Hakkari'de 24 şehit verdik! 18 asker de yaralı... Başımız sağ olsun...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ykaduman

Asistan
Reaksiyon puanı
4
şimdi herkes konuşacak,yazacak,kendi kendine eleştirecek birilerini bulacak,bazıları şehitler ölmez diyecek,bazıları onlardan neden ölmedi diye kızacak ama 30 yıldır devam eden şey gene devam edecek kötü olan da bu ne yapılacaksa artık yapılsın konuşma zamanı değil artık dövünme zamanı geçeli ise 20 yıl oldu gereken yapılsın gerekirse şehir meydanlarında kelleler uçsun insan hakkı insanlara verilir o.çocuklarına verilmez!!!!!

ayteking

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Ebedi Yiğit

Adı yok,şehit!
Kefenin; Vatan,
Tabutun; Cihan,
Düşünüp övün,
Yaşıyor ünün...

Damarında kan,
Bir alev midir?
Yaşaman; roman,
Ölümün; şiir.
Sana yok ne taş,
Nede bir mezar,
Bu hayat; savaş,
Ebedi uzar...

Eşit olduğun,
Şu güneş; Tuğun,
Tabutum; Vatan,
Mezarın; Cihan
Adı yok yiğit,
Ebedi şehit...

Hüseyin Nihal Atsız
[COLOR=#fafafa !important]

[/COLOR]​
small-logo.png

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
beğenmediğimiz yahudiler 1 askeri için 1000 esiri teslim ediyor, bizde bir gecede 26'şar 26'şar şehit oluyor gıkımız çıkmıyor. Bizde insan hayatıda ucuz askerde değersiz. Amerikanın 26 askeri ölse dünyaya şavaşı açmış ülkleri almıştı bile. Bu ülkede askerlik yapmak bile boşa.

jonjon

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
54
Başımız sağolsun..

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Edebiyat yapmaya devam edin siz!

olympuskiller

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Haydi çocuklar dağı taşı bombalayıp gelelim,bürokratlar acılı sözler etsin ,sınıra kapıdan bakıp hemen çıkalım,meclisteki vatan hainleri biz de üzgünüz desinler,3 gün sonra Hakkari'de kepenkler kapansın, ağızları maskeli çocuklar polislere taş atsın, en fazla 1 hafta sonra mayın patlaması sonucu başka memleketin başka insanların çocukları ölsün.

Zaten ordumuzda erden bol bir şey olmadığı için kolay kolay feda ediyoruz ana kuzularını,kardeşlerimizi . Gelinler kocalarını,çocuklar babalarını,babalar evlatlarını,analar yavrularını..

emre24

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bunları canlı canlı yakalayıp yarısını asacaksın yarısını kurşuna dizeceksin. Böyle şerefsizlere başka ne yapılırki.

Reaksiyon puanı
4
ilk önce şu meclisteki paçavraları öldürmek lazım.onlarda terörist.öldürmeyede hasip kaplandan baslamak lazım.sonramı girersin kuzey ırak a sonra çıkmazssın.
bu terörist saldırılar surıye tarafından yaptırılıyor.girelim suriyeye olsun bitsin.
size yemin ederim su andakı basbakan ben olsaydım.elimdede nükller veya biyolojik bomba olsaydı atmıstım.sırnakı hakkarıyı yakıp yıkmıstım evlerın uzerınden tankllarla geçmiştim.
:mad::mad::mad:

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Genel af düşünüyordu Cumhurbaşkanımız ne oldu şimdi de intikamın büyük mü olacak? 9 senedir aynı hikaye, milletin gözünü boyayın..

---------- Post added at 12:00 ---------- Previous post was at 11:55 ----------

PKK'nin istihbarati iyiymis...Operasyon hazirligini haber alip baskin yapmis. Peki bizim istihbarat ne yapiyormus bu sirada?

ashabulyemin

Profesör
Reaksiyon puanı
20
inna lillah ve inna ileyhi raciun
kardeşlerimiz acımız büyük kor düştüğü yeri yakıyor
ama
adama sorarlar şimdiye kadar aklın nerdeydi
sizler niye yanlış hedef belirlediniz
düne kadar dümanınız.........idi
sizler ........anaları dahi şehadet beratı için törene sokmadınız ahastaneden dışarı çıkardınız
beslediniz palazlandılar ve nihayet bir savaşta dahi bir günde verilmiyecek kayıp bir anda geldi tefekkür etmenin zamanıdır
konuşulacak çok şey var tesbitlerimiz var ama siyasi konulara girer sitemizi zora sokmamak için vermiyoruz
[video]http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3 DqZtawspYj6A&h=lAQBwPPx1AQA3PJ1xoRL0ydeYRHj0sqYJhq m7Zigb4cxSHw[/video]
[video=youtube;hPm-CJJqDFc]http://www.youtube.com/watch?v=hPm-CJJqDFc&feature=fvst[/video]
[video=youtube;SW1UoZ_Jk68]http://www.youtube.com/watch?v=SW1UoZ_Jk68[/video]

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Şerefsiz domuz sürüsünün sonu geliyor ,kuyrukları sıkıştı,salyalarını akıtarak saldırıyorlar.
Ciğerimiz yanıyor,akıllarınca baskın basanındır diye önce davrandılar.
Şuna inanıyorum,şu anki hükümet ve askeri yetkililler,bu işi bitirmek için samimi adımlar atıyorlar.
Ha sonuçlarını ne zaman göreceğiz bilemiyorum.Dilerim ki tez elden bu işler son bulsun ki Analar ağlamasın artık.

RABBİM ŞEHİTLERİMİZE RAHMET EYLESİN.
TÜRK MİLLETİNİN BAŞI SAĞOLSUN.

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Biz Sadece Üzgünüz Dedikçe Yaşayacağız Bu Haberleri..!

Bir subay şehit oldu diye "Menemen ' yakın" diyen Mustafa Kemal 'i özledik...!

Basit Ve Net..!!

paşazede

Doçent
Reaksiyon puanı
3
ne devlet ne ordu hiç biri bitirmicek bu işi tek çare millet..aykalanacak bu insanlar öyle olmaz böyle olur diyip yürüyecek pkk nın üzerine tek bir erkek tek bir kadın boş kalmıcak gerekirse ölecek ama öldürmeden bitirmeden dönmeyecek ..cocuklarımız geleceğimiz için bu gerekli..bıktım artık hergün onca gencecik çocuğun bebeğin katledilmesini izlemekten..bile bile yem edilmesinden ...allh belasını versin sorumlu olan herkesin...okadar it sürüsü dibbine kadar girebiliyorsa ve haberin olmayıp okadar şehit veriyorsan sen devlet değilsin ordu değilsin bizler güvende değiliz...inanmıyorum samimiyetine hiç birinin hepsi bi grup yalancı s***z..topunun allah belasını versin
daha çok yazmak istiyorum ama ne yazsam ne çizsem çaremi ..öfkemi dindirmeye yetermi...yetmez...bu iş böyle sürdüğü sürecede bitmez terör..allahım ateş olup yagsın başlarına .. birgün ölüm değil hergün ölümü tatdırsın ..26 asker şimdi şehit 8 de dün gitti ...22 yaralının akıbeti ne bilinmiyor belkide daha fazla olacak ..sövecem şimdi yasaklanıcam biliyorum ..ama ben bunların var yaa 7 sülalesini 72 buçuk milletini ölsünü dirisini hergün birisini beşikteki bebesini.............

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Milletimizin başı sağolsun, ateş sadece düştüğü yeri yakmıyor artık, hepimizi yakıyor. Şehitlerimizin aileleri gibi bizde yandık. İnşallah bu işin sorumlusu olan devletlerde, o devletlere maşa olan hain köpeklerde biran önce helak olur. Kalbimiz, hertarafı yakıp yıkmamızı söylüyor, ama zaten dış güçlerin yardımıyla gerçekleşen bu saldırıların amaçıda bizi yanlış kararlar almaya zorlamaktır.

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
ne denebilir ya ne denebilir ya !!! nolur artık bi çözüm bulunsun şu lanet teröre bitsin artık bitsin!!!

Allah rahmet eylesin şehitlerimize Allah yakınlarına sabırlar versin

ashabulyemin

Profesör
Reaksiyon puanı
20
407748362050.jpg

• yeni haber
  • Giriş Saati : 19.10.2011 10:04
    Güncelleme : 19.10.2011 12:17
Yüksekova ve Çukurca'daki saldırılarda ilk bilgilere göre 26 asker şehit oldu, 16 asker yaralandı. Reuters haber ajansı, Türk askerinin sıcak takiple Kuzey Irak'a girdiğini duyurdu.

REUTERS: ASKERLER KUZEY IRAK'A GİRDİ
Hakkari'deki saldırı, 'Sınır ötesi harekat olur mu?' sorusunu ortaya çıkardı. Reuters haber ajansı, Türk askerlerinin sıcak takiple Kuzey Irak'a girdiğini duyurdu. Reuters, askerlerin sınırdan 3-4 km içeri girdiğini kaydetti.

JETLER HAVALANDI
Diyarbakır'daki ana jet üssünden çok sayıda savaş uçağı havalandı. Havalanan savaş uçakları Zap Vadisi'ndeki hedefleri bombalıyor.

http://www.sabah.com.tr/Gundem/2011/10/19/turk-komandolari-kuzey-irakta

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Ohhh 18 tane pkklı terörist gebermiş !

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
15 Terörist Öldürüldü
Reuters haber ajansı Irak sınırının yakınlarında 15 PKK'lının öldürüldüğünü duyurdu.

Biraz önce TRT de okudum.

Milletimizin Başı Sağolsun.
Şehitlerimize Cenabı Allahtan Rahmet Dilerim.

BEFEGA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
İlk başta yıllardır olan(belki 20 belki 30 yıl) askeriye de beslenen şerefsizleri askeriyenin ortasında asmak lazım !

Bakalım ondan sonra ellemeyin geçsin diyebilen biri çıkabiliyor mu ?

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
21 pkklı öldürülmüş ama yetmez... Alayı kuruyacak!

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Allah rahmet eylesin şehitlerimize, artık kökten temizlik zamanı gelmedimi..

axilik

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Şehitlerimize Allah'tan rahmet dilerim. Milletimizin başı sağolsun..

Reaksiyon puanı
4
o.çocuklarının gelip karakol basmasını anlayamıyor ve içime sindiremiyorum.neden teknolojik olarak bu kadar zayıfız.neden o karakollara her turlu mermi ,füze atabılen robot silahlar koymuyoruz.hem uydudan gordugumuzle bu robot silahlarla öldürürürüz hepsini hem askerlerımız olmez.
yav ben elektrık muhendsym forumda makına muh. elektrık teknikeri,makına teknikerı bilgisayar teknikeri ,teknisyeni bilgisayar muh. arkadslarımız vardır. .şöyle bilgilerimizi birlestırıp tubitak a falan başvuralım.bu tepedekilerin bı halt yıyecegı yok.

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
o.çocuklarının gelip karakol basmasını anlayamıyor ve içime sindiremiyorum.neden teknolojik olarak bu kadar zayıfız.neden o karakollara her turlu mermi ,füze atabılen robot silahlar koymuyoruz.hem uydudan gordugumuzle bu robot silahlarla öldürürürüz hepsini hem askerlerımız olmez.
yav ben elektrık muhendsym forumda makına muh. elektrık teknikeri,makına teknikerı bilgisayar teknikeri ,teknisyeni bilgisayar muh. arkadslarımız vardır. .şöyle bilgilerimizi birlestırıp tubitak a falan başvuralım.bu tepedekilerin bı halt yıyecegı yok.

Haklısın. Ota b*ka herşeyi yapıyorlar.. Bi bunu yapmıyorlar..

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Başbakan 24 şehit, 18 yaralı var dedi.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
allah rahmet eylesin hepsini, sevenlerine sabır versin.

TaGaLoG

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Oturun milletin edebiyatını dinleyin şimdi .. Tayyip bey çıkacak cigerim yanıyor diyecekk Kemal bey çıkacak oda bişiler zırvalıcak jetler gidip boş dağları bombalıyacak. Tamam 2 gün sonra günden değişecek. Sizce anca bu tarz saldırılar ve şehitler olduğu zaman bu tarz lafları ağzınıza alacaksınız.Profillerinizde bayraklar marşlar sosyal mesajlar ( şehitler ölmez vs vs vs ) bu tarz lafların kimseye faydası yok. Ne kadar şehitler ölmez desenizde anası bile bellenir ölmek ne kelime ? Sonra biri çıkar cigerim yanıyor der. Olay biter. Allah yardımcımız olsun.