ftatlimisir
Asistan
İphone x sizce alınır mı?
Not: İphone 7 den geçeceğim
İphone x sizce alınır mı?
bütçene uyuyırsa bence 11 al5500 tl bütçem var 3-4 yıl götürmesi lazım android e de pek geçmek istemiyorum açıkçası. İphone x de götürür mü o kadar bilmiyorum. Yoksa biraz daha durup iphone 11 mi almalıyım kararsızım
5500 tl bütçem var 3-4 yıl götürmesi lazım android e de pek geçmek istemiyorum açıkçası. İphone x de götürür mü o kadar bilmiyorum. Yoksa biraz daha durup iphone 11 mi almalıyım kararsızım
şikaterleride dikkate alıp ona göre hareket et o zaman canım11 i hemen alamıyorum işte bi süre daha beklemem gerekiyor. İkinci el alacağım ama sıfıra yakın 21 ay garantili tertemiz cihaz da. Şikayetlere bakıyorum face id de sıkıntı yaşayan çok var. Bi sıkıntı yaşar mıyım bilmiyorum
Face id çalışmayanlar ekranı değişmiş modeller oluyor genelde. Zaten alacağınız cihazın garantisi varmış sorun olacağını zannetmiyorum. Hem iPhone X un kullanması Xr dan da 11 den de daha keyiflidir. Çünkü ele tam oturan, tek elle rahat kullanılan, ince çerçeveli, oled ekranlı, çelik kasalı ve hafif bir cihaz. Xr ve 11 ise kalın çerçeveli kaba ve ağır cihazlar. Ben kendim Xr kullanıyorum bazen düşünüyorum acaba X ile takas etsemmi diye düşün.11 i hemen alamıyorum işte bi süre daha beklemem gerekiyor. İkinci el alacağım ama sıfıra yakın 21 ay garantili tertemiz cihaz da. Şikayetlere bakıyorum face id de sıkıntı yaşayan çok var. Bi sıkıntı yaşar mıyım bilmiyorum
2.el temiz xs de alabilirsin iphone x alınmaz hem üretimi durduruldu hemde demo cihaz oldu toplatıldı filan az çok biliyorsundur o yüzden sana tavsiyem biraz daha bekle 11 al ama malzeme ve ekran olarak x daha iyi5500 tl bütçem var 3-4 yıl götürmesi lazım android e de pek geçmek istemiyorum açıkçası. İphone x de götürür mü o kadar bilmiyorum. Yoksa biraz daha durup iphone 11 mi almalıyım kararsızım
Alınmaz. Galaxy S10 öneririm.İphone x sizce alınır mı?
İPhone Xr veya bütçenizi artırıp iPhone 11 almanızı tavsiye ederim.5500 tl bütçem var 3-4 yıl götürmesi lazım android e de pek geçmek istemiyorum açıkçası. İphone x de götürür mü o kadar bilmiyorum. Yoksa biraz daha durup iphone 11 mi almalıyım kararsızım
Hocam Apple, İphone X in üretimini durdurarak desteğini çekti. Bu yüzden eğer bütçeniz varsa önceliğiniz İphone XS olsun. İkisinin arasındaki performansa bakarsak da ikisi de neredeyse aynı. Sadece ufak tefek değişiklikler var. Annem ilk çıktığında almıştı. Telefon hala iyi bir şekilde çalışıyor. İphone X i sıfır ayarında 4500-5500 bandında bulursanız alın. Ama Apple ın desteğini kestiğini tekrardan belirteyim.İphone x sizce alınır mı?
Hocam üretimi dursa bile yazılım desteği almaya devam ediyorHocam Apple, İphone X in üretimini durdurarak desteğini çekti. Bu yüzden eğer bütçeniz varsa önceliğiniz İphone XS olsun. İkisinin arasındaki performansa bakarsak da ikisi de neredeyse aynı. Sadece ufak tefek değişiklikler var. Annem ilk çıktığında almıştı. Telefon hala iyi bir şekilde çalışıyor. İphone X i sıfır ayarında 4500-5500 bandında bulursanız alın. Ama Apple ın desteğini kestiğini tekrardan belirteyim.