Hakkari'de 24 şehit verdik! 18 asker de yaralı... Başımız sağ olsun...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Allah rahmet eylesin şehitlerimize, artık kökten temizlik zamanı gelmedimi..
Geldide geçiyor bile,ama sakin kafayla halledilecek şeyler bunlar,öfke ile kalkmayalım.
Hükümet ve Genelkurmayımız yeni stratejiler üzerinde çalıştıklarını söylüyorlardı.
Şimdi tam zamanı işte.İnşallah bu olay son olur.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
En tepedekinden en aşağıdaki piyonuna kadar Rabbimin laneti, şehit analarının babalarının bedduaları vatanı bölmeye çalışan aşağılık pisliklerin üzerlerinde olsun!

突厥汗國

Profesör
Reaksiyon puanı
1,275
ALLAH SEHIDIMIN AILESINE BUYUK SABIR VERSIN

İçimizi YaKSaLaRDa VaTan UGRUNA SEHADET GETIREN ASLANLARIMIZ ASLA ÖLMEYECEKTIR.. ASLA AMA ASLA Bızı BöLemez PARCALAYAMAZLAR..

En GuzeL MeRTeBeye ULasTıLaR PeyGamBerımızın YanınDaLaR..

Gün Gelecek Ki Bu Hesap SoruLacaKTıR SoySuz KÖPEKLERDEN..

VATAN SagOLSun Mılletımız Buyuk Ve Derın Bır Acı Icınde.

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Allah ailerine sabır versin...
Yaşayan ancak acısını bilir.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
yeter ama artık savaşalım şu itler çok azdı

GassipGirl

Doçent
Reaksiyon puanı
5
yaa şu haberleri okudukça oturduğum yerde kafayı sıyıracak gibi oluyorum benim bile birşeyler yapasım gebertesim geliyor şu teröristleri. nasıl yediriyorlar kendilerine bu yöneticiler bu şehtleri anlayamıyorum. dun başbakan bitlisteki saldırı için masum bir çocugu öldürecek kadar çaresizler demişti ben de ona diyorum ki senin o çaresiz dediğin insanlar 24 tane aslan gibi asker kardeslerimizi öldürmeye cesaret edecek kadar cüretkarlar kaç tane komutanlığa saldırmışlar yaa bu ne cüret ne cesaret

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bir subay şehit oldu diye "Menemen'i yakın" diyen Mustafa Kemal'i özledim. Gel Atam, gözünün nuru Mehmetlerin şehit oluyor.

Erdoğan bu gece yatağında rahat uyuyabilirsin...

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
adamlar şehir merkezine kadar ağır silahlarla gelip eş zamanlı operasyon yapıyo bizim istihbaratın,amerikan istihbaratının hani o istihbarat alışverişinde sorun yok denen istihbaratın ruhu duymuyo,sabaha kadar çatışma oluyo yardım gelmiyo.Şimdi herkes konuşacak,herkes bişeyler diyecek profiller resimler türk bayrağına dönecek millet küfür edecek ama bişey yapması gerekenler hiçbişey yapmayacak.Sonra ne mi olacak dağ taş bombalanacak ırak ın 3-5 kilometre içeri girilecek.Sonra ne mi olacak hepimiz unutacağız,ateş düştüğü yeri yakacak,bi sonraki saldırıda bu saldırı hatırlatılacak,Habur un şehit haberlerinde hatırlanması gibi...

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
ALLAH beLaLarını versin !!

ALLAH Rahmet eyLesin şehitLerimize.AiLeLerine sabır....

CYLON

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Tüm asker ve polis şehitlerimize ALLAH ' tan rahmet diliyorum.

Hakkımız helal olsun
nur için de yatsınlar

Sadece o bölgedekiler değil aramızdaki eşkiyaların destekçileri sempatizanları sayın bilmemne diyenleri bez parçalarını sallıyanlarıda temizlemek gerekiyor.

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
ALLAH Rahmet eyLesin şehitLerimize.AiLeLerine sabır....

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Şu öve öve bitiremediğimiz Bordo Bereliler nerde acaba ? Irak a şunların tamamını niye yollamıyoruz ? Niye zap ve kandili 1 tek canlı kalmıycak kadar bomba yağmuruna tutmuyoruz ? Türkiye nin gücü bu kadar mı ?

moz

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Öncelikle yazıma şehitlerimiz için Allah'tan rahmet ailelerine ve tüm milletimizin başı sağ olsun diyerek başlıyorum.

Anlamadığım noktalar şunlar;

1. Sen dağdan ağır silahlarla şehrin göbeğine elini kolunu sallayarak gel.
Arjkadaş.!!! Bu ne acziyet bu ne biçim istihbarat Allah belanızı versin desem yazık. MİT. ne iş yapar yahu anlamıyorum. sokakta hıyar mı satar bu damalar aldıkları paralar evlatlarından çıksın diyeceğim olmayacak.

2. Arkadaş casus uçakların nerede seni. Şunu yaptık bunu yaptık şöle görüyor böle yapıyor HANİi..!! HANİ... Arkadaş ya ne işe yara o casus uçakların millete gösterip " AHA bunlar ; tama olum koy hangara dursun" bu mudur yani sergilenmek için mi. O uçaklar 1 saniye durmayacak 7/24 havada olacak kuş uçurtmayacak.

3. Arkadaş Alacaksın 30-40 tane C-130 kuracaksın içerisine ağır makinalı masonetli saniyede bilmem kaç tane mermi atan onlarda 7/24 devriye uçuşunda olacak en ufak bir şeyde ver koordinatları en yakın C-130 anasını ... ağlatsın canlı bakteri bile kalmasın. Ahanda size görsel örnek bakın neler yapabiliyor sözünü ettiğim silah.
http://www.youtube.com/watch?v=qIFWYkXYViU&feature=related

A
rkadaş ben sade bir vatandaş olarak bunları düşünüyorum komutanlar sözüm ona benden 100 kat daha bilgili onlar neden düşünemiyor bunları. Ben buna şaşırıyorum doğrusu. Ben bu işte kasıt ararım arkadaş..!! Deme ki çözüm işlerine gelmiyor bazılarının.

CieM

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Allah'tan şehit ailelerine baş sağlığı diliyorum

termit0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Haksızsam haksızsın deyin bu teröristlerden 3-5 tanesini yakaladıklarında şu çin işkencelerinden birini yapsalar bak bakıyım 1 haftaya terör merör kalıyo mu aynı şey suçlular içinde geçerli o çin işkencelerini bilmeyeniniz varsa bi okusun yeminle zınk diye kesilir hırsızlık,gasp,tecavüz :closedeyes:

fraud3

Doçent
Reaksiyon puanı
3
artık siyasetçiler ellerindeki o standart metinleri bırakıp gerçekten bir şeyler yapmalı..

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
vatan sağolsun deneyeceğim her gun insanlarım ölüyor ise Neden vatan sağolsun diyeyim Ha dağlıça aktütün orda ölenleri kim hatırlıyor kimse yada ölen asker sayısı çok olunca mi hatırlayacak birileri bu ülkede savaşın bitmediğini yada dün ölen askerlerin ismini kaç kişi hatırlıyor hiç benim insanın okuyorsa vatan da bana huzur vermiyor ise bu vatan sağ olmasın.

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Şehitler ölmez, vatan bölünmez. Kahrolsun PKK!

Şehitler senin benim kalbimde ölmez fakat görüyoruz ki üç beş çapulcu çok da rahat bir şekilde hergün Asker öldürüyor... Ha 1 Mehmedim ölmüş ha 24 Mehmedim, ne fark var ? Açılımcılar 3-5 Asker ölünce başsağlığı diliyor yalandan yüz büküyor iki dk bilemedin 3 dk, 24 Mehmet ölünce acil bir şekilde toplanıyor... Yahu ne farkı var ??? !!! Ha 1 ha 100 ha 1000... Ne ? Fark ? Var ? Bizim halkımız yemin billah ediyorum bunu hak ediyor, bu kadar kör / bu denli sorgulamaktan aciz / vahim derecede unutkan / vs vs vs vs vs vs vs vs hala nasıl oluyor da bizi vuran, nice ocaklar söndüren, bebekleri kundağında hatta ana karnında katleden bu densiz, dengesiz, insanlığını yitirmiş, vahşet kusan, açlığını kan ile dindiren kepazelerle o açılım senin bu açılım benim koşturan bir yönetimin içine bilerek girdiği çamur deryasında işleri eline yüzüne bulaştırmasını bu kadar rahat bir şekilde izliyor ve onaylıyor... Akıl almıyor ! öcalan ı ev hapsine çıkarmak isteğiyle dolu sunucular, ekranlarda sorular sorup "öcalan ın ev hapsine çıkması mı iyi yoksa 100 kişinin daha ölmesi mi " lakırdıları ediyor... lafa geldi mi şöyle şanlı böyle asil olan halk bu asalakları yakasından nasıl düşüremez ? amerika taa cehennemin dibinden gelip terörü km lerce uzakta sonlandırıyor, peki biz ne yapıyoruz ? Açılım mı ?

androidcini

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu gidişle vatan sağolsun lafı askerimiz sağolsuna dönecek...bu bağlamda "vatan, uğrunda ölen varsa vatandır" lafıda çok manidar kalıyor...

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Güncelleme: 15:02 TSİ 19 Ekim. 2011 Çarşamba

ANKARA - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Hakkâri’nin Çukurca İlçesi'nde 24 askerin şehit olduğu saldırıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada ''OHAL ilan edilmesi kaçınılmaz bir hal almıştır. Terör maşaları rezil amaçlarına asla ulaşamayacak. Gözlerini kan bürümüş canilerin bu alçakça eylemlerini lanetliyor, büyük bir öfkeyle telin ediyorum'' dedi.
Bahçeli, Türkiye'nin ancak savaş şartlarında vereceği kaybın özgürlük, demokrasi ve barış sözleriyle hayata geçtiğini ileri sürdü.
Bahçeli, yaptığı yazılı açıklamada, sürekli ivme ve güç kazanan bölücü terör örgütünün, acımasız ve vahşi eylemlerine göz göre göre devam ettiğini belirtti.

Hakkâri’nin Çukurca ilçesinde meydana vahamet derecesindeki son terör saldırısının kanlı bilançonun hangi seviyelere ulaştığının açık kanıtı olduğunu ifade eden Bahçeli şunları kaydetti:
“Bu meyanda, PKK'lı katillerin Çukurca'da düzenlediği saldırı sonucunda 24 Mehmetçiğimiz şehit olmuş, 18'i de yaralanmıştır. Gözlerini kan bürümüş canilerin bu alçakça eylemini lanetliyor ve büyük bir öfkeyle telin ediyorum. Bilinmelidir ki, terör maşaları rezil amaçlarına asla ulaşamayacaklar ve döktükleri kanda eninde sonunda boğulacaklardır. Çukurca'daki hain saldırıda kaybettiğimiz vatan evlatlarına Cenab-ı Allah'tan rahmet, ailelerine, silah arkadaşlarına, milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum. Yaralı kardeşlerimizin de bir an önce eski sağlıklarına kavuşmalarını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum.
Ülkemiz 'İyi şeyler olacak' sözleriyle girdiği terör kıskacında can ve derman kaybetmekte, milletimiz arkası arkasına menfur suikastların kurbanı olmaktadır.
Bugünkü zaman diliminde; belini doğrultarak namlusunu üzerimize çeviren bölücü fitnenin azmasında PKK açılımındaki inat ve ısrar, terör örgütüne verilen umut ve tavizler, İmralı canisiyle müzakere ve mütareke arayışı ve Irak'ın kuzeyindeki peşmerge kalıntılarıyla kucaklaşma belirleyici olmuştur.”

http://www.ntvmsnbc.com/id/25290189/

[h=2]Hakkari’de 24 askerin şehit olmasını değerlendiren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, terör sorununun çözüm yerinin hükümet değil, TBMM olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu, “Hükümet istifa etmelidir” dedi.[/h]
ANKARA - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hakkari’deki terör saldırısının ardından bir basın toplantısı düzenledi.
Kemal Kılıçdaroğlu, özetle şunları söyledi:
“Bir başbakanın, sorumluluğu başka kurumlarda aramaması lazım. Sorumluluğu bilmesi lazım. Kendisi muhalefet partisinin lideri değil, ülkeyi yönetiyor. Sorumluluk başbakanın omuzlarındadır. Çözüm üreten kurum siyaset kurumu olmalıdır.

Durup durduk yerde muhalefetten de şikayet ediyor. Çözüm önerilerinde bulunduk. Herkes duydu, bir tek Başbakan duymadı. Neden muhalefete kulağını kapatıyor? 'Ulusal bütünlük içinde getireceğiniz her çözüme destek vereceğiz' dedik. Ama hiçbir öneri gelmiyor, sadece eleştiri geliyor. Teröre çözüm için iktidara açık çek verdik. Teröre çözüm konusunda hükümete hiç engel olmadık.
Meclis Başkanı’na çağrıda bulunuyorum. Sorunun çözüm adresi hükümet değildir. Hükümet çözüm konusunda aciz kalmıştır. Meclis’in bu konuya el koyması, ortak komisyon kurması gerekmektedir.
Sağlıklı çalışan demokrasilerde hükümet istifa seçeneğini düşünür. İki günde 34 güvenlik görevlimizi şehit verdik. Kim bunun sorumlusu?
Bugüne kadar bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Onlar Türkiye Cumhuriyeti’nin onurudur. Sorun başsağlığı dilemek değil, sorunu çözüyorsanız görevinizi yerine getiriyorsunuz.
Başbakan’ın çaresizliğini dile getirdiğini gördüm. Sayın Başbakan çözümsüz bir noktadadır. Bu iktidar çözüm değil, sorun üreten bir iktidar haline gelmiştir.
Bütün vatandaşlarıma sağduyu çağrısı yapıyorum. Umudumuzu asla ve asla yitirmeyelim.
Bu kadar şehidin olduğu yerde hükümeti eleştirmeyelim, alkış mı tutalım? Çözüme varız, kim çözüm önerisi getirirse biz varız.
BDP terörü lanetleme konusunda net ifadeler kullanmalıdır.
Şehitlerimizn sorumlusu AKP hükümeti ve başındaki Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dır."

[URL="http://www.ntvmsnbc.com/id/25290182/"]http://www.ntvmsnbc.com/id/25290182/
[/URL]

---------- Post added at 17:07 ---------- Previous post was at 17:03 ----------

[h=1]Fransa'dan PKK'ya sert kınama[/h][h=2]Hakkari'nin Yüksekova ve Çukurca ilçelerinde 24 askerin şehit olduğu PKK saldırısı Fransa tarafından sert bir dille kınandı.[/h][TABLE="width: 0"]
[TR]
[TD]
111910-france-flag.widec.jpg
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kayhan KARACA
ntvmsnbc
Güncelleme: 15:52 TSİ 19 Ekim. 2011 Çarşamba

Strasbourg - Fransız Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Fransa, son iki günde terör örgütü PKK tarafından Türkiye'nin güneydoğusundaki askeri mevzilere gerçekleştirilen saldırıları şiddetle kınamaktadır" ifadeleri kullanıldı.
Açıklamada, "bu son terör saldırıları Fransa'nın, terörle mücadele ve Kürt sorununa siyasi çözüm arayışındaki çabalarında Türkiye'nin yanında yer alma iradesini daha da kuvvetlendirmektedir" ifadelerine yer verildi.
Açıklamada, BDP'ye bir kez daha "PKK'nın terörist eylemleriyle arasına mesafe koyması" çağrısında da bulunuldu.

NATO: TÜRKİYE İLE DAYANIŞMA İÇİNDEYİZ
NATO Genel Sekreteri Anders Fogh Rasmussen, PKK'nın Yüksekova ve Çukurca saldırılarını kınadı. Rasmussen, bu tür eylemlerin hiçbir meşruiyetinin olmayacağını söyledi. NATO Genel Sekreteri Rasmussen, NATO'nun terörle mücadelede Türkiye ile dayanışma içinde olduğunu söyledi.

WESTERWELLE: SINIR BÖLGESİ PKK'NIN ÇEKİLME ALANI OLMAMALI
Almanya Dışişleri Bakanı Guido Westerwelle de, PKK saldırısını kınadı ve büyük üzüntü duyduğunu belirtti. Westerwelle, "Türkiye-PKK sınır bölgesini, PKK'nın geri çekilme alanı olarak kullanmasına izin verilmemeli" dedi.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25290208/

[h=1]Barzani’den Erdoğan’a başsağlığı[/h][h=2]Kuzey Irak Bölgesel Kürt Yönetimi lideri Mesud Barzani, Hakkari’de 24 askerin şehit olmasının ardından Başbakan Erdoğan’ı arayarak başsağlığı diledi.[/h][TABLE="width: 0"]
[TR]
[TD]
111910-barzo.widec.jpg
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ntvmsnbc ve Ajanslar
Güncelleme: 15:50 TSİ 19 Ekim. 2011 Çarşamba

ERBİL - Kuzey Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla aradı.
Mesud Barzani, Hakkari’deki terör saldırısıyla ilgili taziyelerini Başbakan Erdoğan’a iletti.
Barzani, “Saldırı Türk-Kürt kardeşliğini hedef alıyor” diye konuştu.

Kuzey Irak'taki Bölgesel Kürt Yönetim, PKK'nın saldırılarının artması sonrasında sınıra yakın köylerin boşaltılması kararını almıştı. PKK'ya karşı yapılacak operasyonlarda sivillerin zarar görmemesi için böyle bir karar alınmıştı.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25290207/

[h=1]BDP'den PKK ve hükümete: Savaşı durdurun[/h][h=2]Hakkari’de 24 askerin şehit olduğu saldırıyla ilgili açıklama yapan BDP, ölümler nedeniyle üzüntü duyduklarını bildirdi. Partiden yapılan açıklamada PKK ve hükümete çağrıda bulunularak, “Savaşı durdurun” denildi.[/h]
ANKARA - Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Hakkari’de 24 askerin şehit olduğu saldırıyla ilgili yazılı açıklama yaptı.
Demirtaş, ülkenin bir kez daha derin bir acıyla sarsıldığını belirterek, yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılara acil şifa diledi.
Selahattin Demirtaş, şunları kaydetti:''Ülkenin dört bir yanında ocaklara düşen bu ateş hepimizin yüreğini yakmış, her birimizi derinden sarsmıştır. Acıların kelimelerle ifade edilemediği anları yaşıyoruz. Bu savaşa da, ölümlere de 'artık yeter' diyoruz. Bu ölümlere ve yaşanan bu acılara karşı devlet ve hükümetlerin 25 yıldır tekrarlayıp durdukları çözüm üretmeyen ve savaşta ısrar eden açıklamalara da 'artık yeter' diyoruz. Yaptığımız çağrılara bugüne kadar olumlu bir yanıt gelmedi. Bugün yaşanan bu acılı tablo bir kez daha göstermektedir ki Türkiye'nin ekmek, su, hava kadar en acil ihtiyacı barıştır ve Türkiye'nin barıştan başka hiçbir seçeneği de yoktur.
Bunun için Türkiye'nin bir an önce bu çatışmalı ortamdan çıkarılması, ölümlerin durdurulması ve bir barış sürecinin başlatılması herkesin ortak hedefi olmalıdır. Hükümete de PKK'ya da bir tek saniye daha kaybetmeden acilen savaşı durdurma çağrısı yapıyoruz.''
Annelerin bu acıyı hiçbir şekilde hak etmediklerini vurgulayan Demirtaş, şöyle devam etti:
''Devlet, hükümet, parlamento, siyasi partiler, sivil toplum örgütleri, hepimiz, bu çatışmaların, akan kanın durdurulması, Türkiye'nin onurlu bir barış sürecine evrilmesi için seferber olmalıyız. Sorunları, diyalog ve uzlaşıyla çözme zemininin güçlendirilmesi gerekiyor. Yaşanan bu derin acının gerçekten son olması için Hükümeti de Meclisi de el ele vererek sorunun bütünlüklü ve köklü olarak çözümü için birlikte çalışmaya çağırıyoruz.”
ATA: ASKERİ OPERASYONLA ÇÖZÜM DÜŞÜNDÜRÜCÜ
Yeni anayasa çalışmalarını yürütecek olan uzlaşma komisyonu toplantısına katılan BDP Batman Milletvekili Ayla Akat Ata da ölümler nedeniyle üzüntü duyduklarını belirterek, "Her sabah güne ya siyasi bir operasyon ya da çatışmayla uyanıyoruz” dedi.

BDP Milletvekili Ata, saldırıda şehit olan askerlere Allah’tan rahmet, ailelerine de başsağlığı diledi.
Ata, "Siyasetin soruna çözüm bulması gereken bir dönemde askeri operasyonla çözüm arayışı da düşündürücü” diye konuştu.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25290044/

23 PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ
Askeri kaynaklardan edinilen bilgiye göre, operasyonlarda 23 PKK'lı öldürüldü. Saldırılarda en az 100 PKK'lının yer aldığı belirtiliyor.

---------- Post added at 17:13 ---------- Previous post was at 17:07 ----------

[h=1]Şehit annesinin o haberi aldığı an...[/h]
533091.jpg
Hakkari'de hain saldırıda şehit düşen erin annesi acı haberi alınca böyle yıkıldı.

Dün gece Hakkari'nin ilçesi Çukurca'daki çatışmada hayatını kaybeden 24 şehitten 3'ünün kimliği belirlendi. İstanbul, Konya ve Yozgat'a ateş düştü.

HABERİ ALAN ŞEHİT ANNESİ FENALIK GEÇİRDİ
Üsteğmen Murat Bek'in şehit düştüğü haberini ailesine İl Jandarma Komutanlığında görevli Binbaşı Süleyman Gürz, İl Müftüsü Nuh Korkmaz birlikte verdi. Yozgat'ın Söğütlüyayla köyünde ikamet eden şehidin annesi Elmas Bek, askeri araçların evinin önünde durduğunu görünce feryat etti.

'SENİN YERİNE BEN ÖLSEYDİM YAVRUM'
Ağlayarak askerlere sarıldıktan sonra yere yığılan anne Elmas Bek'e sağlık görevlileri müdahale etti. Sağlık görevlileri ilaçlarını vererek kalp hastası baba Abdullah Bek'i de sakinleştirmeye çalıştı. Anne Elmas Bek, "Yavrum nerede? Yavrum bu şekilde mi gelecektin? Senin yerine ben ölseydim" diye ağıtlar yaktı. Nişanlı olduğu öğrenilen Üsteğmen Murat Bek'in yakın zamanda evlenmeye hazırlandığı belirtildi.

Kaynak : http://www.haber3.com/sehit-annesinin-o-haberi-aldigi-an...-1050875h.htm#ixzz1bEkiXLiy

green_lion

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Ya ben artık bu acizlerden bişey beklemiyorum. Herkes herşeyi anlayabiliyor. O kadar alet edevatı geçte şehir merkezi kardeşim burası. Dağda değilsin. Adamlar gelmiş içeriye kadar. Kapına dayanacaklar neredeyse. İstanbul'da arabaları yakıyorlar, evleri molotofa tutuyorlar. Kimse kusura bakmasın ama başlarım bunların özgürlüğünede barışınada.

Öncelikle yapılması gerekenler (Bence)
Bu adamların geldiğini tespit edemeyenler
Edilmişse müdahale ettirilmemişse ettirmeyenler
Bu işte aczi, zaafiyeti, kastı olan her sorumlu birey
Bulundukları mevkiiye ihanetten AİLESİ İLE BİRLİKTE İDAM EDİLMELİDİR.

Daha sonra yapılması gerekenler (Yine Bence)
Teröristlerin,
Meclisteki meymenetsiz samimiyetsiz savunanları,
Destekçileri,
Sevenleri,
Alkışlayanları,
Ölümlerine üzülenleri
Teker teker şehit ailelerine vermektir.

Onlar ne yapılması gerektiğini bizlerden daha iyi bilir.

Eğer bir gün olurda böyle bir güce sahip olursam Hitler bile beni kıskanabilir.

Action3

Asistan
Reaksiyon puanı
2
PKK = Kürt kimligi altinda Ermeniler

Türk ve Kürt kardestir.

Allah´im sehitlerimize rahmet eylesin, bizide o mertebeye nasib eylesin.
Aillerine ve halkimiza Allah´im sabir versin.

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Başımız sağolsun.

Allah belalarını versin.

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
O Şehit Annesi nasıl dayansın Allahım ya.

pkk temizlenmeli o öcalan köpeği ibret olsun die canlı canlı yakılmalı.

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
"Vergi vermezsin, yardım alırsın. Fatura ödemezsin, bizden keserler. Cahilim dersin, öğretmeni şehit edersin. Hastayım dersin, doktoru şehit edersin. Yolumuz yok dersin, mühendisi şehit edersin. Asfaltı kazar mayınla patlatırsın. Resmi dilini bile öğrenmeye tenezzül etmediğin devletten iş beklersin. Fakirim dersin ama inatla çoğalıp virüsleri bile kıskandırırsın. Fakirim dersin, aşiret düğününde görgüsüzlüğün dibine vurursun. Sıkıntın varsa, gel uzlaşalım, kardeşçe yaşayalım dersin, olmaz bu topraklar bizim diye iddia edersin. Biz bu toprakları kanla aldık, kanla veririz deriz, savaşalım deriz, pis faşist dersin. Arkamızı döndüğümüzde pusu kurarsın. Bıktık artık kardeş ayaklarından, Allah düşmanın bile şereflisini versin."

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
Bu kadar duyarlılık, harekat, basında yer almalar niye iş işten geçtikten sonra oluyor. Bunların kökünü iş işten geçmeden kurutmak lazım.
Neyse söyleyecek çok şey var...
Şehitlerimizin Allah ailelerine sabır versin.