Half-Life 2: Episode Three'nin ilk konsept çalışması su üstüne çıktı

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
logoje6.gif

Valve Software tarafından Xbox 360, PS3 ve PC platformları için hazırlanan FPS oyunu Half-Life 2: Episode Three'nin ilk konspet çalışması IntoThePixel'in E3 2008 sitesinde su üstüne çıktı. Konsept çalışmasında kahramanımız Gordon Freeman'ı, Citadel'e benzeyen bir ortamda Combine Advisor ile karşı karşıya durmuşken görüyoruz. Ne zaman piyasaya sürüleceği henüz belli olmayan oyunun konspet çalışmasını sizlere sunuyoruz.

n7.jpg

Kaynak

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
cod 4 fear dan sonra hiç bi oyun sarmadı 8 yıldır her gün ort. 3 saat oynadığım counter dan bile sıkılır oldum hiç bi oyun çekici gelmiyor artık :)

KintaRo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
O zaman sana Wolfenstein: Enemy Territory öneririm. Tam bir takım oyunu. Ya da Devil May Cry serisini dene. Yani aslında Crysis gibi bir oyun varken nasıl hiç bir oyun sarmaz seni anlamadım ama neyse..

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
O zaman sana Wolfenstein: Enemy Territory öneririm. Tam bir takım oyunu. Ya da Devil May Cry serisini dene. Yani aslında Crysis gibi bir oyun varken nasıl hiç bir oyun sarmaz seni anlamadım ama neyse..
W: ET ve DMC serisi güzel ama crysis'te ne buldunuz anlamıyorum.Oyun şişirilmiş grafiklerden ibaret.Adam gibi bir kurgusu yok oyunun.Multiplayer olarakta COD4 kadar zevkli değil.Biri lütfen bana bu oyunu neden sevmem gerektiğini açıklasın lütfen. Türkler(!) yaptı diye mi sevmem gerekiyor.Hani ALMAN firması CRYTEK GMBH'nin kurucusu olan Türkler için mi ?

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62

crysisde sarmadı niyesine gelirse zevkler ve renkler tartışılmaz ;)

Dediğin oyunları denicem saol

KintaRo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
W: ET ve DMC serisi güzel ama crysis'te ne buldunuz anlamıyorum.Oyun şişirilmiş grafiklerden ibaret.Adam gibi bir kurgusu yok oyunun.Multiplayer olarakta COD4 kadar zevkli değil.Biri lütfen bana bu oyunu neden sevmem gerektiğini açıklasın lütfen. Türkler(!) yaptı diye mi sevmem gerekiyor.Hani ALMAN firması CRYTEK GMBH'nin kurucusu olan Türkler için mi ?

Hmm sıralayayım hemen:

1- Tabiiki ilk neden olarak Menülerin ve Seslendirmelerin Türkçe olması. Ben ingilizce bilen biriyim anlayamadığımdan değil ama ilk defa Türkçe seslendirilmiş böyle gelişmiş bir oyun oynamak beni ne kadar heyecanlandırdı anlatamam size. Ayrıca ingilizcesi olmayan Türkler için de çok yararlı olmuştur.

2. Grafikler gerçekten çok iyiydi. Oyun çıkmadan ve çıktıktan sonra dünya çalkalandı ve değdi beklediğimize. Bu türü seven çok kişiyi doyurdu oyun.

3. Karakter çizimleri, Seslendirmeler oldukça kaliteliydi. Yapay zeka gerçekten üst seviyedeydi. Oyunun kurgusu beğenmemişsin ama Wolfenstein'daki tat bu oyunda da vardı. Yani ilk başta normal bizim dünyamızda savaşırken yavaş yavaş oyun diğer dünyadan gelen fantastik yaratıklarla savaşın içine sürükledi bizi. Hele o Yerin dibine benzeyen her tarafın karanlık olduğu ve sürekli döndüğümüz bölümü asla unutamam. Çok korktum, Çok zorlandım, Çok zevk aldım. Müthişti tam anlamıyla.

4. Çevreyle etkileşim çok etkileyici idi. Hemen hemen gördüğümüz herşey yıkılıyor, patlıyor, yuvarlanıyordu. Ekstra olarak Etrafta gördüğümüz Araçların hepsini kullanabilmemiz oyuna çok büyük bir artı, bize de çok büyük bir zevk kazandırmıştı.Dokuz saatlik oynanış süresi ( ben dokuz saatte bitirdim sizi bilmem) Biraz kısaydı ama gerçekten doyurdu.

5. Oyunda Bug çok azdı ve sonradan yama ile olanlarıda düzelttiler zaten.

Daha çok şey anlatabilirim ama bu kadarı bile yeter diye düşünüyorum. Sanırım sen oyunu baştan sona kadar oynamadın. Eğer oynasaydın şimdi Crysis 2'yi konuşuyor olurduk.

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Daha çok şey anlatabilirim ama bu kadarı bile yeter diye düşünüyorum. Sanırım sen oyunu baştan sona kadar oynamadın. Eğer oynasaydın şimdi Crysis 2'yi konuşuyor olurduk.
Oyunu bitirdim,sence baştan sona oynamış mıyımdır :) Türkçe olması ve grafikleri dışında başka hiçbir şeyi olmadığı konusunda da ısrar ediyorum hala :) Grafikmiş,fizik motoruymuş onlar beni pek ilgilendirmez,önemli olan oyunun eğlenceli olmasıdır ve ben crysis'te aradığım eğlenceyi bulamadım.

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
evet ingilizce adam size ''stupid'' diyor hiç ilginizi çekmiyor. ama türkçe ''gerizekalımısın sen'' kısmına baya bi gülmüştüm :D

KintaRo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
m1903 sen denizde bir kum tanesi gibi kaldın crysis severler yanında. Boşver sen hugo felan oyna o çok eğlencelidir. Grafik, oyun motoru vs seni ilgilendirmiyormuş nasıl olsa.

- Hugo sağa zıplaaaaaaa!

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
m1903 sen denizde bir kum tanesi gibi kaldın crysis severler yanında. Boşver sen hugo felan oyna o çok eğlencelidir. Grafik, oyun motoru vs seni ilgilendirmiyormuş nasıl olsa.

- Hugo sağa zıplaaaaaaa!
Evet oynarım.Daha eğlenceli olduğu kesin benim için. Lanet olası her yönden abartılmış,şirirme,göz boyama amaçlı bir oyundansa hugo'yu tercih ederim ;) Mario'da olur ;)

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
bence oyunda bulunması gereken temel özellik grafiklerdeki akıcılıktır...300-400 dolarlık ekran kartına bile yan gözle bakan bir oyun..oyun mudur kumpas mıdır bilemiyorum...2 yıl sonra kurup oynarız..bu sefer de grefikler berbat görünür yine..