Arkadaşlar merhaba;
Sizce iphone 5 halen alınabilitesi olan bir telefon mu? 0 ve 2. el hangi fiyat aralığında olursa almayı düşünürsünüz?
iOS 11 hangi cihazlara yüklenmiyor?
Bir sürü yeni özelliğin ortaya çıktığı iOS 11'i desteklemeyen cihazların listesi de paylaşıldı. Paylaşılan liste ile birlikte eski nesil cihaz kullanıcılarına üzücü bir haberimiz var.
Yeni güncelleme ile beraber iPhone 5'e güncelleme desteği tamamen kesildi. Bunun ile birlikte güncelleme alamayacak eski nesil iPad modelleri de açıklandı. Bu modeller ise şöyle;
-iPhone
-iPhone 5c
-iPad 3
-iPad 4
Wow ! Dedim ! Bu telefonu nereden alabilirim ? Haha
Ülkeye gelişi bile kurtarmıyor. Eğer bildiğiniz anlaşmalı bir yer varsa paylaşırsanız biz de biliriz ona göre parayı sokakta bulmadık hiçbirimiz6S Plusdan aşağını almayın onun da sıfır 32 GB'ını 1800'e bulursanız.
Ülkeye gelişi bile kurtarmıyor. Eğer bildiğiniz anlaşmalı bir yer varsa paylaşırsanız biz de biliriz ona göre parayı sokakta bulmadık hiçbirimizMalum, 16GB'ı bile 3000TL'lerde. 32GB'ını 1800'e getirtmenin yolu varsa keriz değiliz, faydalanalım
![]()
Niye imkansızlaştırmak ?! Forum yardımlaşma yeridir !! Yardımlaşarak imkansızları başarabiliriz !!!! Buna inanıyorum murat hocam !!!!!!!Ben alınmasını imkansızlaştırmak için söylüyorum yalnız .![]()
Niye imkansızlaştırmak ?! Forum yardımlaşma yeridir !! Yardımlaşarak imkansızları başarabiliriz !!!! Buna inanıyorum murat hocam !!!!!!!![]()
Hayallerimi yıktınForum insanlara en mantıklı yolu sunma yeri değil midir ?![]()
Ben 1800 vereyim ama 500 katıp S7 alacaksan.Hayallerimi yıktınBurada demeni beklerdim ki "Doğru diyorsun ! Burası yardımlaşma yeri ! Heyytt bee ! Gaza geldim. Sen 1800TL'sini ver, gerisini ben vereyim"
Haha
![]()
Onu bunu bırak da 1800TL'ye onu almak istediğimi söylersem bir mağazaya, beni haydar manyağı yaparlar sonra bir daha gelirsen polis çağıracaz der dışarı atarlarBen 1800 vereyim ama 500 katıp S7 alacaksan.![]()
O kafadan kafaya değişir dostum bence alınabilir bi telefon 1 sene kullandım performans ve arayüz vs hiçbir sorun yaşamadım ama iOS 9 da olmasına dikkat et 10da bu dediklerim uyuşmaz telefon kasar filan sorun olurArkadaşlar merhaba;
Sizce iphone 5 halen alınabilitesi olan bir telefon mu? 0 ve 2. el hangi fiyat aralığında olursa almayı düşünürsünüz?