Hangi Antivirüs Programını Kullanmamı Tavsiye Edersiniz?

cih@n3458

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Avira tavsiye ederim ,nod 32 de kullandım ama avira daha iyi bana göre

Tbekir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bitdefender tavsiye ederim, optimize tarama özelliği ve sistemi kasmaması ile çok iyi bir antivirüs. Virüs bulma oranı ise çok yüksek.

fedorac0re

Asistan
Reaksiyon puanı
3
kardeşim parana kıyıp lisans alacaksan kaspersky veya nod32 eset türevlerini öneririm, yok ben belekş kullanmak istiyorum diyorsan avira antivir persnal kullan, haa ben diğerlerinide beleşe kullanırım diorsan ikide bir key aramayı ve crack yapacam diye ugrashmayi goze aliyorsun demektir :)

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
3-4 gün önce bir gazete adını yazmıyorum 3 aylık kaspersky dağıttı. keşke denk gelseydin

centigrade

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Avira antivirüs kullanıyorum gayet iyi.

Bende şu ana kadar eksik bir yanını görmedim gayet başarılı ancak kullandığım işletim sistemi xp

Win 7 ile ne kadar uyumlu çalışır denemediğim için bilmiyorum.

Sessiz sedasız arka planda çalışır , sistemi zorladığını görmedim.

ayrıca güncellemesi vs herşeyi kendiliğinden gerçekleştiriyor ve ücretsiz(avira antivir personal)

Kolay gelsin...

msayan86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kaspersky Antivirus arkadaşım ben uzun süredir kullanıyorum. makinayı biraz kasdığı doğru ama genelde elinden hiç bir şey kurtulmuyor. msn e virüs bulaşmış arkadaşlarının atmış gibi görünen mesajları dahi siliyor.

ErthQ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bitdefender win7 ile çok uyumlu sistemi kasmadan koruyor, çerezleri bile tarıyor, dosya kasası ile bilgilerinizi 3. parti bir yazılıma gerek kalmadan şifreleyip saklayabiliyorsunuz.

SelamiOzan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kaspersky kadar güvenli ama onun kadar kasmayan, eset kadar hızlı ama onun gibi virüs kaçırmayan bir antivirüs Bitdefender kesinlikle tavsiye ediyorum. :)

Ert_Gun

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Bitdefender win7 ile çok uyumlu sistemi kasmadan koruyor, çerezleri bile tarıyor, dosya kasası ile bilgilerinizi 3. parti bir yazılıma gerek kalmadan şifreleyip saklayabiliyorsunuz.

Bitdefender' in dosya kasası özelliği gerçekten çok kullanışlı. Daha önceden başka bir yazılım kullanıyordum önemli dosyalarımı gizlemek için fakat Bitdefender ile başka bir programa gerek kalmadan dosyalarımı gizleyebiliyorum.

FerGny

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben de Bitdefender öneriyorum, nod32 den sonra kullandığım en performanslı antivirüs diyebilirim.. ayrıca virüs veya trojan da kaçırmıyor hem hızlı hemde güvenli ....

hKml

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bitdefender-Antivirus-2010.jpg

Bitdefender total security kullanıyorum fakat sadece antivirüs diyorsan sana önerim Bitdefender antivirüs

KabKa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Internet Security tabii ki Bitdefender in, öneriyorum... kesinlikle en iyi koruma diyebilirim, trojanlarla başın bir daha derde girmez, sistemi kasmadan ve virüs kaçırmadan koruma istiyorsan öncelikli olarak düşün bence