• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Hamburg - Galatasaray

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
UEFA kupasında temsilcimiz Galatasaray, 4. tur ilk maçında Almanya'nın Hamburg takımıyla karşılaşacak.

HSH Nordbank Arena Stadyumu'nda saat 19:00'da başlayacak maçı D-Smart 40. kanalda yayın yapan Futbol Smart naklen ekranlara getirecek.

Galatasaray'da Meira'nın Zenit'e transferinin ardından en çok merak edilen ise takımın defans kurgusu olacak.

Beklediğim 11 şu şekilde:

Morgan De Sanctis, Sabri, Emre Aşık, Hakan Balta, Volkan, Kewell, Barış, Ayhan, Arda, Lincoln, Nonda.

Haydi tüm Türkiye birlik olalım, takımımızı gönülden destekleyelim.

AliA

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Canlı Anlatım

İlk 30 dakikada harika oynayan bir Galatasaray var sahada.

Ve beklenen gol geldi...

Dakika 32: Goooolllll Ayhan Akman

Ayhan bu golle Türk takımlarının Avrupa kupalarındaki 1000. golüne imzasını atmış oldu.

Dakika 38: Lincoln şov yapıyor. 3 oyuncuyu geçen Lincoln ceza sahası içerisinde düşürüldü ancak hakem penaltı değil diyor...

Dakika 39: Hamburg'lu oyuncular şaşkınlık içerisindeler. Nonda'nın resmen üstüne çıktı Alex Silva ve Nonda'yı sakatladı. Nonda'nın durumu iyi.

Dakika 43: Gelişen Hamburg atağında Emre Aşık topu kornere gönderdi. Pozisyonu uzaklaştırdık...

Dakika 44: 1 dakikalık uzatma verildi.

Dakika 45: İlk yarı sona erdi...

Dakika 46: İkinci yarı başladı.

Dakika 47: İki takım da ilk yarıdaki 11 ile sahada.

Dakika 49: Gol Jansen

Dakika 51:
Nonda %100'lük golü kaçırdı. Olamaz!

Dakika 53:
Emre Aşık kırmızı kart gördü. 10 kişiyiz! Emre Petric'i ceza sahasına girmeden düşürdü ve hakem tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı...

Dakika 55: Semih ve Mehmet Güven ısınıyorlar. Şu anda Kewell defansın ortasında oynuyor...

Dakika 59:
Lincoln'ün yerine Mehmet Güven oyuna girdi.

Dakika 62:
Gelişen Hamburg atağında top kalecimizde kaldı.

Dakika 63: Ortalık karıştı. Futbolcular arasında gerginlik var. İkinci yarıda kartlar havada uçuşuyor. Arda da sarı kart gördü.

Dakika 64: Tribünlerde Türkiye sesleri...

Dakika 65: Mehmet Güven oyuna girdikten sonra sağ bekte, Hakan Balta ve Kewell defansın göbeğinde oynuyor...

Dakika 67: Top kale direğimizden döndü...

Dakika 70:
Son 20 dakikaya girdik durum 1-1...

Dakika 71: Nonda çıkıyor Ümit Karan giriyor. Haydi Ümit senden gol bekliyoruz...

Dakika 75: Maçta tempoyu düşürmeye çalışıyoruz. Arda ceza sahasında ama topu kaybetti...

Dakika 78: Kontrol Hamburg'ta. Ama bu sonuç bizim için çok iyi.

Dakika 80: Arda çok yoruldu. Topu kaybetti...

Dakika 81: Hasan Şaş oyuna girmek için hazırlanıyor.

Dakika 82: Arda'nın yerine Hasan Şaş giriyor. Deyim yerindeyse Arda'nın yürüyecek hali kalmamıştı. Çok yoruldu.

Dakika 83: Olic'in vuruşu yan ağlarda...

Dakika 85: Son 5 dakikaya girdik. Dayanmamız lazım...

Dakika 86: Uzaktan sert şut De Santcis'te kaldı top...

Dakika 88: Gelişen Hamburg atağında top dışarıya gitti...

Dakika 89: Kewell pozisyonu uzaklaştırdı ama atak devam ediyor kale boş vuruş ve top dışarıda... Oh çekiyoruz...

Dakika 90: Hakem 3 dakikalık uzatma verdi. Galatasaray Çanakkale Geçilmezi oynuyor...

Dakika 91: Hakem Ümit Karan'ın golünü vermiyor. Olamaz! Hakem Ümit'in faul yaptığı görüşünde...

Dakika 92: Ümit ofsayta yakalandı.

Dakika 93: Olic vuruyor top yan ağlarda.

Ve maç bitti...

HAMBURG 1-1 GALATASARAY

_taha

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Başarılar aslanlarra bu maç bizim :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Defans düşündürüyor ya. İnşalah bir sorun çıkmaz. Alnımızın akıyla gidip dönelim. ;)

Noah b

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet ya, defansa ben de pek güvenemiyorum. ama avrupada farklı oynuyorlar. umarım bi kaza olmaz da en azından bi beraberlik alıp geliriz.

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Allah'ın izniyle yeneceğiz bakalım

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
İnşallah bu akşam kazanırız..

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Orta sahada üstünlüğümüzü kabul ettirirsek defansımız fazla sorun yaşamaz.Bu sene oynadığımız diğer UEFA maçlarına bakarak içim rahat diyebilirim.Servet,Mehmet Topal ve Baros'un yokluğunu aramayız inşallah.Başarılar Galatasaray.

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
wolsburga.lig sonuncusuna yeniliyon bugün bide bize yenil sonra kendi liginde şampiyonmu oluyon ne oluyosan ol:.İnşallah maçı alıp döneriz burda daha rahat oynarız..

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Herkes 11'i yukarıdaki gibi bekliyor ama şöyle bir 11 çok mu iddialı olur?

De Sanctis, Serkan, Emre Aşık, Hakan Balta, Volkan, Sabri, Barış, Ayhan, Arda, Lincoln, Kewell

Kewell'ı forvete koydum. Nonda'dan iyi oynar hiç değilse. :D

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Çok zor bir maç olacak

redyellow

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Defansımız hiç hoşuma gitmiyor.

Bu maçtan çok fazla ümidim yok.

İnşaallah aslanlar beni mahcup ederler ve güzel bir skorla dönerler.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Maçta heyecan yüksek arkadaşlar...

Durum 1-1

tuvana

Doçent
Reaksiyon puanı
1
inşallah yine kupa türkiyeye gelir cimbom iyi yolda hadi hayırlısı.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
İkinci yarı tam bir kabustu ya.

İyi dayandık. Lincoln inşallah gider artık bu takımdan. Çıkarken tepki gösterdi Bülent'e...

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
kırmızı kart kesinlikle yanlıstı arkada adam var zaten dokunmadı kart verdi hakem.adamlar kasap gibi oynadı bi kırmızı kart bile cıkmadı..nonda Allaha emanet oyuncu fuzuli adam.bunlara ragmen berabere kaldık Helal olsun GALATASARAYIMIZA..

Noah b

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hamburglular yatıp kalkıp hakem amcalarına dua etsinler. o neydi öyle ya, faulleri seyretti, kartlar yalan oldu, buz gibi golümüzü vermedi.

ne kuyruk acısı var bu hakemlerin de bize bu kadar haksızlık.. anlamıyorum ya..

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bence Ümit Karan'ın golü de temizdi...

Haftaya defansın ortasında oynayacak adam yok. Hadi hayırlısı...

İlk yarı süperdik. İkinci yarı da 10 kişi kalınca doğaldı ceza sahamızda oynamamız...

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Bi kerede yüreğim ağzımda maç izlemiyim. Hop oturup hop kalktım. Bu akşam maçtan önce bi gol olsada yırtsam kendimi diyodum ümitin golüne bi bağardım. Ama boşa gitti. Haftaya çok ilginç maç olcak semih kayadan başka oynıcak adam yok defans ortasında. Kewell stoper oynadı ya yok böyle bişi . Dünyanın hiç bi yerinde ve gol yemedik. Müthiş mi maçtı hakeme rağmen iyi direndik. Ama oyuncu değişiklikleri yanlıştı bülent hocanın. ardayı çıkartması doğru ama yerine hasanı alması biraz garibime gitti. Ümit değişikliğini tahmin etmiştim . En isabetlisi m.güven değişikliği oldu bi gol çıkardı.

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Hamburg devre arası hakeme baskı yapmış sanki.İlk yarı ve ikinci yarı arasında yorum farkları vardı.Her şeye rağmen avantajı yakaladık.Ateş seni çağırıyor Hamburger SV(bkz: Ali Sami Yen) :D

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
İkinci maçta Baros'ta geliyor Semih'te alışır ozamana kadar inşAllah stopper olarak Sami Yen'de Hamburgeri yiyip bir üst tura cıkarız