Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
valla kardeşim. ben daha 6 gun önce samsung galaxy s3 aldım. temple run diye bir oyun var. iphone 4s de belki ben bu oyunu bin kere oynadım. s3 dede 200 kere oynamışımdır. ama 4s te takılmazken. s3 de çok nadir takılma yapıyor. buda beni deli ediyor nalet olsunn senin gibi telefona keşke 4s alsaydım diyorum. oyundanmı bilmiyorum elki bu takılma olayı oyundandır. ama ben gerçekten sinir oluyorum. ama takılmalar dediğim gibi nadir oluor hep değil. s3 den memnunum onun dışında fakat , iphone 4s menüsü olsun oyunları olsun daha hızlı bir telefon kesinlikle ikisinide kullandım onun için söylüyorum. s3 de çok güzel fakat verdiğim 2 bin liraya yazık oldu diye düşünüyorum. birde yeni güncelleme çıkmış onuda indrdim. şimdide orta tuşla menüye biraz yavaş dönüyor. telefonuda yeni aldım daha 2 tane oyun yüklü sadece. yani bence 4s al derim ben sana.
arkadasim sakin iphone alip parani carcur etme 32 gb iphone 4s aldim satcam diye kendimi yirtiyorum htc one x ler 1600 falandi sanirim tanidigin telefoncu ikinci el dusururse ki dusurur git al rom yaptir yada ben sana ogretirim ne sarj sorunun olur ne bisey rahat ol belki 1100 veya 1200 bulursun ama paran boşa gitmez. en iyi telefonu almis olursun bak romsuz kullancakdan s3 al ama ben samsung sevmiyorum htc den sasma nette videolar var cok saglam bi telefon
one x romsuz igrenc haberin olsunda romlayinca en iyi alet benim simdiki aklim olsaydi htc alirdim oh 4.7 inc ekran akardim ama nerde
belki sen almissindir ama buraya bakanlar gorurse sevinirim iyi gunler
Galaxy s2 hala çok kaliteli ve üst bir telefon jb 4.1 ile kesinlikle mükemmel olacaktır ama jailbreak ile beraber iphonede de aradığın herşeyi bulursun. Benim tercihim çok stabil olduğundan iphone den yana artık sen bilirsin gerisini
kardeş bnce galaxy w çünkü internet bağlantısı çok hızlı aynı zamanda sağlığını düşünüyorsan sar değeride çok düşük iphone4 ün sar değerinin yüksek olduğu ve bunun kansere sebep olduğu çoğu kesimlerce biliniyor. Aynı zamanda kamerasıda 5mp dokunmatiğide çok iyi. fiyatıda 780-800 tl arasında