Hakkı Alkan Koronavirüs'e Yakalandı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Usain
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emou

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Geçmiş olsun Hakkı bey. Umarım daha iyisinizdir ve ailenizde de sıkıntı yoktur.

Ancak buradan bir şey söylemek istiyorum. Sizi İnstgram'dan takip ediyorum ve bence yaşadığımız döneme göre çok aktif bir hayat yaşıyordunuz. Önlemlerinizi almanız gerekir tabi dışarıya çıktığınızda ancak bir maske takıp, biraz mesafe koymak küçücük bir virüsü ne kadar uzak tutabilir ki?

Sağlıklı hayatlar diliyorum.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
Geçmiş olsun gerçi ailecek iyiler Allah (C.C.) beterinden korusun.

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
Hakkı ağa geçmiş olsun yeni gördüm umarım atlatabilmişsindir ,ben yurtdışında bunu atlattım ama ömrü hayatımda öyle bir baş ağrısı yaşamadım ,gecede bir nöbet geldi içim üşüyordu ve bunu durduramıyordum wc ye kalkmıştım kaloriferi açtım 5. kademe en yüksek dokunuyorum hissetmiyordum sıcaklığı 60 derece vardır heralde o sıcaklık ,sonra wc de işim bitince dualarla yattım Rabbime şükürler olsun çok iyiyim şu an ama benim bir artım var ben sigarayı bırakalı 6 ay oldu belki onunda etkisi büyüktür (=

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,169
Hakkı ağa geçmiş olsun yeni gördüm umarım atlatabilmişsindir ,ben yurtdışında bunu atlattım ama ömrü hayatımda öyle bir baş ağrısı yaşamadım ,gecede bir nöbet geldi içim üşüyordu ve bunu durduramıyordum wc ye kalkmıştım kaloriferi açtım 5. kademe en yüksek dokunuyorum hissetmiyordum sıcaklığı 60 derece vardır heralde o sıcaklık ,sonra wc de işim bitince dualarla yattım Rabbime şükürler olsun çok iyiyim şu an ama benim bir artım var ben sigarayı bırakalı 6 ay oldu belki onunda etkisi büyüktür (=
Geçmiş olsun abi