Hakaret Mesajları !

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Son Günlerde Forumda Birçok Hakaret Mesajı İle Karşılaşır olduk. İnsanları Aşağılayıcı Sözler Artık Can Sıkmaya başladı. Forumda Bazı İnsanlar "Fikri Özgürlük" adı altında İnsanlara hakaret etmeye başladı ve ben bundan artık rahatsız olmaya başladım. İnsanlar burda Özgürce Saygılı Seviyeli Hertürlü Konuyu Yazmakta Serbesttir Ona sözümüz yok, Ancak Bazıları Karşısındaki İnsan yerine bile koymamaya başladı. Yönetimin Bu konu hakkında Ciddi Kararlar Almasını bekliyorum. Eğer bu tarz bir Mesaj daha (Kişiye/Üyelere Hakaret) yazılırsa Bu foruma bir daha Girmemeyi Düşünüyorum. :@

snra

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Özelden örnek verebilir misin hâlâ duruyorsa mesajlar?

Arbalot

Asistan
Reaksiyon puanı
13
bu tarz şeyleri yöneticiye bildir butonu ile bildirirseniz ve açıklama kısmını da doldurursanız o hakaretleri yapan kişiler hakkında en kısa sürede işlem başlatılacaktır...

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Konu içersinde yazılmış olan ve hakaret içeren mesajları Arbalot' un da dediği gibi Yöneticiye bildir butonunu basarak bizlere iletiniz. Bizde o üyeler için gerekenleri yapalım.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Günde 100lerce başlık atılıp cevap yazılıyor. Bunların %100'ünü takip etmemizin imkanının olmadığını sanırım siz de biliyorsunuz. Bu yüzden yöneticiye bildir butonu var. Ayrıca sitenin 24 saati en az bir yönetici mutlaka sitede aktif durumda. Ö.M da yollayabilirsiniz. Gerekeni en kısa zamanda yaparız.

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
İlgi ve Alakanız İçin teşekkür Ederim, buton'u Görüyorum Ancak benim burda başlık açmamın sebebi
bu tarz Söylemlerde bulunan insanların kendisine Çeki düzen vermesi ve İlerki yazışmalar için burdan çıkacak bir sonucun temsil niteliğinde olması yönünde idi. Yani Yönetimin Siz ne nerdeseniz artık e-muhtıramı, yoksa Forum duyurusumu dersiniz Forum geneline son zamanlarda olan bu tarz olaylar hakkında bir uyarı yapmanız amaçlıydı. Neyse Eski Günlere Dönmek Dileğiyle... (bu arad bir yere gittiğim yok ;) )

Arbalot

Asistan
Reaksiyon puanı
13
e-mutıra veya forum duyurusu dediğiniz şey zaten forum kurallarında mevcuttur.
yani forum kurallarına uymayan kişiler için zaten yaptırımlarımız mevcut.
Yanlız pesimist'in de dediği gibi gün içerisinde bir sürü mesaj atılıyor ve bunların hepsini teker teker kontrol etme imkanı bulamıyoruz çoğu zaman ve bazen de bir takım nedenler dolayısı ile müdahale edemiyoruz.
Sizden istediğimiz şey bu tarz mesajların bize rapor edilmesi.
böylece forumun eski düzenine geleceği kanısındayım.
Bu tarz şeyler sürekli olur her insan bir değildir önemli olan bu tarz kişiler hakkında zamanında önlem alıp forumun o kişi tarafından iğrençleşmesini engellemektir.

Teşekkürler
-Arbalot

elektr10

Profesör
Reaksiyon puanı
3
"Yöneticiye bildir" butonuna vurgu yapmışsınız ama nedense bu buton çok geç işe yarıyor, geç olduğu için de 'bence' işe yaramıyor.

Dün bir konuda ben de ağır hakaret gördüğüm için cevap yazmadım, yöneticiye bildirdim.Üstünden saatler geçmesine rağmen hiçbir müdahale yapılmamıştı konuya ve üyeye.Şimdi baktım, nihayet o mesaj silinmiş ama o mesaja alıntı yapanların alıntı kısmında halen duruyor.
Biraz daha dikkat ;)

Arbalot

Asistan
Reaksiyon puanı
13
@elektr10
bu konu ile ilgili sana şunu söylemek istiyorum.
böyle bir olay ile karşılaştıgında forumda online olan yöneticilerden biri ile irtibata geç.
yöneticiye bildir olayında mail geldiği an müdahale ediyoruz lakin sizde biliyorsunuz ki bir takım mailler geç gidebilir.
o yüzden çok ciddi bir problem halinde yöneticiye bildir yerine özel mesaj ile o an online olan yöneticiye bildiriniz

-Arbalot

elektr10

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bildiğim kadarıyla yöneticiye bildir deyince online olan-olmayan tüm yöneticilere gidiyor mesaj.Online olan bir yöneticiye mesaj yazdığımda o an başka bir işi varsa mesajımı görmeyecektir ama tüm yöneticilere gönderince elbet biri görür düşüncesiyle bunu yaptım.Ama mail olarak geldiğini bilmiyordum.O zaman gecikme olur tabi.
Benzer bir durumda özel mesaj gönderirim o zaman.

Arbalot

Asistan
Reaksiyon puanı
13
evet yöneticiye bildirler mail olarak gelmekte bizlere.
yanlız özel mesajlarda bir uyarı koyduk.
yani bir özel mesaj geldiğinde sizlere bir uyarı penceresi görüntüleniyor.
böylece yöneticiler özel mesaj geldiğini fark edip bakıyorlar
şahsen ben hiç bir özel mesajı okumamazlık yapmıyorum ve diğer yöneticilerde böyle...