Hala Discovery Alınır mı?

danger_raso

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Moto G ciler ben film izleme oyun oynama fotoğraf çekme ve internette dolaşmak için kullanacağım telefonu
Discoverynin kamerası ekranı daha büyük çoğu büyük oyunu dondurmadan oynatıyo. internet testlerine bakıyorum onlarda çok hızlı yani Moto G< Discovery

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Yeni çıkacak g3'te kullanılması öngörülen snapdragon 801 işlemcisine çöp diyen bir zihniyet varken discovery alınır mı hiç ? 4 gb ramli 4k çözünürlüklü 64 gb 3 ghz hızı olan bir şeyler alman lazım. Çünkü o telefonla server ağı yöneteceksin ya. Yanlış anlama dostum bu sitem sana değil aç gözlü aptal insanlara. Elinde ki telefonla check-in den başka bir şey yapmaz teknoloji harikası işlemcilere çöp der beğenmez telefonu kötüler. Böyle insanları gördükçe teknolojiden soğuyorum. Eğer işini görüyorsa ki kamerası performansı, hızı, arayüzü bence son kullanıcı için fazlası ile yeterli, alabilirsin hem bütcen de buna yetiyormuş. Geçen seneydi modası bitti falan filan gibi şeylere çok takılma. Bizim insanımız bugün çıkan bir telefon için acaba 7'sini beklesem mi diye konu açan tiplerden oluşuyor. Neyse velhasıl kelam güzel telefon f/p ürünü alabilirsin sıkıntı olmaz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Discovery moto g den iyi diyolat bi tanede sentetik test koyuyorlar islem cozulmus oluyor. Kac aydir kitkat alacak diyip duruyolar oyalama taktigi hala satiyor y. Gionee vermeden gm VEREMEZZZZZ! GM kendi yapmiyor Gionee ye gelir gm de verir siz hala takilin bu ise. Kardesim sen millete bakma moto g al daha uzun kullan. MTK islemci en buyuk dez avantajlarindan birisi os surumu icin.

KangDae

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
paran varsa elite al ama yetmiyosa discovery al tabi şarj soketi falan diyenlere de bakma 1000cihazdan birinde olur.bu bozuk denk gelenlerde maalesef interneti sarmış

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Bana Kalırsa Discovery Tam Bir Çöplük S3 Almadığın İçinde Mutluyum Samsungda Note Serisinin Üstüne Telefon Tanımam Sonydede Z Serisi On Numara

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefonu kardeşim kullanıyor. Hiç bir sıkıntısı yok cam gibi 1080p kayıt yapıyor. Hoparlörü de oldukça güçlü. kasma donma asphalt 8de bile yok. İşlemci ram vs bunlar sadece kağıt üzerindeki değerler. şarjı da iyi gidiyor. telefon tüy gibi hafif. Hem büyük hem küç sim desteği var yarı yolda da bırakmaz.

dezavantajları ise kızılötesi yok, otg desteği yok.

danger_raso

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hayırlı olsun. Moto G daha ucuz ve daha iyi değilmiydi Discoveryden?
ben özelliklerine baktım ikisinide inceledim oyun performansı olsun stabil çalışması kamera performansı ekran görütü kalitesi ve internet hızı discovery bu konularda üsütn olduğu için bunu aldım Moto G o kadar iyi değil beğenmedim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hayırlı olsun. Moto G daha ucuz ve daha iyi değilmiydi Discoveryden?
Bu arada Teşekkürler daha iyileri senin olsun inşallah.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
ben özelliklerine baktım ikisinide inceledim oyun performansı olsun stabil çalışması kamera performansı ekran görütü kalitesi ve internet hızı discovery bu konularda üsütn olduğu için bunu aldım Moto G o kadar iyi değil beğenmedim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu arada Teşekkürler daha iyileri senin olsun inşallah.

G2den başkası yalan bro :) Güle güle kullan telefonu :P

TakeRisks

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Zopo geldi ülkemize malzeme kalitesi daha iyi ve daha ucuzlar,yerinde olsam ona da bakmayı denerdim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim 4 ay oldu fakat elimde biranda telefon kapandı herhalde bataryası bozuldu şimdi 1 hafta oldu garantide telefonum hala telefonumu bekliyorum.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Alınır tabi başarılı cihazlar üretiyor.

melmel19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler bişey sorucam bnm telefonum samsung galaxy S2 ANTUTU TESTİNDE 8900 çıktı sonuc ben memnun değilim sizce yeni çıakcak olan gm discovery 2 yi almalımıyım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
moto g kullanan herkes ortak olarak almayın pişman olursunuz diyor bunları göz ardımı ediyosun motorola güzel bi marka telefonları taş gibi oluyor :):4: ama moto g kulananlar motorolanın en dandik telefonu diyolar :dil::dil::dil::dil::dil::dil::dil:

smtylmz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar General Mobile Discovery : ALINMAZ! Parası ne kadar ucuz olursa olsun telpa'nın dandikliği, telefonun dandikliği gibi nedenlerden dolayı GM Discovery alınmaz. Vatan Computer artık getirmiyor. Teknosa'nın stoklarında bulunmuyor. Arıza üstüne arıza yapan telefon alınmaz.

legendeses

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1,5 yıl oldu alalı hiç bir sorun yok ne sarj soketi ne baska bir seyi 16 gb benimki de :D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
bu saat'ten sonra gm'den sakız alınmaz kasa kalitesi çok kötü tata'nın telefon versiyonu çöp telefon T50 alman daha doğru olur.

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Ben olsam asus zenphone 5 alırdım