• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Hala iphone x alınır mı?

ftatlimisir

Asistan
Reaksiyon puanı
25
5500 tl bütçem var 3-4 yıl götürmesi lazım android e de pek geçmek istemiyorum açıkçası. İphone x de götürür mü o kadar bilmiyorum. Yoksa biraz daha durup iphone 11 mi almalıyım kararsızım

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
En fazla 5000₺ ye ikinci el alacaksanız alınır. 3 yıl rahat götürür.

maviskiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
5500 tl bütçem var 3-4 yıl götürmesi lazım android e de pek geçmek istemiyorum açıkçası. İphone x de götürür mü o kadar bilmiyorum. Yoksa biraz daha durup iphone 11 mi almalıyım kararsızım
bütçene uyuyırsa bence 11 al

ftatlimisir

Asistan
Reaksiyon puanı
25
11 i hemen alamıyorum işte bi süre daha beklemem gerekiyor. İkinci el alacağım ama sıfıra yakın 21 ay garantili tertemiz cihaz da. Şikayetlere bakıyorum face id de sıkıntı yaşayan çok var. Bi sıkıntı yaşar mıyım bilmiyorum

maviskiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
11 i hemen alamıyorum işte bi süre daha beklemem gerekiyor. İkinci el alacağım ama sıfıra yakın 21 ay garantili tertemiz cihaz da. Şikayetlere bakıyorum face id de sıkıntı yaşayan çok var. Bi sıkıntı yaşar mıyım bilmiyorum
şikaterleride dikkate alıp ona göre hareket et o zaman canım :))

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
Face id çalışmayanlar ekranı değişmiş modeller oluyor genelde. Zaten alacağınız cihazın garantisi varmış sorun olacağını zannetmiyorum. Hem iPhone X un kullanması Xr dan da 11 den de daha keyiflidir. Çünkü ele tam oturan, tek elle rahat kullanılan, ince çerçeveli, oled ekranlı, çelik kasalı ve hafif bir cihaz. Xr ve 11 ise kalın çerçeveli kaba ve ağır cihazlar. Ben kendim Xr kullanıyorum bazen düşünüyorum acaba X ile takas etsemmi diye düşün.

Reaksiyon puanı
8,192
Arkadaşımda var X gayet güzel ve performanslı bir cihaz. Pili de 1 günü rahat kurtarıyor. Face ID sorunu da ekranı servis dışında değiştiyse çalışmıyor. Onun dışında güzel ve sorunsuz bir cihaz. Bütçen varsa XR öneririm ama 2. el temiz bulduysan X alabilirsin herhangi bir sorun çıkartmaz.

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
2.el temiz xs de alabilirsin iphone x alınmaz hem üretimi durduruldu hemde demo cihaz oldu toplatıldı filan az çok biliyorsundur o yüzden sana tavsiyem biraz daha bekle 11 al ama malzeme ve ekran olarak x daha iyi

Tttunahan

Profesör
Reaksiyon puanı
3,014
Android düşünmüyosun ama şöyle bi durum var 2.el alacağın x in bataryası bitik bi durumda olacak belkide pil için ekstra masraf yapacaksın ille iphone istiyosan 8 plusa bak he tabi o fiyatlara çıkmışken s10 alınır orasıda ayrı mesele

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
İphone x sizce alınır mı?

Not: İphone 7 den geçeceğim
Alınmaz. Galaxy S10 öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İPhone Xr veya bütçenizi artırıp iPhone 11 almanızı tavsiye ederim.

Ayponeci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
32
Aklın varsa git x al temiz kullan çerçeve kasa on numara ele tam oturuyo 11 aldım sevmedim kaba geldi 11 pro max aldım güzel ama tek el kullanım gayet zor tam oturmuş model x xs ve 11 pro ayrıca ekran değiştiği zaman face ıd çalışmıyo diye bir şey yok bir çok kişi yanlış biliyo ekran değişirken teknik servis sökemediğinden dolayı orda lehimli parça var onu koparıyo bilmeden o yüzden çalışmıyor ben bi 2 kez değiştirdim yan sanayi de taktım hiç bir sıkıntı olmadı ekranın değiştiğini anlaman için yukardan kaydırıp ekran parlaklığına basılı tutup true tone özelliği var mı yok mu bak istersen ss alıp da tam ne demek isteiği mi anlata bilirim true tone yoksa ekran yan sanayidir.

Ahmet Emre Toraman

Profesör
Reaksiyon puanı
391
İphone x sizce alınır mı?

Not: İphone 7 den geçeceğim
Hocam Apple, İphone X in üretimini durdurarak desteğini çekti. Bu yüzden eğer bütçeniz varsa önceliğiniz İphone XS olsun. İkisinin arasındaki performansa bakarsak da ikisi de neredeyse aynı. Sadece ufak tefek değişiklikler var. Annem ilk çıktığında almıştı. Telefon hala iyi bir şekilde çalışıyor. İphone X i sıfır ayarında 4500-5500 bandında bulursanız alın. Ama Apple ın desteğini kestiğini tekrardan belirteyim.

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
Hocam Apple, İphone X in üretimini durdurarak desteğini çekti. Bu yüzden eğer bütçeniz varsa önceliğiniz İphone XS olsun. İkisinin arasındaki performansa bakarsak da ikisi de neredeyse aynı. Sadece ufak tefek değişiklikler var. Annem ilk çıktığında almıştı. Telefon hala iyi bir şekilde çalışıyor. İphone X i sıfır ayarında 4500-5500 bandında bulursanız alın. Ama Apple ın desteğini kestiğini tekrardan belirteyim.
Hocam üretimi dursa bile yazılım desteği almaya devam ediyor

DKN NZY

Rektör
Reaksiyon puanı
10,183
Elinizdeki cihazla mı 5.500tl yoksa direkt mi
7 yi 2000tl ye satarsınız