- Reaksiyon puanı
- 9,801
Keyifli okumalar!
Soru: Kısaca kendinizden bahseder misiniz?
Cevap: ShiftDelete.Net'in kurucusuyum. Lisans eğitimim de Endüstri Mühendisliği. 2 bebek babasıyım.
Soru: Hangi spor dalı ilginizi çeker? Takımınız nedir?
Cevap: Zaman ayırıp yapabildiğim şu sıralar sadece fitness var. Bazen halı saha maçı da yapıyoruz.
Soru: En sevdiğiniz renk?
Cevap: Siyah ve sarı. Büyük sürpriz olmadı sanırım.
Soru: Asla yemem yediğiniz yemek var mı?
Cevap: Yurt dışına çıktığımda domuz eti.
Soru: Hangi okul veya bölüm mezunusunuz? Siz mi okulu bitirdiniz, okul mu sizi?
Cevap: Sakara Üniversitesi, Endüstri Mühendisliği. Okulu maalesef 7 yılda bitirdim. Cevap olarak; birbirimizi bitirdik destek yeri var.
Soru: Bugüne kadar yaşadığınız olaylarda içinden çıkamayacağınızı düşündüğünüz bir zaman oldu mu?
Cevap: Sitede veriler silinmişti. O gece gerçekten çok zor geçti. Biraz kayıp oldu ama yine de yılları kaybetmedik.
Soru: Hayatınızda bu olay benim dönüm noktam oldu dediğiniz olaylar yaşadınız mı? (@Görkem Say)
Cevap: Google’a yazdığım e-postaya yanıt gelmesi ve bizi iş ortağı olarak eklemeleri.
Soru: Enflason ve dolardan dolayı ülkemizin son durumunu nasıl görüyorsunuz? (@DKN NYZ)
Cevap: Alım gücümüz çok düştü. Dikkat ederseniz, çoğu kişinin telefonu kırık ve yaptırmıyor.
Soru: Yılda ortalama kaç defa yurt dışına çıkıyorsunuz? Bildiğiniz yabancı diller nelerdir? (@AmbaSSadoR)
Cevap: Ayda en az 3-4 kez oluyor. Yılda en az 50 olabilir.
Soru: Levent'e yolu düşen üyeler ofinize bir çay içmeye uğrayabilir mi? Kapınız açık mı?
Cevap: Kapıları düzenli olarak açmak için planlarımız var. Ziyaret günü belirleyeceğiz. Ama şu sıralar, İstanbul’da her ay düzenli okur buluşması yapıyoruz MediaMarkt mağazalarında.
Soru: Öğrencilere tavsiyeniz nelerdir? (@STB)
Cevap: Erken kalkın, spor yapın, sofradan aç kalkın, çok insanla tanışın.
Soru: Gerçekleştiremediğiniz bir hayalinizden bahseder misiniz?
Cevap: ShiftDelete.Net'in ingilizce sürümü. Bu sene hayalimi gerçekleştireceğim inşallah.
Soru: Ölümden yana korkunuz var mı? (@İsyankar97)
Cevap: Kadere inanırım. Hayır da şer de Allah’tan.
Soru: Siyasete girmeyi hiç düşündünüz mü?
Cevap: Bir ara cazip geldi ama artık asla.
Soru: Ülkede değiştirebilecek olsanız neyi değiştirirdiniz?
Cevap: Trafik kurallarına kesilen cezalar konusunda katı olmayı başarırdım.
Soru: Başka bir sektörde yeniden işe başlama seçeneğiniz olsa hangi işte çalışmak isterdiniz?
Cevap: Mühendis olmak isterdim.
Soru: Bazı üyelerin favori insanı olarak gördüğü insansınız, size ne hisettiriyor, ne gibi sorumluluklar yüklüyor?
Cevap: Paylaştıklarıma dikkat ediyorum. Her zaman kendimi güncellemem gerektiğini düşünüyorum. Boş vaktim olamaz.
Soru: İnsanların sizde göremediği ve söylemek istediğiniz bir özelliğiniz var mı?
Cevap: Genelde her şeyi görüyorlar.
Soru: En sevdiğiniz film nedir?
Cevap: Leon.
Soru: Bekar olan üyelere evlilik ile ne gibi önerileriniz olur?
Cevap: Çok geçmeden evlenmelerini öneririm. 1 yıl sonra da sorun yoksa çocuk yapmalarını.
Soru: Hangi burçsunuz? Burç ve astronomiye inancınız var mı?
Cevap: Akrep. Bütün özelliklerini taşıyorum.
Soru: Hayat sizce risklerle daha eğlenceli bir hale geliyor mu?
Cevap: Kesinlikle evet.
Soru: Dışarıdan kendinizi eleştirecek olsanız hangi yönünüzü eleştirirdiniz?
Cevap: Söylenenleri bazen çok takıyorum. Takmamak lazım.
Soru: Sizce kendi imkanlarımız ile daha gelişmiş cihazlar üretebilir miyiz? (DKN NYZ)
Cevap: Kesinlikle evet. Güney Kore modeline bakmak yeterli.
Soru: Keşke yapmasaydım dediğiniz bir an oldu mu? (@Sapplemiwei)
Cevap: İnsan kaynakları yönetiminde daha iyi olsaydım keşke.
Soru: Asgari ücret yakın zamanda belirlendi. Rakam hakkında düşünceniz nedir?
Cevap: Bence rakam iyi ama satın almak istediğimiz ürünler pahalı.
Soru: Şu an internette gelirin en yüksek olduğu alan neresidir? Forum, blog, youtube, haberler vs. (@Szayel)
Cevap: Veri Bilimi.
Soru: Hayvanlara olan ilginiz nedir? Beslediğiniz bir hayvan var mı?
Cevap: Çok severim. Evde köpek besledim. Şu anda herhangi bir hayvan arkadaşımız yok.
Soru: Hayattaki en büyük tutkunuz nedir? (@AmbaSSadoR)
Cevap: Başarmak.
Soru: Kötü olarak betimleyeceğiniz anınız nedir? Nasıl başa çıktınız?
Cevap: Kötü anıları geride bıraktım.
Soru: Türkiye'den sizce neden başarılı girişimler çıkmıyor? Ümidimizi kaybetmeli miyiz? (@erkanbilgin)
Cevap: Çıkıyor ama başarısız olanların çokluğu nedeniyle görülmüyor. En büyük eksik, insan kaynağı.
Soru: Günümüzde artık her şey yazılım ile yapılmaya başlandı. Sizce geleceğin yazılım dili nedir?
Cevap: Ben başladığımda Pascal vardı. Şimdi o kadar çok ki. Gelecekte de değişecek. Şu dil diyemiyorum.
Soru: Girişimcilere öneriniz nedir? (@ardagrbz)
Cevap: Öğrencilere önerimle aynı. Yukarıda var.
Soru: Ne gibi hobileriniz vardır?
Cevap: Counter Strike oynamak, spor yapmak, bebeklerle ilgilenmek.
Soru: Kitap okur musunuz? Favori yazarınız kim?
Cevap: Okurum. Girişimcinin el kitabı şu sıralar tavsiye ettiğim kitap.
Soru: Yalan söylemenin en uygun olduğu durumlar sizce nelerdir?
Cevap: Yok
Soru: Giyim konusunda hangi markalar ilginizi çekiyor?
Cevap: Fendi, Givenchy, Kenzo, Neil Barrett
Soru: Her zaman çalsa yine dinlerim dediğiniz bir şarkı paylaşır mısınız bizimle?
Cevap: Amelie, film müziği
Soru: Türkiye sizce gelecek için fırsat ülkesine dönüşür mü? (@MrTak)
Cevap: Evet
Soru: Akıllı telefon mu bilgisayar mı?
Cevap: Büyük ekranlı akıllı telefon
Soru: Annenize olan düşkünlüğünüzü sosyal medyadan takip ediyoruz. Seçmek zorunda kalsanız anneniz mi, eşiniz mi?
Cevap: Seçmek zorunda kalmam.
Soru: Sizleri izleyen büyük bir genç kitle var, tavsiyeleriniz nelerdir?
Cevap: Yukarıda yazdım.
Soru: Mars gezenine gidecek olsanız yanına alacağınız üç şey ne olurdu?
Cevap: Hiçbir şey. Ne alsam eksik olacak.
Soru: Soru cevap formatlı Onedio, KızlarSoruyor, NedenBen gibi sitelere bakış açınız nedir? (@Coolumsu)
Cevap: Ne kadar içerik, o kadar iyi.
Soru: Ne tür oyunlar oynarsınız? (@ichbinmirac)
Cevap: Counter Strike, COD Mobile
Soru: Shiftdelete.net sitesini kurarken hedefiniz neydi?
Cevap: İnsanlara faydalı olmak.
Soru: Sektörün en iyilerinden olma yolunda sizi bu seviyeye getiren azim ve kararlılık mı yoksa şans etkeni mi? (ardagrbz)
Cevap: İkisi de var.
Soru: Apple ürünlerine karşı özel bir ilginiz var mı? (@okurbaba)
Cevap: Deneyim harikası.
Soru: Bir web sitesi açacaksınız ve adını Shift Delete koydunuz. Nereden geldi aklınıza?
Cevap: Hacking ile uğraşıyordum. O zama nick’im buydu. Bilgisayar dergilerini silmek için çıkmıştım. Bu ismi kullandım.
Soru: SDN logosu hakkında düşünceleriniz nedir?
Cevap: Mükemmel değil mi?
Soru: SDN haricinde uğraştığınız farkı bir iş var mı?
Cevap: Techinside, Sihirli Elma, Sosyopat, Deskfinder, Pembe Teknoloji
Soru: Bugüne kadar site ile ilgili baş ettiğiniz en büyük sorun nedir?
Cevap: Veri merkezinin çökmesi.
Soru: SDN Forum için yeni bir geliştirme planınız var mı? Ayrıca uygulaması olacak mı? (@drift King)
Cevap: Var. Bunu zamanla paylaşırım.
Soru: İş konusunda B planınız oldu mu? SDN başarılı olmasaydı ne yapardınız? (@Usain)
Cevap: Olmadı.
Soru: Yaptığınız işten pek haz almıyor/ sıkılmış gibisiniz. Doğruluk payı var mı? (@Constantin87)
Cevap: Asla sıkılmadım. Yoruluyorum sadece.
Soru: Technopat Sosyal'de Burak Alkan adlı bir yönetici var. İki forum sitesi arasında her hangi bir akrabalık bağı var mı? (@PARAzitCELL)
Soru: Zamanında forumlar ön planda iken, şu an sosyal medya bir adım önde. Gelecekte farklı bir kolun açılacağını düşünüyor musunuz?
Cevap: Kesinlikle evet
Soru: Gittiğiniz ürün toplantıları ve fuarlarda harcamalarınız sizin tarafınızdan mı oluyor yoksa sponsorlar mı karşılıyor? (@TBM)
Cevap: Bazen ben bazen de davet eden firma.
Soru: SDN'in kuruluşundan sonra yakaladığınız başarı size neler hissettirdi? (Allah'ın Kulu)
Cevap: Sorumluluk. Bu çıtayı her zaman bir adım öne taşımak istedim.
Soru: Sektörün çalışma yeri ve saati yok. Bu özel yaşantınızı ne şekilde etkiliyor?
Cevap: Özel hayatım ve iş, birbiriyle entegre oldu.
Soru: 420.000 TL'lik Mac Pro videonuz vardı. Bu video için Apple sponsorluğunda inceleme için bilgisayar size gönderilse tepkiniz ne olurdu? İlk ne denerdiniz?
Cevap: Render yapardım ve oyun oynardım.
Soru: SDN Teknoloji haberleri ve YouTube yayını arasında birini seçme şansınız olsa hangisini seçerdiniz?
Cevap: SDN
Soru: SDN Cevaplıyor dışında başka yayın planlarınız var mı?
Cevap: Kendi kanalım var.
Soru: Forumlar artık eskisi gibi ilgi görmediği herkes tarafından kabul görüyor. İleride kapanması gibi bir durum söz konusu mu?
Cevap: Asla
Soru: Tamamen ShiftDelete.Net markası altında bir telefon üretmek ister miydiniz? Marka-Model nasıl isim verirdiniz? (@Hyper Alpha)
Cevap: Hayır
Soru: Forum da dahil olmak üzere, ShiftDelete sanki aynı yerinde sekiyor gibi, bir hayli yavaş bir gelişim mi var yoksa bu sektörde gidilecek en son nokta bu mudur? (@Waddler)
Cevap: İyi gidiyoruz. Fark yaratacak yenilikler için yeni yeteneklere ihtiyaç var.
Soru: YouTube serüvenine nasıl başlama kararı aldınız? (@SMH525)
Cevap: Video, ifade etmek istediklerim konusunda tam ihtiyacım olan içerik türü.
Soru: Bu seviyeye kadar gelmenin negatif bir yönü var mı? Mesela dışarıda sizi tanıyanların fotoğraf çektirmek istemesi gibi? (@İshak042)
Cevap: Başarılı olmak ve liste başında kalmak için çok çok çalışmak gerekiyor. Yoruluyorum.
Soru: Bir cihaz hakkında inceleme yaparken veya pc kurulumu yeni bir ürün alırken ilk günkü heyecanınız devam ediyor mu? (@Utku92)
Cevap: Kesinlikle devam ediyor.
Soru: Ios ile Android işletim sistemini karşılaştırdığımızda sizce hangisi daha ağır basar?
Cevap: IOS
Soru: Galaxy Fold gibi katlanabilir telefonların piyasası iyice kızıştı ve talepleri yoğunlaştı. Sizin beklediğiniz daha farklı tasarım veya donanım var mı? (@suleymankn64)
Cevap: Daha en iyileri ve uygun fiyatlıları gelmedi. Gelecek sene iyice kızışacak.
Soru: Editör olmak isteyen ve editörlüğe yeni başlayan kişilere kariyerleri konusunda neler önerirsiniz? (@Görkem Say)
Cevap: Güzel Türkçe. Sıkı bilgi.
Soru: ShiftDelete'in fişini çekmeyi düşündünüz mü hiç?
Soru: Shift Delete olarak bildiğimiz ekip bizle arka planda kaç kişi olarak hizmet veriyor?
Cevap: 12 tam zamanlı, 25 dışarıdan çalışan arkadaşımız var.
Soru: Sizlerin eklemek istediği bir şey var mı?
Cevap: Çok yoruldum yanıtlarken
Teşekkür ederim. Sizlere de okuyarak vakit ayırdığınız için ayrıca teşekkür ediyorum.
Soru: Kısaca kendinizden bahseder misiniz?
Cevap: ShiftDelete.Net'in kurucusuyum. Lisans eğitimim de Endüstri Mühendisliği. 2 bebek babasıyım.
Soru: Hangi spor dalı ilginizi çeker? Takımınız nedir?
Cevap: Zaman ayırıp yapabildiğim şu sıralar sadece fitness var. Bazen halı saha maçı da yapıyoruz.
Soru: En sevdiğiniz renk?
Cevap: Siyah ve sarı. Büyük sürpriz olmadı sanırım.
Soru: Asla yemem yediğiniz yemek var mı?
Cevap: Yurt dışına çıktığımda domuz eti.
Soru: Hangi okul veya bölüm mezunusunuz? Siz mi okulu bitirdiniz, okul mu sizi?
Cevap: Sakara Üniversitesi, Endüstri Mühendisliği. Okulu maalesef 7 yılda bitirdim. Cevap olarak; birbirimizi bitirdik destek yeri var.
Soru: Bugüne kadar yaşadığınız olaylarda içinden çıkamayacağınızı düşündüğünüz bir zaman oldu mu?
Cevap: Sitede veriler silinmişti. O gece gerçekten çok zor geçti. Biraz kayıp oldu ama yine de yılları kaybetmedik.
Soru: Hayatınızda bu olay benim dönüm noktam oldu dediğiniz olaylar yaşadınız mı? (@Görkem Say)
Cevap: Google’a yazdığım e-postaya yanıt gelmesi ve bizi iş ortağı olarak eklemeleri.
Soru: Enflason ve dolardan dolayı ülkemizin son durumunu nasıl görüyorsunuz? (@DKN NYZ)
Cevap: Alım gücümüz çok düştü. Dikkat ederseniz, çoğu kişinin telefonu kırık ve yaptırmıyor.
Soru: Yılda ortalama kaç defa yurt dışına çıkıyorsunuz? Bildiğiniz yabancı diller nelerdir? (@AmbaSSadoR)
Cevap: Ayda en az 3-4 kez oluyor. Yılda en az 50 olabilir.
Soru: Levent'e yolu düşen üyeler ofinize bir çay içmeye uğrayabilir mi? Kapınız açık mı?
Cevap: Kapıları düzenli olarak açmak için planlarımız var. Ziyaret günü belirleyeceğiz. Ama şu sıralar, İstanbul’da her ay düzenli okur buluşması yapıyoruz MediaMarkt mağazalarında.
Soru: Öğrencilere tavsiyeniz nelerdir? (@STB)
Cevap: Erken kalkın, spor yapın, sofradan aç kalkın, çok insanla tanışın.
Soru: Gerçekleştiremediğiniz bir hayalinizden bahseder misiniz?
Cevap: ShiftDelete.Net'in ingilizce sürümü. Bu sene hayalimi gerçekleştireceğim inşallah.
Soru: Ölümden yana korkunuz var mı? (@İsyankar97)
Cevap: Kadere inanırım. Hayır da şer de Allah’tan.
Soru: Siyasete girmeyi hiç düşündünüz mü?
Cevap: Bir ara cazip geldi ama artık asla.
Soru: Ülkede değiştirebilecek olsanız neyi değiştirirdiniz?
Cevap: Trafik kurallarına kesilen cezalar konusunda katı olmayı başarırdım.
Soru: Başka bir sektörde yeniden işe başlama seçeneğiniz olsa hangi işte çalışmak isterdiniz?
Cevap: Mühendis olmak isterdim.
Soru: Bazı üyelerin favori insanı olarak gördüğü insansınız, size ne hisettiriyor, ne gibi sorumluluklar yüklüyor?
Cevap: Paylaştıklarıma dikkat ediyorum. Her zaman kendimi güncellemem gerektiğini düşünüyorum. Boş vaktim olamaz.
Soru: İnsanların sizde göremediği ve söylemek istediğiniz bir özelliğiniz var mı?
Cevap: Genelde her şeyi görüyorlar.
Soru: En sevdiğiniz film nedir?
Cevap: Leon.
Soru: Bekar olan üyelere evlilik ile ne gibi önerileriniz olur?
Cevap: Çok geçmeden evlenmelerini öneririm. 1 yıl sonra da sorun yoksa çocuk yapmalarını.
Soru: Hangi burçsunuz? Burç ve astronomiye inancınız var mı?
Cevap: Akrep. Bütün özelliklerini taşıyorum.
Soru: Hayat sizce risklerle daha eğlenceli bir hale geliyor mu?
Cevap: Kesinlikle evet.
Soru: Dışarıdan kendinizi eleştirecek olsanız hangi yönünüzü eleştirirdiniz?
Cevap: Söylenenleri bazen çok takıyorum. Takmamak lazım.
Soru: Sizce kendi imkanlarımız ile daha gelişmiş cihazlar üretebilir miyiz? (DKN NYZ)
Cevap: Kesinlikle evet. Güney Kore modeline bakmak yeterli.
Soru: Keşke yapmasaydım dediğiniz bir an oldu mu? (@Sapplemiwei)
Cevap: İnsan kaynakları yönetiminde daha iyi olsaydım keşke.
Soru: Asgari ücret yakın zamanda belirlendi. Rakam hakkında düşünceniz nedir?
Cevap: Bence rakam iyi ama satın almak istediğimiz ürünler pahalı.
Soru: Şu an internette gelirin en yüksek olduğu alan neresidir? Forum, blog, youtube, haberler vs. (@Szayel)
Cevap: Veri Bilimi.
Soru: Hayvanlara olan ilginiz nedir? Beslediğiniz bir hayvan var mı?
Cevap: Çok severim. Evde köpek besledim. Şu anda herhangi bir hayvan arkadaşımız yok.
Soru: Hayattaki en büyük tutkunuz nedir? (@AmbaSSadoR)
Cevap: Başarmak.
Soru: Kötü olarak betimleyeceğiniz anınız nedir? Nasıl başa çıktınız?
Cevap: Kötü anıları geride bıraktım.
Soru: Türkiye'den sizce neden başarılı girişimler çıkmıyor? Ümidimizi kaybetmeli miyiz? (@erkanbilgin)
Cevap: Çıkıyor ama başarısız olanların çokluğu nedeniyle görülmüyor. En büyük eksik, insan kaynağı.
Soru: Günümüzde artık her şey yazılım ile yapılmaya başlandı. Sizce geleceğin yazılım dili nedir?
Cevap: Ben başladığımda Pascal vardı. Şimdi o kadar çok ki. Gelecekte de değişecek. Şu dil diyemiyorum.
Soru: Girişimcilere öneriniz nedir? (@ardagrbz)
Cevap: Öğrencilere önerimle aynı. Yukarıda var.
Soru: Ne gibi hobileriniz vardır?
Cevap: Counter Strike oynamak, spor yapmak, bebeklerle ilgilenmek.
Soru: Kitap okur musunuz? Favori yazarınız kim?
Cevap: Okurum. Girişimcinin el kitabı şu sıralar tavsiye ettiğim kitap.
Soru: Yalan söylemenin en uygun olduğu durumlar sizce nelerdir?
Soru: Giyim konusunda hangi markalar ilginizi çekiyor?
Cevap: Fendi, Givenchy, Kenzo, Neil Barrett
Soru: Her zaman çalsa yine dinlerim dediğiniz bir şarkı paylaşır mısınız bizimle?
Cevap: Amelie, film müziği
Soru: Türkiye sizce gelecek için fırsat ülkesine dönüşür mü? (@MrTak)
Cevap: Evet
Soru: Akıllı telefon mu bilgisayar mı?
Cevap: Büyük ekranlı akıllı telefon
Soru: Annenize olan düşkünlüğünüzü sosyal medyadan takip ediyoruz. Seçmek zorunda kalsanız anneniz mi, eşiniz mi?
Cevap: Seçmek zorunda kalmam.
Soru: Sizleri izleyen büyük bir genç kitle var, tavsiyeleriniz nelerdir?
Cevap: Yukarıda yazdım.
Soru: Mars gezenine gidecek olsanız yanına alacağınız üç şey ne olurdu?
Cevap: Hiçbir şey. Ne alsam eksik olacak.
Soru: Soru cevap formatlı Onedio, KızlarSoruyor, NedenBen gibi sitelere bakış açınız nedir? (@Coolumsu)
Cevap: Ne kadar içerik, o kadar iyi.
Soru: Ne tür oyunlar oynarsınız? (@ichbinmirac)
Cevap: Counter Strike, COD Mobile
Soru: Shiftdelete.net sitesini kurarken hedefiniz neydi?
Cevap: İnsanlara faydalı olmak.
Soru: Sektörün en iyilerinden olma yolunda sizi bu seviyeye getiren azim ve kararlılık mı yoksa şans etkeni mi? (ardagrbz)
Cevap: İkisi de var.
Soru: Apple ürünlerine karşı özel bir ilginiz var mı? (@okurbaba)
Cevap: Deneyim harikası.
Soru: Bir web sitesi açacaksınız ve adını Shift Delete koydunuz. Nereden geldi aklınıza?
Cevap: Hacking ile uğraşıyordum. O zama nick’im buydu. Bilgisayar dergilerini silmek için çıkmıştım. Bu ismi kullandım.
Soru: SDN logosu hakkında düşünceleriniz nedir?
Cevap: Mükemmel değil mi?
Soru: SDN haricinde uğraştığınız farkı bir iş var mı?
Cevap: Techinside, Sihirli Elma, Sosyopat, Deskfinder, Pembe Teknoloji
Soru: Bugüne kadar site ile ilgili baş ettiğiniz en büyük sorun nedir?
Cevap: Veri merkezinin çökmesi.
Soru: SDN Forum için yeni bir geliştirme planınız var mı? Ayrıca uygulaması olacak mı? (@drift King)
Cevap: Var. Bunu zamanla paylaşırım.
Soru: İş konusunda B planınız oldu mu? SDN başarılı olmasaydı ne yapardınız? (@Usain)
Cevap: Olmadı.
Soru: Yaptığınız işten pek haz almıyor/ sıkılmış gibisiniz. Doğruluk payı var mı? (@Constantin87)
Cevap: Asla sıkılmadım. Yoruluyorum sadece.
Soru: Technopat Sosyal'de Burak Alkan adlı bir yönetici var. İki forum sitesi arasında her hangi bir akrabalık bağı var mı? (@PARAzitCELL)
Soru: Zamanında forumlar ön planda iken, şu an sosyal medya bir adım önde. Gelecekte farklı bir kolun açılacağını düşünüyor musunuz?
Cevap: Kesinlikle evet
Soru: Gittiğiniz ürün toplantıları ve fuarlarda harcamalarınız sizin tarafınızdan mı oluyor yoksa sponsorlar mı karşılıyor? (@TBM)
Cevap: Bazen ben bazen de davet eden firma.
Soru: SDN'in kuruluşundan sonra yakaladığınız başarı size neler hissettirdi? (Allah'ın Kulu)
Cevap: Sorumluluk. Bu çıtayı her zaman bir adım öne taşımak istedim.
Soru: Sektörün çalışma yeri ve saati yok. Bu özel yaşantınızı ne şekilde etkiliyor?
Cevap: Özel hayatım ve iş, birbiriyle entegre oldu.
Soru: 420.000 TL'lik Mac Pro videonuz vardı. Bu video için Apple sponsorluğunda inceleme için bilgisayar size gönderilse tepkiniz ne olurdu? İlk ne denerdiniz?
Cevap: Render yapardım ve oyun oynardım.
Soru: SDN Teknoloji haberleri ve YouTube yayını arasında birini seçme şansınız olsa hangisini seçerdiniz?
Cevap: SDN
Soru: SDN Cevaplıyor dışında başka yayın planlarınız var mı?
Cevap: Kendi kanalım var.
Soru: Forumlar artık eskisi gibi ilgi görmediği herkes tarafından kabul görüyor. İleride kapanması gibi bir durum söz konusu mu?
Cevap: Asla
Soru: Tamamen ShiftDelete.Net markası altında bir telefon üretmek ister miydiniz? Marka-Model nasıl isim verirdiniz? (@Hyper Alpha)
Soru: Forum da dahil olmak üzere, ShiftDelete sanki aynı yerinde sekiyor gibi, bir hayli yavaş bir gelişim mi var yoksa bu sektörde gidilecek en son nokta bu mudur? (@Waddler)
Cevap: İyi gidiyoruz. Fark yaratacak yenilikler için yeni yeteneklere ihtiyaç var.
Soru: YouTube serüvenine nasıl başlama kararı aldınız? (@SMH525)
Cevap: Video, ifade etmek istediklerim konusunda tam ihtiyacım olan içerik türü.
Soru: Bu seviyeye kadar gelmenin negatif bir yönü var mı? Mesela dışarıda sizi tanıyanların fotoğraf çektirmek istemesi gibi? (@İshak042)
Cevap: Başarılı olmak ve liste başında kalmak için çok çok çalışmak gerekiyor. Yoruluyorum.
Soru: Bir cihaz hakkında inceleme yaparken veya pc kurulumu yeni bir ürün alırken ilk günkü heyecanınız devam ediyor mu? (@Utku92)
Cevap: Kesinlikle devam ediyor.
Soru: Ios ile Android işletim sistemini karşılaştırdığımızda sizce hangisi daha ağır basar?
Cevap: IOS
Soru: Galaxy Fold gibi katlanabilir telefonların piyasası iyice kızıştı ve talepleri yoğunlaştı. Sizin beklediğiniz daha farklı tasarım veya donanım var mı? (@suleymankn64)
Cevap: Daha en iyileri ve uygun fiyatlıları gelmedi. Gelecek sene iyice kızışacak.
Soru: Editör olmak isteyen ve editörlüğe yeni başlayan kişilere kariyerleri konusunda neler önerirsiniz? (@Görkem Say)
Cevap: Güzel Türkçe. Sıkı bilgi.
Soru: ShiftDelete'in fişini çekmeyi düşündünüz mü hiç?
Soru: Shift Delete olarak bildiğimiz ekip bizle arka planda kaç kişi olarak hizmet veriyor?
Cevap: 12 tam zamanlı, 25 dışarıdan çalışan arkadaşımız var.
Soru: Sizlerin eklemek istediği bir şey var mı?
Cevap: Çok yoruldum yanıtlarken

Teşekkür ederim. Sizlere de okuyarak vakit ayırdığınız için ayrıca teşekkür ediyorum.