Hangi Akıllı Telefon SDN ?

TELEFON TAVSİYESİ

• Kullanılan toplam oy
    90

haruss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar bugun yarin telefon alicam araştirmalarimdan eleye eleye 3 telefon arasinda kaldim onlari paylaşayim sizinle sizde yardimci olursaniz sevinirim

lg optimus 3d
iphone 4
2. El galaxy s2

yada arkadaslar bazi arkadaslarim xperia p bekle 1-2 haftaya gelir dio bunlarin fiyatinda olur yurt disi olanlari diyor sizce beklemelimiyim

yada önereceğiniz baska telefon varmi onlarida yazarsaniz sevinirim

telefondan beklentilerim:
çok müzik dinlerim kulakliktan
internette çok dolasirim
oyun oynarim ama cok deil gunde 20 dk :d
hizli olmasini isterim takilma olursa sinir olurum

fiyat: 1100 tl arkadaslar yalniz 2. El alicam buyuk ihtimalle telefoncu tanidigimiz var o temiz ayarlio bana sikinti olmuo ona göre yorum yaparsanzi sevinrim

astegon

Profesör
Reaksiyon puanı
1,361
Hocam hangi ildesin bilemiyorum ama Galaxy Nexus 1100 TL Ankara Sıhhiye'de. Kayıtlı ve sıfır. Tabii ki kaçak gelmiş. Şiddetle tavsiye ederim...

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
s2 1300 e falan dustu sanırım akakceden bakın dılersenız 100 200 lıra ıcın ıkıncı el almak yazık olur. Ama cok takıyorsanız takılma falan 4 de dusunebılırsınız.

haruss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkurler yorumlar için max 1100 tl var oda zar zor daha cıkcağını pek sanmam varmı baska yorumu olan

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Sony Xperia S al diyeceğim ama 2. eli yoktur daha piyasada :)
Güncelleme yönünden en iyi destek veren Sony bunuda unutmamak gerek :)

nic_ufuk

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Bana kalırsa s2 al hem forumlarda ençok samsung desteğini görürsün iphone kullanmadığım için bilmiyorum..

egirgin37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben iphone 4 kullanıyorum bana tek sıkıntısı var bluetooth oda 1 kere lazım oldu o kadar (gerçi jailbreak ile hallediliyor ama neyse)

sana tavsiyem eğer oyun ve müzik için alıyorsan iphonedan şaşma ama diğer şeylerde (internette gezinme film gibi) büyük ekranın faydadsı oluyor.

ama ben sırf oyun ve 4" ten büyük ekranlı telefonları çok sevmediğim için iphone 4 aldım. iphone 4 ile ilgili sorun varsa bana sorabilirsin severek cevaplarım ama bekle çünkü bu yaz (haziran temmuz arası) iphone 5 bekleniyor fiyatları düşer iphone 4 lerin (gerçi ozaman 4s öneririm 4 yerine)

haruss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben iphone 4 kullanıyorum bana tek sıkıntısı var bluetooth oda 1 kere lazım oldu o kadar (gerçi jailbreak ile hallediliyor ama neyse)

sana tavsiyem eğer oyun ve müzik için alıyorsan iphonedan şaşma ama diğer şeylerde (internette gezinme film gibi) büyük ekranın faydadsı oluyor.
Ama ben sırf oyun ve 4" ten büyük ekranlı telefonları çok sevmediğim için iphone 4 aldım. Iphone 4 ile ilgili sorun varsa bana sorabilirsin severek cevaplarım ama bekle çünkü bu yaz (haziran temmuz arası) iphone 5 bekleniyor fiyatları düşer iphone 4 lerin (gerçi ozaman 4s öneririm 4 yerine)
iphone da aklim gitmiyor değil ama ne biliyim donanim olarak üstün olan telefonlar fiyat olarak iphoneden düşük nedir bu iphonun numarasi dicem :d ama neyse ya sonuç olarak apple destek veriyor telefonlarina ama benm alacagim telefonlar en fazla 1.5 2 yil destek alir ondan sonra satmaya kalksan dogru duzgun fiyata satamazsin iphone deger kaybetmiyor enazindan haksizmiyim

egirgin37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iphone pahalı olmasının sebebi;

1-malzeme kalitesi
2-ios çok stabil bir şekilde çalışıyor sistemde
3-benim en çok alanlarda gördüğüm havası var (bu sebepten alıcaksan sakın alma ben şahsen onlara acıyorum)
4-kaliteli oyunlar ilk ios a çıkıyor ve uygulama mağazası çok iyi
5-yılda 1 tane çıkıyor ve diğer telefon şirketlerinin aksine apple fiyat indirimine yeni model gelmeden gitmiyor (gerçi az indirim yapıyor ya neyse)

1.5 2 yıl destek konusunda da şahsen samsung'un galaxy s e yaptıklarından sonra güvenmiyorum samsung'a

Bak eğer bluetooth ve ekranın küçüklüğünü sorun etmezsen al ama vaktin varsa yazın ortalarındaki yeni iphone u bekle. ayrıca yakınında turkcell falan varsa (gerçi tanıdığın telefoncuda da olur) iki ürünüde dene hangisi içine sinerse onu al. En azından ben deneyerek öyle aldım.

haruss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar yorumlarla eleme yapsak ya mesela lg optımus 3d mı ıphone mı desem hangısı dersiniz

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
S2'den şaşmamak gerek. Şuan için tek geçerim :)

mazharr12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
abi android gibisi yok galaxy s2 yi tek geçerim hem fiyatı güzel hem kaliteli amoled camı yeter

haruss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bide ben cok sık telefon deıstıren bırıyım benım ıcın telefonun deger kaybetmemesı lazım az da olsa

egirgin37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
galaxys2 nin fiyat değeri olarak düşünürsen galaxy s3 tr ye haziranda gelicek fiyatları da oturunca galaxy s2 baya fiyat kaybeder

sana dost tavsiyesi galaxys3 ve iphone 5 i beklemen senin adına daha iyi olur

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Servise binmiştim bir ara yanımdaki adam iphone 4sini çıkardı önümdeki adamda galaxy s2 yi ekran olsun görüntü olsun bi iphoe baktım bi galaxye çok fark var arkadaş galaxy s2 derim ben

haruss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
onları beklesem ne olacak kı benım butcem onlara yetmez ha para bırıktırırım o zamana kadar da ıphone4 alsam deger kaybetmez fazla sanırım üstünü ilave ile alırım die düşünüyorum

bİde ARKADASLAR BUGUN 2 TELEFONUDA ELIME ALDIM HIZ OLARAK İKİSİDE AYNI GELDİ BANA BİDE KAMERA IPHONE DA SAMSUNG KADAR OLMASADA GAYET NET ÇEKIOR SANIRIM IPHONE ALCAM

MuStAfAA

Doçent
Emektar
Reaksiyon puanı
17
Eğer uygulamayı falan çok seviyorsan,kalite istiyorum diyorsan iPhone 4S tek geçerim :)

aceleciburak

Asistan
Reaksiyon puanı
3
S II nin iki varyasyonu var birincisi bildiğimiz Exynos 4210 çift çekirdek işlemci ve Mali400MP gpusuna sahip verisyonun diğeri ise 9100G diye geçen TI OMAP 4430 1.2 ghz ve PowerVR SGX540 gpusu ( Galaxy Nexus donanımı ) ve G takılı olanı uygun fiyatlı S II modeli olarak geçiyor donanım farkınıda göz önünde bulunduralım alım kararlarında...

egirgin37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
onları beklesem ne olacak kı benım butcem onlara yetmez ha para bırıktırırım o zamana kadar da ıphone4 alsam deger kaybetmez fazla sanırım üstünü ilave ile alırım die düşünüyorum

bİde ARKADASLAR BUGUN 2 TELEFONUDA ELIME ALDIM HIZ OLARAK İKİSİDE AYNI GELDİ BANA BİDE KAMERA IPHONE DA SAMSUNG KADAR OLMASADA GAYET NET ÇEKIOR SANIRIM IPHONE ALCAM

bekle dememin sebebi şu iphone 5 gelince iphone 4 veiphone 4s in fiyatı düşecek

grezimonk

Profesör
Reaksiyon puanı
261
IPHONE hikaye... tekno tugla... ne bluethootu duzgun calisir nede dosya paylasimi yok... alinca etkinlestirmen gerek... 5 fiyasko olabilir...

IPHONE hikaye... tekno tugla... ne bluethootu duzgun calisir nede dosya paylasimi yok... alinca etkinlestirmen gerek... 5 fiyasko olabilir...

BEFEGA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5

Bluetooth kullanıyorum. Dosya paylaşımı WiFi ve Bluetooth üzerinden yapabiliyorum.

Etkinleştirme bence güzel bir olay.

Hwoarang

Doçent
Reaksiyon puanı
0
oldu olacak bekle iphone 5 al şurda 5-6 ayı kaldı.