Half Life 2 Episode Three

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bu videoları bugün episode twoyu birkaç saat önce bitirdikten sonra buldum şans eseri episode threeyi araştırırken bunlar çıktı karşıma %70(en az) gerçek diye düşünüyorum oyunların oynanış demoları gibi birşey.Kafa karıştırıcı videolar ama izlemeye değer hiç değilse half life 2nin son oyunu episode twonun devamını merak ediyorsanız videoları izleyin.

YouTube - Half-life 2 Episode 3 Alpha! + Download

YouTube - Half-Life 2 Episode 3 Alpha Mod Walkthrough Part 1. The Crash [HD] + Download

YouTube - Half-Life 2 Episode 3 Alpha Mod Walkthrough Part 2. Ice Cube [HD] + Download

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Valla çok süperdi ya nasıl diyim half life başından sonuna kadar bütün seriyi oynadım alyxe aşık mı oluyorum ne:wub:

O videoları izledim de alpha gerçekten espideo threede zaten kutuplara falan gidecekmişiz galiba(oyunu batırcaklar böyle olursa)Kardeş episode birin yeraltı yaşamı bölümünden tırsmıştım ya o ne öyle yüzlerce zombi 2 kişi her yer karanlık ve 5 dk beklenen bir asansör zor ama güzel bir oyun gerçekten.Fpsnin kralı bence bu half life 2 ve devamı.Bende bugün bitirdim episode 2yi güzeldi gerçekten alyxin babası geberiyordu falan doğada savaşıyorduk bu sefer kısaca güzeldi.Herkese tavsiye ederim oynadığım en iyi oyunlar bu seride.

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Ben ep 1 i sırf o bölümler için aldım zaten doom u oynamak yemiyor bizde bunu oynuyoruz :D

ayrıca 2 saat araklısız oynayamadığım oyunlardandır.Acayip kafamı yoruyor.Düşünürken bir garip oluyorum öyle bir şey ki nerden adam çıkar değil eğer ilerde yol tıkarnırsa buralarda neler yapabilirim diye bakıyorum :D

geceyürüyen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hiçbiri eposide 3 ile alakali değil. Hepsi de half life 2 nin harita tasarlayıcısıyla yapılmış amatör çalışmalar. Episode 3 ün ne zaman çıkacağı belli değil.