• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Hamburg-Galatasaray maçı istifa getirdi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eray045
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
Almanya Fenerbahçeliler Dernekleri Birliği ve Hamburg Fenerbahçeliler Derneği Asbaşkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Himmet Keklikçi, görevlerinden istifa etti.
Himmet Keklikçi, yaptığı yazılı açıklamada, istifasına gerekçe olarak, Hamburger SV-Galatasaray UEFA Kupası karşılaşması öncesinde Almanya
Fenerbahçeliler Dernekleri Birliği Başkanı Mustafa Çömlek’in, "Hamburg’ta yaşadığımız için Hamburg’u destekliyoruz. Gönlümüz Hamburg’tan yana. İkinci kez Galatasaray’ın UEFA Kupası’nı alması işimize gelmez. Hamburger SV’nin kazanmasını istiyoruz" şeklindeki açıklamasını gösterdi.
Keklikçi, söz konusu açıklamanın kendisini rahatsız ettiğini, Mustafa Çömlek’in 30 yıllık arkadaşı olmasına rağmen açıklamalarının yersiz olduğunu belirterek, "Ben kimsenin kuklası değilim, olmadım. Böyle bir açıklama daha diplomatik bir şekilde yapılmalıydı. Artık bu çatı altında çalışmak istemiyorum. Sadece üye olarak kalacağım" dedi.
Mustafa Çömlek ise AA muhabirine, "Bu konuda konuşmak istemiyorum. Himmet Keklikçi’nin istifasını kabul ediyorum" açıklamasını yaptı.
Hamburg Galatasaray Taraftarları Derneği Başkanı Abdullah Akar ise Keklikçi’nin bu kararını saygıyla karşıladığını ifade ederek, "Herkes
düşüncesini söylemekte özgürdür. Yarın İstanbul’a uçuyorum. Hamburg’a müjdeyi getireceğim. Galatasaray, Hamburger SV’yi yenerek turu atlayacak ve yola devam edecek" diye konuştu.

http://www.milliyet.com.tr/Spor/Son...Galatasaray maci istifa getirdi&KategoriID=14

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Tesadüfen geliyoruz, içten içe çıldırın. :D

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
adama bak hamburgda yaşıyor diye hamburgu destekliyor..diyecek lafta yokki tam karaktersizmiş..

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
götingen de yaşasa kimi destekleyecekti aceb???

Birkan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Böle Fenerliye can kurban

Bu Durumun Bizde yaşanmaz inşallah.....