Hangi Android cihazı tavsiye edersiniz ?

agkorkmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar merhaba 700 TL Bütçe ile hangi android cihazı alırdınız ? 2. elde olur ?

Benim aklımdakiler;
HTC Mozart7
HTC Desire HD
HTC Incredible S
HTC Sensation
Sony ericson xperia arc

cengaver51

Dekan
Reaksiyon puanı
169
900 tl ye lg optimus aldim cokmemnunum sende 200tl daha biriktir hemen al bence nova display muhtesem gercekdenn

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Samsung Galaxy S veya LG Optimus Black
İkiside güzel cihaz.

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
700lira bütçe ile o yazdıgın telefonları alman zor zaten. bana kalırsa da galaxy s veya optimus black 2sinden birini seçmen.

gigabyte13

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Katılıyorum; Galaxy S'i ikinci el olarak o fiyata alabilir ama Optimus Black'in sıfırı neredeyse o fiyatla satılıyor. Smartphone dünyası indirime gitmeli artık. :)

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
o bahsettiğin smartphone modellerinin sıfırını ancak çin malı olarak bulabilirsin o fiyata. 2. el olarak da şu anda piyasada bulabileceğini sanmıyorum. bence fiyatı birazcık daha arttır android 2.2 froyo'lu lg optimus black al.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
HTC Mozart7 - Microsoft Windows Phone 7 yüklü android değil diğer cihazlar ise genelde 1000 tl üstünde biraz daha orta seviye cihazlara bak yada biraz daha bütçeyi zorlaman lazım :)

stacer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Android OS kullanılan telefonlardan bunların arasında kaldım :)

HTC Desire S
Samsung Galaxy S
Lg Optimus Black

Normalde WP7 li HD7 mevcut , (Wp7 Developer:) )

Eğer Windows Phone 7'lı bir telefon almayı düşünüyorsan
Mango güncellemesini beklemeni tavsiye ederim. Bende Nokia WP 7.1'li bir telefon düşünüyorum

gigabyte13

Asistan
Reaksiyon puanı
1
LG Optimus Black diyorum ben. Hatta istersen biraz daha biriktir Optimus 3D al direkt :) 3 boyutlu çekim yapan smartphone'un olur.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Samsung Galaxy Ace o bütçe ile
Ace tavsiye etmem. Donanım olarak düşük kalıyor.

LG Optimus Black diyorum ben. Hatta istersen biraz daha biriktir Optimus 3D al direkt :) 3 boyutlu çekim yapan smartphone'un olur.
Biraz abartı olmadı mı? Bi elindeki kadar daha biriktirse alamaz. LG Optimus 2x desen neyse ~900 TL'ye kadar bulması mümkün. Tabi her iki cihazda distribütör ürünü değil.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
SE xperia arc alabiliyorsan al yoksa SE xperia x10 al pişman olmazsın :)

agkorkmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tavsiyeler için teşekkürler
HTC 3D ve Nokia N9 Çıkmasını beklemek daha mantıklı o zaman bu cihazların fiyatları bütçemi zorlamayacak :)
ama ben yinede WM7 HTC Mozart 7 Taraftarıyım telefonun özellikleri süper.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Bence yeni telefon alacaklar adndrpid os denemeden almamalılar.

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Dikkatimi çektide istediği telefonlar arasında marka olarak

nokia - samsung - lg ürünleri mevcut değil, acaba benğenmediğinden sebepmidir ..

Androidden bahsediyorsak bana kalırsa Samsung ve Lg ürünleri, hatta bütçen iyi ise 1000 tl ye optimus black alabilirsin.

agkorkmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar ben sıfır ürün alma taraftarı değilim o yüzden garantili 2. el cihazlar ilgimi çekiyor. Spot ürün olsa bile sorun değil sonuçta ürün aynı fabrikadan çıkıyor sizlerede tavsiyem sıfır telefon alarak paranızı çöpe atmamanız. Benim teknolojiden yana şansım yok diyosanız o zaman garantili 2. el cihazlar var.

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
htc hd2 her türlü ortam icin 1 numaradi istediginiz os yüklersiniz hemde en son sürümlerini örnegin benim kullandigimda 2.3.5 sürüm android var bunun yaninda galaxy s cok yavas birde isigi yok eger 4.3 lük ekran sizi rahatsiz etmeyecekse bence en iyisi hd2 eger avantajlarina bakarsaniz su zamanin en baba ve harika telefonu sayilacak bir cihazi

wm 6.5
wp 7
andoid

sense
miui
nexus

meego
ubuntu

bunlari hangi telefonda calistirabilirsiniz baska

onenineone

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Şahsi görüşüm : Samsung galaxy s (i9000).

Neden : Şuan yazılım olarak sürekli güncellenen romları var. Fiyatı diğer akıllı telefonlara göre uygun. (ben yurtdışından 800 e aldım. Buralarda da temiz ikinci el düşünülebilir. )

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Yurt dışında iphone 3gs içinde 50$ diyorlar :) lakin burada ürünün fiyatı 1049 tl :) samsung ta bana göre pahalı ürünleri fazlalıkta.

keyword

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
huawei x6 çıukacaktı pek takip etmiyorum ama senin istediğüin fiyatta süper özellikleri var bi araştır istersen.

socrates_21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sony ericsson al da ne alırsan al.. Müziği seviyorsan "mix" olabilir mesela ya da xperia serisi...Ama arc alamazsın haberin olsun :) <<<

ForAway

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Desire Z öneririm. World Card mevcut ise %25 indirimle 733 TLden vatan bilgisayarda satılıyor.

socrates_21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet sayın [MENTION=109433]Gold Eagle[/MENTION]..Yalnız Vatan'da telefonlara özel %20 indirim kampanyası vardı, devam ediyor mu bilmiyorum...

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
evet sayın @Gold Eagle ..Yalnız Vatan'da telefonlara özel indirim kampanyası vardı, devam ediyor mu bilmiyorum...

Kampanya var ama hala pahalı maalesef

İnternette Arc yerine Neo öneriliyor ama tercih sizin tabi :) Arc'da ön kamera yok,Neo'da var ama 3G yok :D Yazılım desteği ile gelebilirmiş bilmiyorum
LG Optimus Black'e de göz atın bi derim,donanım olarak olmasa da nova ekran ve gkey özellikleri iyi :)
Ama bi de eksisi var Sony ve LG'nin:yazılım problemleri
Bilmiyorum ben de akıllı telefon almayı düşünüyorum ama biraz bekleyeceğim.Nokia Windows Phone 7'li telefon çıkartıyor.Baya da iddialılar :)

TürkishStars

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsug Galaxy S3 almanı tavsiye ederim eğer bekleme şansın varsa indirimden sıfır alabilirsin ama bu tip cihazlarda ikinciel değil sıfır alman çok büyük avantaj olacaktır.