Halo 3

burningblade

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki merlininkazani'nda bu konuyu sen mi yazdın? burası junior editor bölümü olmayacak mıydı yoksa alıntı yapıp buraya eklemek serbest mi?

scofield_89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya biraz kendiniz emek verin işin cılkını çıkarmayın biraz profesyonel olun herkes bi tutturmuş oyunda oyun yaa.

tertunc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
21
vermemişin emek

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar 5 satırda olsa kendi yazılarınız olsun. Bu sekilde seyleri Oyun bölümeüne acın.

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Konu Oyun bölümüne taşınmıştır.

Kaynak göstermeden burada başka sitelerden yazılar yayınlayıp, bir de altına site yönetimini aptal yerine koyar gibi "Emeğe Saygı" diye yazmayın, bozuşuruz.

Emeğe saygı, yorum yazan arkadaşların da dediği gibi beş satır da olsa kendi yazını yazmak, başkasının yazısını alıp başka sitelerde yayınlamamaktır emeğe saygı.

Junior Editor müessesesi ise bu tür (ç)alıntı yazılara asla müsamaha gösteremez. Bu konuda sert davranıyorsam, perdenin arkasında yazar kadrosu olduğum müddetçe insanları en çok rencide eden şeyin, kendi yazılarının başkaları tarafından sahiplenilip başka platformlarda yayınlanması olduğunu gördüğümdendir.

Tekrarının olmaması dileğiyle,

Forumda iyi eğlenceler.

bulmeh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Halo3! şu oyunu dnemeyi çok isterdim.xBox maliyeti şimdilik fazla geliyor. :( Halo 'yu denedikten sonra iyice merak etmeye başladım. Yeni fragmanlar zaten iştahımı kabartıyor :) Hele birde bunun sineması çıkacağı haberinden sonra merakım ve iştahım iyice arttı.Pek oyun meraklısı değilim ama geleceğin teknolojini şimdiden görmek hoşuma gidiyor :) Zira, bununla ilgili gerçek olarak yapılmış geleceğin süper asker kıyafetlerinin, oyunda kullanılan silah ve araçların belgeseli çekilmiş, youtube'da izlemiştim.

alperkaan41

Profesör
Reaksiyon puanı
0
tamam alıntıyı silip kendim ekledim

muse

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu oyunda çıkacak pc'ye x360'ın kaderi bu nihahahaha (&)