Hangi akıllı telefon ???

Kudurcini

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Selamin aleykum arkadaşlar !!!
arkadaşlar HTC Desire C kullanıyorum hiç memnun değilim. Yeni bir telefon alacağım.
Alacağım telefonda yapacağım şeyler:Oyun oynamak (modern combat 5,wwe 2k,gta sa gibi oyunlar) ve whatsapp ve facebook kullanacağım.
Hangisini almalıyım???

İphone 6s mi
samsung Galaxy note 5 mi
LG g4 mü
Sony xperia z5 mi
htc one m9 mu???

Hangisini önerirsiniz ???

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Selamin aleykum arkadaşlar !!! arkadaşlar HTC Desire C kullanıyorum hiç memnun değilim. Yeni bir telefon alacağım. Alacağım telefonda yapacağım şeyler:Oyun oynamak (modern combat 5,wwe 2k,gta sa gibi oyunlar) ve whatsapp ve facebook kullanacağım. Hangisini almalıyım???

İphone 6s mi samsung Galaxy note 5 mi LG g4 mü Sony xperia z5 mi htc one m9 mu???

Hangisini önerirsiniz ???

Merhabalar;

Oncelikle sunu belirteyim bu dusundugun modellerin hepsi oynicagin bu oyunlarin hepsini kasmadan oynatir. Hepsi bu oyunlar icin guclu islemcilere sahip.

Simdi islemci guclerine gore kucukten buyuge dogru bir siralama yapalim:

Lg g4 < sony xperia z5 = htc one m9 < samsung note 5 < iphone 6s

Bu cihazlarin icinde hep dusuk cozunurluk avantaji hemde en guclu islemciye sahip olma avantaji ile ip6s en iyisi. Ama soyle bir dezavantaj var ekrani oyun oynamak icin kucuk bence. Sony z5 ve htc one m9 snapdragon 810 kullaniyor guclu bir islemci ama cabuk isinip performansi dusuyor. Lg g4 snapdragon 808 ile gundelik kullanimda guzel bir performansi var ama oyun oynarken gpu su adreno 418 suan icin bu oyunlari oynatir ama ilerde en once o kasmaya baslicak. Samsung note 5 in exynos 7420 islemcisi hem snpdrgn 810 ve 808 den guclu hemde daha az isiniyor. Yani sen oyun icin ya samsung note 5 al yada ip6s.

Kamera siralamasi:

Htc m9 < sony z5 = iphone 6s < lg g4 = samsung note 5

Burada da kamera icin ya note 5 al yada g4 en iyileri bunlar.

Batarya icin:

İp6s < htc m9 = sony z5 = lg g4 < samsung note 5

Ekran icin :

Htc m9 = sony z5 < ip6s < lg g4 = samsung note 5

Ekran kiyaslamasinda inc' e gore degil ekranin kullaniciya sundugu kaliteye gore siraladim.

Yani sonuc olarak. Sadece bugunku oyunlari degil ilerde cikacak oyunlarida oynamak istiyom, ayni zamanda kamerasida cok iyi olsun, oyun oynucagin icin.bataryasida iyi gitsin ve kucuk ekranda oyun oynanmaz buyuk ekran istiyorum dersen samsung note 5. (2500 tl).

En guclu islemciye sahip olsun, kucuk ekran seviyorum, kamerasi cok iyi olmasada olur iyi olsa yeter, yanimda powerbank tasirim sarj sikinti olmaz, guncelleme konusunda kafama takilan olmaz diyorsan ip6s al. 3099 tl.

Mesela ben olsam note 5 alirdim cunku buyuk ekran seviyorum kamerasi cok iyi olmali islemcisi guclu olmali. Surekli pili butmemeli.

Sen de boyle kriterlerine gore bir secim yap. Ama benim sana tavsiyem samsung note 5 alman yonunde.

Mesela bu listede ip6s yerine ip6s+ mi aliyim deseydin o zaman ip6s+ al derdim. Yani markacilik degil iyi olani soyluyorum.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Samsung'un note 4'e kadar olan cihazlarinda arayuz optimizasyonu iyi yapimadigi icin zamanla takilmalar donmalar meydana geliryor. Fakat samsung note 4 modeli ile bunu asti. Uzun zamandir note 4 kullaniyorum boyle bir sorun yasanmadim. Note 5 ise note 4 den daha guclu bir yapida onda boyle birseh hic olmaz.

Dedigim gibi buyuk ekran istiyorsan note 5 kucuk ekran istiyorsan ip6s al. İkiside kendi platformlarinin en guclu cihazlari.

cryteam270

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
htc one 9 veya iphone 6s bana seçme hakkı sunsalar iphone derim