Hangi Antivirüs ?

pc_manyak

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Arkadaşlar Ben Sistemimi KAsmayacak Yavaşlatmayacak ücretsiz Bir Antivirüs Arıyorum Önerirmisiniz :biggrin:

eeeguray

Asistan
Reaksiyon puanı
2
kaspersky 2010 internet security kullandığım antivürüstür hem güvenli hemde hiç kasmıyor

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Avira veya Eset benim önerimdir. :)

nicktenban

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Nod 32 hack li var bende 5233 son sürüme güncelledi kendini :D harika hiç sorunu yok. Herkese önerdim herkes memnun...

nihat21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sistemimi kasmayacak derken sistem özelliklerin nelerdir.Avast ve nod32 diğerlerine oranla biraz daha az ram kullanırlar.Avira da az kasar ama şunu da unutmamak gerekir.Kurmuş olduğunuz anti-virüs ün tarama v.s. ayarlarını yüksek derecelendirmelerde tutarsanız kullanacağı ram miktarı artacağı için yavaşlamalara da sebep olabilir

bayadres

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Windows un orjinalse microsoft security essentials öneririm.

Reaksiyon puanı
2,148
Ben de avira kullanıyorum bedava olduğu için, aslında kullanmasam da olur ama dursun köşede.
Bir sorununu görmedim always ignore dediğim durumları tekrar tekrar karşıma çıkarması dışında.

Etkileşim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
norton 360 4.0

3 kullanıcı lisanslı hepsiburada da 54 tlye satılıyor..Biz 3 kişi ortak aldık..Gayet güzel..

---------- Post added at 23:22 ---------- Previous post was at 23:21 ----------

ilk tam taramayı yaparken biraz kasıldı pc ama o her antivirüste olur.ama arka planda çalışırken sorun yok..

Kaplan7

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Sevgili arkadaşım.Benim tavsiyem de Avast ile M.Essential.İkisini kur ve sürekli güncel olursa sorun kalmıyor.Ben öyle kullanıyorum ve ikisinden de sorun çıkmadı.Yavaşlama dersen hiç yok.Eğer gerçekten sistemini korumak istiyorsan paralı İnternet Security alman lazım.Paralı olmamasını istiyorsan iki tane kullan ki birisinin açığını diğeri kapatsın.

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Sevgili arkadaşım.Benim tavsiyem de Avast ile M.Essential.İkisini kur ve sürekli güncel olursa sorun kalmıyor.Ben öyle kullanıyorum ve ikisinden de sorun çıkmadı.Yavaşlama dersen hiç yok.Eğer gerçekten sistemini korumak istiyorsan paralı İnternet Security alman lazım.Paralı olmamasını istiyorsan iki tane kullan ki birisinin açığını diğeri kapatsın.
Benim Dusuncemde boyle.
Ben avast kullaniyorum hic ama hic sikayetci deilim kasmadan , virus desen buliyor siliyor engeliyor:)

Avira'da kullandim onermem, gosteren ama vermeyen mal'ardan yani virusu bulur ama silmez :D :P

k4y4

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Arkadaşlar ücretsiz diyor arkadaş siz hala kaspersky,mcafee,norton ve nod32'den bahsediyorsunuz bravo ben daha birşey demiyorum.
Ücretsiz olarak Avira FREE veya microsoft security essentials(Windows orjinalse) kurabilirsin.

Etkileşim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla başlıkta hangi antivirüs yazıyor..ben de son sayfadan girdim konuya .

O zaman yorumu yapmamış olayım pardın benim hatam

ramboberk

Profesör
Reaksiyon puanı
74
Hiç biri iyi değil

En iyisi Linux :)

malibumali

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Malwarebytes Antimalware öneririm : adresinden indirilebilir. Serial'ini girince Gerçek zamanlı koruma modülü devreye giriyor. Çoğu antivirüsü kullanmış bi kullanıcı olarak (Norton, Kaspersky, Avast, vb) sistemi hiç yormadığını söyleyebilirim. 256MB Ram'li bi makinaya bile kurdum. Süper çalışıyo. Ayrıca Avast vb ücretsiz antivirüsler gibi virüsten rüşvet yemiyo :))) Key'ini internetten bulabilirsin :)

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Hiç birini kulanmıyorum virüs falan da yok :) Vistanın yüksek güvenlik zırvalaması sağolsun :D 6 ay da bir virüs programı yüklerim tam tarama yaparım ya hiç bulmaz ya da birkaç tane tehlikeli deyip uyarıyor. Sonra da programı silerim. Fakat sistemimde malwarebytes var nadiren taratırım onda da bir şey bulmuyor diyebilirm.