sene Tayland'a bilet almıştım orada arkadaşlarım vardı fakat ülke bir türlü uçuşları başlatmıyor,yakın zamanda başlatmaya da niyeti yok gibi. Şimdi biletimi anketteki asya ülkelerinden birine ücretsiz bir şekilde değiştirebilirim. Çoğunda arkadaşlarım var ama daha önce hiçbirine gitmedim. Sizin beğendiğiniz ve mutlaka gidip görmen lazım dediğiniz bir yer var mı? Veya Tayland'ı mı beklemeliyim? :)

NickChicken

Profesör
Reaksiyon puanı
2,590
Sırf Marina Bay ve havalimanı için Singapur'a giderdim.
Ama Japonya ve Güney Kore seçenekleri arasında kalmadım değil. ?

turgutsalgin

Asistan
Reaksiyon puanı
119
Sırf Marina Bay ve havalimanı için Singapur'a giderdim.
Ama Japonya ve Güney Kore seçenekleri arasında kalmadım değil. ?
Evet Singapur'u çok duymuştum bir de ana dili ingilizce olması daha iyi. Kore'de en güzellerinden bir tanesi fakat pahalılığı biraz caydırmıyor değil ? Malum paramız çok değersiz.

MESs¹¹

Asistan
Reaksiyon puanı
131
Japonya Tokyo ortamını görmek en iyisi bence. İmkanım olsa direkt Tokyo'ya gider gece gezerdim. O ışıkmı mışıklı caddeler, dükkanlar arasında dolaşmak..

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Ben olsam bu seçenekler içinde tek yer Japonya. Halkı da gayet iyi. Ülke de güzel.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Japonya ya gidilecekse büyük şehirleri tercih etmem biraz daha kırsalını tercih ederim.

turgutsalgin

Asistan
Reaksiyon puanı
119
S
Japonya ya gidilecekse büyük şehirleri tercih etmem biraz daha kırsalını tercih ederim.
Sebebi nedir hocam?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben olsam bu seçenekler içinde tek yer Japonya. Halkı da gayet iyi. Ülke de güzel.
Ülkeye zaten diyecek söz yok. Fakat Kore'de Japonya kadar güzel ve gelişmiş bir ülke. Neden sizin için Japonya? :)

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
S

Sebebi nedir hocam?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ülkeye zaten diyecek söz yok. Fakat Kore'de Japonya kadar güzel ve gelişmiş bir ülke. Neden sizin için Japonya? :)
TV' den izlediklerim, halkının bize karşı olan sevgisi ve saygısı (Barış Manço' dan ötürü), gelişmişliği, teknolojik alanda ilerlemesi Japonya' ya karşı sempati duymama sebep nedenler. Kore ülkesi kuzey ve güney diye ayrılıyor. Kapalı kutu gibi geliyor her iki ülkede. O yüzden soğuğum bu ülkeye.