Hakkari'de 24 şehit verdik! 18 asker de yaralı... Başımız sağ olsun...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Jandarma Üsteğmen Murat Bek (Yozgat),

Jandarma Kıdemli Başçavuş İbrahim Geçer (Konya),
...
Piyade Astsubay Bilal Özcan (İstanbul),

Piyade Uzman Çavuş Halil Özdoğru (Sinop),

Piyade Uzman Çavuş Mustafa Aslan (Çorum),

Piyade Uzman Onbaşı Reşit Eracan (Elazığ),

Piyade Çavuş Koray Özel (Adana),

Piyade Çavuş Yunus Yılmaz (Ankara),

Piyade Çavuş Birol Elmas (Sakarya),

Piyade Onbaşı Mesut Cengiz (Hatay),

Piyade Onbaşı Mesut Kazanç (Erzurum),

Piyade Onbaşı Yavuz Çoban (Aksaray),

Piyade Onbaşı Fikret Özer (Samsun),

Piyade Onbaşı Hüseyin Güldal (Kocaeli),

Piyade Onbaşı Soner Ateşsaçan (Artvin),

Jandarma Er Eyüp Çolakoğlu (İstanbul),

Piyade Er İdris Çam (Kahramanmaraş),

Piyade Er Fevzi Kazak (Gaziantep),

Piyade Er Mehmet Çetin (Aydın),

Piyade Er Süleyman Kalkan (Isparta),

Piyade Er Ahmet Tunçer (Bitlis),

Piyade Er Mehmet Ağgedik (Elazığ),

Piyade Er Ramazan Akın (Ağrı),

Piyade Er Ufuk Bozkurt (Kırklareli)"

sdmh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Teroristlere idam cezası ciddi bir biçimde tartışılmalıdır...

paşazede

Doçent
Reaksiyon puanı
3
siyasi bir konuya siyasi içerikli bir mesaj yazmışım sen silmişin canın sagolsun...
hepsi samimiyetsiz ve yalancıı... bu nasıl oldu red:)

tarkan255

Doçent
Reaksiyon puanı
5

Bence tartışmasız ceza kesilmeli, adamların hepsi o anda birşey yapmış olmasa bile bunu amaçlayarak orada bulunuyorlar, ki zaten birşeyleri tartışıp bekledikçe iş iyice sarpa sarıyor.

akinov5

Asistan
Reaksiyon puanı
4
İlk başta yıllardır olan(belki 20 belki 30 yıl) askeriye de beslenen şerefsizleri askeriyenin ortasında asmak lazım !

Bakalım ondan sonra ellemeyin geçsin diyebilen biri çıkabiliyor mu ?

Nedir bu Orduyla alıp veremediğiniz. Buyrun ayıklıyorlar ordudan komutanları. Kendi adamları geçmiş oluyor böylece. Türk ordusu olmasaydı görürdük Türkiye Cumhuriyetini. !!!

olympuskiller

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Çorumdan da şehit var ,bugün çarşıda bir otobüs dolusu çevik kuvvet polisi oturuyordu akşam yürüyüş vardı.

sdmh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Erzurum Güncel- Palandöken ilçesine bağlı Konaklı köyünde ikamet eden şehit Mehmetçiğin ailesi, oğullarının şehit olduğu haberini alınca büyük bir şok yaşadı. Erzurum 9. Kolordu Komutanlığı'ndan askeri heyet köye giderek şehit haberini aileye verdi. Şehit Mehmetçiğin yakınları sinir krizi geçirirken, baygınlık geçiren aile fertleri ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Gözyaşlarına boğulan şehidin yakınlarını askerler teskin etmeye çalıştı.
Konaklı köyünde teröre lanet yağdırılırken, Şehit Piyade Onbaşı Mesut Kazancı'nın köydeki arkadaşları, "Yeter artık. Kaç yuvaya daha ateş düşecek. Bitsin bu terör" dediler.

TEK OĞLUNU KAYBEDEN BABA BAYGINLIK GEÇİRDİ

Tüm köyden ağlama sesi yükselirken, beş kız babası Şevket Kazanç, tek oğlunun şehit olduğu haberini alınca baygınlık geçirdi ve kendini yerlere attı. Anne ve kız kardeşleri, gözyaşlarına boğulurken, subaylar ve sağlık personeli aileyi teselli etmeye çalıştı. Bekar ve Açık Öğretim Fakültesi öğrencisi olan 91/1 tertip onbaşı Mesut Kazanç'ın anne, baba ve kız kardeşleri rahatsızlanınca ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Beyin damarlarında rahatsızlığı bulunan Şevket Kazanç ile eşi ve 5 kızı Meraşal Fevzi Çakmak Askeri Hastanesinde tedavi altına alındı.

Kaynak: http://www.gazeteguncel.com/haber-Tek-oglunu-sehit-verdi-23132/

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Para için, mal için, zevk için ya da haksız yere insan öldürenleri idam etmeliyiz. Benim vicdanım, ruhum, bildiğim, bilmediğim hiç bir parçam bu yapılanları kabul edemiyor. Askerin yetkisi polisten de az. Askere desinler ki buradan kuş uçmayacak, bakın o zaman ne oluyor.

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Böyle dönemlerde insanlar en uç şekilde öfke duyuyor ve düşünceler keskinleşiyor nefretin boşalacağı yeri arıyor...

Ben nefret kusmakla, kin kusmakla, lanet okumakla bu işin çözülmediğini farkedebilenlerdenim...

Ben sorguluyorum...

Bakın dünkü çatışmada bir çok yere saldırdılar...

Saldırdıkları yerlerden birisi ÖZEL HAREKAT POLİSLERİNİN Lojmanları...

Bu Lojmanlara 18 Tane roket atmışlar...

Özel Harekat Polisleri anında tepki vererek SIFIR KAYIP ile teröristleri savuşturmuşlar...

Özel Harekat Polisi neden hiç kayıp vermedi?

Çünkü adı üstünde ÖZEL EĞİTİM ALIYOR bu birlikler... Eğitimlerini TERÖRİST ÖLDÜRMEK üzerine alıyor...

Peki dönelim Şehitlerimize bakalım...

Neredeyse tamamı sıradan bir eğitim almış 20'li yaşlardaki düz erler...

Bu Askerler doğru dürüst bir eğitim almadıkları için ÖHP polisi gibi refleks gösteremiyor ve böyle kayıplar çıkıyor ortaya...

Şimdi soruyorum size...

28 ŞUBAT DÖNEMİNDE ÖZEL HAREKAT POLİSLERİNİ ORDUYA KARŞI YENİ BİR ORDU OLACAK BAHANESİ İLE BÖLGEDEN ÇEKEN VE ELİNDEKİ AĞIR SİLAHLARA EL KOYANLAR VATAN HAİNİ DEĞİLDİR DE NEDİR?

Bu gün Özel Harekat Polisinin elinde zırhlı araç bile yoktur...
Hiç bir Ağır silaha sahip değildir...

Çoğunluğu Batı illerinde Mafya, Uyuşturucu gibi şeylerle mücadele etmektedir...

TSK neden ÖHP lerini bölgede istemiyor?
Eğitimini Terörist Öldürmek üzere almış bu birlikler neden bölgede etkin şekilde kullanılamıyor!

Hadi Polisi Geçtim TSK nın içerisinde de son derece özel eğitimli birlikler mevcut ancak onlar da nedense sanki Turşusu Kurulmuş gibi bölgeye ara sıra böyle olaylardan sonra milletin gazını almak için gönderiliyor...

Neden bu EĞİTİMSİZ GENÇLER yerine doğuda EĞİTİMLİ ÖZEL BİRLİKLER Bulunmuyor!

Bunu Engelleyen Kim?

Hükümet mi?
TSK mı?

Kim artık bunlar sorgulanmalı...

Yoksa kendi siyasi görüşümüz ile burada fırsattan istifade PROPAGANDA Yapmaya gerek yok!

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
[MENTION=28192]Elbruz46[/MENTION] , kendi kafanda yaşıyorsun. Özel harekat polislerinin lojmanı şehir içinde, Mehmetçiklerin şehit olduğu yer dağın tepesinde üs bölgesinde. Teröristlerde lojmanla üs bölgesine aynı şekilde ve sayıda saldırmaz.
Kafanızda mantıkla kurduklarınızla bir şeyleri savunduğunuzu zannediyorsunuz komik oluyorsunuz.
Herşey evinizin koltuğunda oturup kuruntu kaptığınız kadar kolay değil.

Özel harekat polisi konusuna gelince sonuna kadar desteklerim. Dağlarda gariban ailelerin çocukları gezeceğine, bu iş için eğitilmiş personel bulunsun.

BEFEGA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Nedir bu Orduyla alıp veremediğiniz. Buyrun ayıklıyorlar ordudan komutanları. Kendi adamları geçmiş oluyor böylece. Türk ordusu olmasaydı görürdük Türkiye Cumhuriyetini. !!!

Gördük Türk ordusunu. Vur emrini vermeyen Türk komutanlarını. Allah'a şükür şimdi temizleniyor.

Ankara'da Ümitköy'de ki komutanlıkta bir yazı yazar kocaman bir tabela da "Güçlü Ordu,Güçlü Türkiye" diye. Derin anlamını bir düşün isterim !

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
@Elbruz46 , kendi kafanda yaşıyorsun. Özel harekat polislerinin lojmanı şehir içinde, Mehmetçiklerin şehit olduğu yer dağın tepesinde üs bölgesinde. Teröristlerde lojmanla üs bölgesine aynı şekilde ve sayıda saldırmaz.
Kafanızda mantıkla kurduklarınızla bir şeyleri savunduğunuzu zannediyorsunuz komik oluyorsunuz.
Herşey evinizin koltuğunda oturup kuruntu kaptığınız kadar kolay değil.

Özel harekat polisi konusuna gelince sonuna kadar desteklerim. Dağlarda gariban ailelerin çocukları gezeceğine, bu iş için eğitilmiş personel bulunsun.

Benden iyi biliyorsan gel burada anlat ben de herkes de öğrensin!

Ben bildiğimi paylaşıyorum! KOMİK olsa da...

Sen bildiğini nedense kendine saklayıp kendince beni KOMİKLEŞTİREREK ne yapmaya çalışıyorsun?

Biliyorsan öğret kardeşim!

Şehrin içinde basılan ve bir çok kayıp verilen bir çok yeri de biliyoruz...

Sanma ki karşında ilkokul çocuğu var!

Ya da hiç bir şey bilmeyip sadece slogan atmaktan başka bir yetisi olmayanlardanım...

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
"Vergi vermezsin, yardım alırsın. Fatura ödemezsin, bizden keserler. Cahilim dersin, öğretmeni şehit edersin. Hastayım dersin, doktoru şehit edersin. Yolumuz yok dersin, mühendisi şehit edersin. Asfaltı kazar mayınla patlatırsın. Resmi dilini bile öğrenmeye tenezzül etmediğin devletten iş beklersin. Fakirim dersin ama inatla çoğalıp virüsleri bile kıskandırırsın. Fakirim dersin, aşiret düğününde görgüsüzlüğün dibine vurursun. Sıkıntın varsa, gel uzlaşalım, kardeşçe yaşayalım dersin, olmaz bu topraklar bizim diye iddia edersin. Biz bu toprakları kanla aldık, kanla veririz deriz, savaşalım deriz, pis faşist dersin. Arkamızı döndüğümüzde pusu kurarsın. Bıktık artık kardeş ayaklarından, Allah düşmanın bile şereflisini versin."

Bu yazdıklarının senin ve beğenenlerin düşüncesi olmadığına inanmak istiyorum. Yolda yürüyen hangi asker şehit edilmiş bana bi söyle bakalım. Şu pkk meselesinde direk kürtleri hedef seçmenizi anlamıyorum. Sanki milletin ırkı alnında yazıyor. Bugünkü şehitlerin arasında hemşehrim de vardı. Adım kadar eminim ki iki Elazığlı şehitte Kürttü.. Artık anlayın şunu, mesele kürtler değil. İsrail olur, amerika olur, suriye olur ama kürtler değil.!

Bir Mehmet Şehit Olur, Bin Mehmet Doğar. Başımız sağolsun, Allah sabır versin..

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Bizim burda protesto var BDP binasını taşlıyorlar.

fthtsdmr

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
44
Sayın hükumetten birisi çıkmış teröristlerin Allah'ın gazabına uğramasını diliyor.Dilek dilemekle bu terör bitmez.Bitseydi bu milletin duasıyla zaten biter.Siz oraya dilek dilemek için seçilmediniz.

Ayrıca kesinlikle OHAL ilan edilmesi lazım.Kimse kusura bakmasın ama ohal o bölgenin gerçeğidir ve o bölgeye demokrasi fazla gelmiştir.Birileri demokrasi getirirken askerimizi kurban etmektedir.Buna kimsenin hakkı yoktur.

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Şimdi Ülkenin yarısı Facebook'ta Twitter'da forumlarda Teröre kin kusacak!
Belki Şehirlerde yürüyüşler düzenlenecek...
Sloganlar atılacak...
Lanetler okunacak...

Ve hiç bir şey değişmeyecek!

İspanyada işsiz on binlerce genç İspanya'nın en büyük meydanında 40 günden fazla eylem yaptı... Orada yatıp orada kalktı...

Mısır'da, Tunus'ta, Libya'da insanlar diktatörler devrilene kadar bıkmadan usanmadan her gün meydanlardaydılar...

Eğer yarın 1 Milyon kişi ( Seçimlerde mitinglere toplanmayı biliyorlar)
Meclise yürüse...

Terör bitene kadar dağdaki 4000-5000 Teröristin leşi yere serilene kadar Meclisin önünden bir yere ayrılmayacağız dese işte bunun adı EYLEM olur...

Yoksa tek seferlik yürüyüşler, gösteriler, sloganlar eylem falan değildir! Hiç bir faydası da olmaz!

GassipGirl

Doçent
Reaksiyon puanı
5
yaa arkadaşlar kusuruma bakmayın bayanlar çok anlamaz bu konulardan ama size de bu kadar piyadenin öldürülmesi tuhaf gelmiyor mu.. yaa 21 tane piyade dile kolay o tugayda hiç mi jandarma özel harekat uzman çavuş subay astsubay vs.yani bu işi savaşmayı bilen birileri yok mu böyle savunmasız tugaylar komutanlıklar vs. var mı gerçekten hem de terörün en yaygın olduğu hakkaride yoksa bilerek burdaki eğitimli kişileri başka yerlere mi atarıyorlar baskınlardan önce ben anlamadım ...

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Şimdi Ülkenin yarısı Facebook'ta Twitter'da forumlarda Teröre kin kusacak!
Belki Şehirlerde yürüyüşler düzenlenecek...
Sloganlar atılacak...
Lanetler okunacak...

Ve hiç bir şey değişmeyecek!

İspanyada işsiz on binlerce genç İspanya'nın en büyük meydanında 40 günden fazla eylem yaptı... Orada yatıp orada kalktı...

Mısır'da, Tunus'ta, Libya'da insanlar diktatörler devrilene kadar bıkmadan usanmadan her gün meydanlardaydılar...

Eğer yarın 1 Milyon kişi ( Seçimlerde mitinglere toplanmayı biliyorlar)
Meclise yürüse...

Terör bitene kadar dağdaki 4000-5000 Teröristin leşi yere serilene kadar Meclisin önünden bir yere ayrılmayacağız dese işte bunun adı EYLEM olur...

Yoksa tek seferlik yürüyüşler, gösteriler, sloganlar eylem falan değildir! Hiç bir faydası da olmaz!

Katılıyorum.. Bizim bu yürüşler , eylemler , sloganlar resmen bir gösteri . Kendimizi kandırıyoruz. Bu tür şeyler yapmak yerine çocuklarımızı okutsak, bilgilendirsek daha iyi. teröristler duyduğum kadarıyla çocukken alıyorlarmış. Herşeyden önemlisi EĞİTİM EĞİTİM !.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
ben bu işin çözümünü buldum;

toplanıp milyonlar olarak terör kamplarına doğru yürüyeceğiz. bize mani olmak isteyen askeri gücümüz de zorunlu istikamet bizimle sürüklenecek. Artık orada kaç kişi ölür bilinmez ama bu terör belası da kesin olarak biter.

shahin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
vatan sağolsun deneyeceğim her gun insanlarım ölüyor ise Neden vatan sağolsun diyeyim Ha dağlıça aktütün orda ölenleri kim hatırlıyor kimse yada ölen asker sayısı çok olunca mi hatırlayacak birileri bu ülkede savaşın bitmediğini yada dün ölen askerlerin ismini kaç kişi hatırlıyor hiç benim insanın okuyorsa vatan da bana huzur vermiyor ise bu vatan sağ olmasın.

propaganda yapma istersen bu memlekette savaş yok terör ve terörün zarar verdiği masum insanlar var bu vatan hepimizin başka vatan yok vatan daima sağolsun idarecilerine Allah basiret versin.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Hakkari'nin Çukurca ilçesinde 24 askerin şehit edildiği Kekliktepe bölgesinde yürütülen arama-tarama faaliyetlerinde mayın patlaması sonucu 1 asker daha şehit oldu.

Haber7

BEFEGA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
PKK kadar ş....siz kimse yok şu Dünya'da !!!!!

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20

idam etmek çok insaflı bir yöntemdir, emin olunuz ki dağa çıkan adam zaten ölümü göze alarak dağa çıkar... en etkili ve ibretlik yol şudur ki; öyle bir cezaevi olacak ki guantanamo bile bu cezaevinin yanında hiç kalacak, 5-10 misli daha ağır şartlar altında ve 7/24 kameralarla isteyen şehit yakınına içeride bu kuduz köpeklerin çektiği acılar izlettirilebilecek... 2x2 metre kare hücrelerde 3 adım üst üste adım atma zevki bile teröriste tanınmayacak, sabah akşam - gecenin yarısında belli - belirsiz saat aralıklarında hain köpek, alçak, kahpe ve daha yazamadığım nice kelimeler ile oluşturulan ses kayıtları zifiri karanlıktaki hücrelesinde bu heriflere saatlerce dinlettirilecek... dışarıda keyfince gezen pkk elebaşlarının yaptığı keyiflerin fotoğrafları slayt modunda izlettirilecek ve kapalı kapılar ardında kameralardan çektikleri bu azap isteyen tüm şehit yakınlarına gösterilecek...

senelerdir bize yaşattıkları onca psikolojik travmanın hakkını idam veremez, idam kurtuluştur arkadaşlar unutmayın... Ayrıca şunu da aklınızdan çıkarmayın ki, bizim ülkemizde idam vatanperverlere uygulanır, ş.refsiz oğlu kahpeler adalarda benim hücrenin camı küçük büyütün ! diye naralar atar... İdam çıktığı gün ipe giden ilk şahıslar, yine sizin gibi vatanseverler olur...

PKK kadar ş....siz kimse yok şu Dünya'da !!!!!

pkk ya silahı, kurşunu, dockayı, istihbaratı, sığınacak kampı verenler şeresiz değil mi diyorsun ?

canki1903

Asistan
Reaksiyon puanı
0
gidelim şu daglara tüm gençlik olarak bizde yerleşelim ş....siz köpeklerin tümü temizlenmeden de dönmeyelim seferberlik ilan edilsin tüm gençler askere alınsın şu it köpeğin leşini serelim !... biz türk gençliği olarak bu vatan için canımızı bile vermeye razıyız yeter artık şehit vermeyelim bitsin şu lanet terör ...

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
propaganda yapma istersen bu memlekette savaş yok terör ve terörün zarar verdiği masum insanlar var bu vatan hepimizin başka vatan yok vatan daima sağolsun idarecilerine Allah basiret versin.
ne propagandası bazı insanları gözü hala gerçekleri göremiyor şu yazıyı okuda ne demek istediğimi adam anlatmış.Fazla lafa lüzüm yok .