Hala iPhone 6s alınır mı ?

iPhone 6s hala alınır mı ?

• Alınır

Kullanılan: 10 76.9%
  • Alınmaz

Kullanılan: 3 23.1%

• Kullanılan toplam oy
    13

Bilal Yıldız

Asistan
Reaksiyon puanı
9
arkadaslar sadece merak ettiğim için konuyu açıyorum 2017 yılında iPhone 6s alınır mı kasma donma yapar mı ?

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
Neyse konuya donelim kasma donma degilde caginin cok gerisinde cok eski bir telefon neden anlamiyonuz yaa 3 yillik telefon 3 3 ona en az 2600 tl veriyosun hic olmassa gider o igrenc g6 yi alirim ya tabi s7 ve xz varken bilemiyorum alinmaz kardesim.

Son düzenleyen moderatör:

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Elinizdeki telefon ile yetinmeli, telefonlar ucuz değil ki rahatlıkla değiştirip durasın bide onca özellik var diye alıyoruz hangimiz hepsini kullanıyoruz? Tamamen tüketim çılgınlığı, bu devirde bir şeyi almadan önce dürüst bir şekilde kendimize "Buna ihtiyacım var mı?" diye sormak gerek...

Kasma donma demişsin illa ki oluyor, bu yazılım ile ilgili yani yeni yazılımlar çıktıkça senin donanım yetersiz kalmaya başlıyor ve kasıyor...

M

Murat Burç

SDN Okuru
KAsma donma yapacağını sanmıyorum ama 6S alınmaz bir çok yönden o fiyat için çok yetersiz bir cihaz.

Bilal Yıldız

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Yanlış anlaşılmasın zaten bu telefonu alacak değilim sadece merak ettiğim için sordum ..

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
arkadaslar sadece merak ettiğim için konuyu açıyorum 2017 yılında iPhone 6s alınır mı kasma donma yapar mı ?
O kişinin telefon alışkanlığına bağlı çok büyük beklentisi yoksa yani kamera falan konusun da alınır bence sık oyun oynayan birisi değilse ama şarj konusun da rezalet bir telefon ben ilk çıktığın da aldım bataryasın da sorun vardır ondan çabuk bitiyordur dedim kapanma da vardı servise verdim Yen'i cihaz geldi yine aynı rezalet o gelen telefon da 5 ay sonra ölü piksel oldu yine değişim geldi bun da da rezalet yani anlayacak olduğun batarya konusun da hayatta bulaşılmaz