- Reaksiyon puanı
- 3,255
Ailen sana zorla flufenazin diye bir ilaç içirmeye çalışırsa oradan hemen kaç. Benim yaşadıklarımı sende yaşama.Gerçek ve kız olanları.
Ailen sana zorla flufenazin diye bir ilaç içirmeye çalışırsa oradan hemen kaç. Benim yaşadıklarımı sende yaşama.Gerçek ve kız olanları.
Benim Demon Slayer'da favorim Inosuke ve RengokuDemon slayer Nezuko Zenitsu Shinobu
Shinobu hashiralar arasında favorim. Sempatik ve tatlı bir karakter
Dostum Dan, buyur önden.Bakugan/Bakugan
Ben bakugan diyorum küçüklükten beri ahahhah dan değil BakuganDostum Dan, buyur önden.
Dan baş karakter orada. Dragonoid'in sahibi.Ben bakugan diyorum küçüklükten beri ahahhah dan değil Bakugan
Biliyorum hocam ama dediğim gibi küçüklükten geliyor ve ben hala böyle diyorum yoksa biliyorum gerçek adınıDan baş karakter orada. Dragonoid'in sahibi.
Dan'e Bakugan mı diyon?Biliyorum hocam ama dediğim gibi küçüklükten geliyor ve ben hala böyle diyorum yoksa biliyorum gerçek adını
Evet ?Dan'e Bakugan mı diyon?
İzmirliler de çekirdeğe çiğdem diyor.Evet ?
Konylılar erişteye nombır diyorİzmirliler de çekirdeğe çiğdem diyor.
Ben de çok üzülmüştüm Mugen Treni arcı güzeldi amaSpoiler !
Rengokunun ölümü koymuştu
Onlar kim ve napabiliyor? Güçleri felan mı var?Akame ve ryuko'yu çok seviyorum.
Ben arada kendi ismimi bile unuturum. Bunları nasıl aklında tutuyon?Tatsumaki,Haruhi Suzumiya,Rukia,Najenda,Faye Valentine,Fubuki,Rin and Len Kagamine,vignette,nami,Red Blood Cell,Mafuyu Hoshikawa,Mako Mankanshoku,Fraw Bow ve jyu oh sei'deki tüm karakterler.
Daha yazardımda aklıma gelmedi.Ben arada kendi ismimi bile unuturum. Bunları nasıl aklında tutuyon?