GBLX
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 27
Aynen.Düşünme hiç XR yapıştır geç..
Aynen.Düşünme hiç XR yapıştır geç..
Tasarım çizgisi aynı. Eski duruyor.8'den bozma? Elinize SE , hatta büyültüyorum seçeneği iPhone 8 aldınız mı? Çünkü böyle boş bir yorumu anca eline iPhone almadan klavye başında istediğini kafasına göre yazanlar yapar.
ben se alırdım daha guncel cunkuBenim için telefonda en önemli 2 şey kamera ve batarya iphone se kamerası daha iyi iphone xr bataryası daha iyi çok kararsızım lütfen mantıklı bir şey söyleyin yardım edin
8'den bozma? Elinize SE , hatta büyültüyorum seçeneği iPhone 8 aldınız mı? Çünkü böyle boş bir yorumu anca eline iPhone almadan klavye başında istediğini kafasına göre yazanlar yapar.
Ne kadar farklı?Kamera farklı yanlız.
Şarjları arada en fazla 15-30 dakika fark olabilir.Şu an yan yana 8 ve SE var elimde. Şarj ve kamera olarak şimdiden farkı hissediliyor. Ek olarak günlük kullanımda uygulama açılış testi yaptığımda yaklaşık 5 saniyelik fark atıyor SE. Bu fark gün geçtikte artacak. Sırf kasası aynı diye eleştirmek saçma. Ona bakılırsa Xr ve 11'de kamera ve işlemci dışında birebir aynı.
Tasarım evet aynı. Ama 8’den bozma dersen yanlış anlaşılır. En yakın zamanda bir mağazada iPhone inceleyip malzeme kalitesini deneyimle ondan sonra kasayı eleştirTasarım çizgisi aynı. Eski duruyor.
iki telefonu da pupa'da test ettim yan yanalardı. Bildiğin aynı telefon. Anlaşılacak bir fark yok kasa olarak.Tasarım evet aynı. Ama 8’den bozma dersen yanlış anlaşılır. En yakın zamanda bir mağazada iPhone inceleyip malzeme kalitesini deneyimle ondan sonra kasayı eleştir
SE+ çıkacak gibi.se 3 çıkacakmış 2021 de daha büyük olacak diyorlar
Ben farklı demedim. 8’den bozma demen 8 zaten kalitesiz SE de farksız anlamında da anlaşılıyor.iki telefonu da pupa'da test ettim yan yanalardı. Bildiğin aynı telefon. Anlaşılacak bir fark yok kasa olarak.
se plus gelmez bence gelse bile ayni kasa sadece a14 ekran 6.1 olur diye dusunuyorumXR bence.
Bütçe artarsa 11.
Mesaj otomatik birleştirildi:
SE+ çıkacak gibi.
bende tam bunu soracaktımse 3 çıkacakmış 2021 de daha büyük olacak diyorlar
XRBenim için telefonda en önemli 2 şey kamera ve batarya iphone se kamerası daha iyi iphone xr bataryası daha iyi çok kararsızım lütfen mantıklı bir şey söyleyin yardım edin
se 3 degil se plustu galibase 3 çıkacakmış 2021 de daha büyük olacak diyorlar