Hakan Şükür'e UEFA'dan övgü

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577

UEFA'nın internet sitesinde yer alan, ''Hakan Şükür hala Türkiye'nin önde geleni'' başlıklı bir haberde, ''Şükür, emsalsiz başarısıyla yurt içi ve yurt dışında Türkiye'nin en tanınan futbolcusu oldu'' ifadesi kullanıldı.

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA) internet sitesinde, UEFA Jübile Ödülleri için Türkiye'de son 50 yılın en fazla göze çarpan futbolcusu seçilen Hakan Şükür'e ilişkin bir haber yayımlandı. Habere, ''Hakan Şükür hala Türkiye'nin en önde geleni'' başlığı atıldı.

Haberde, Türk futbolunun 1990'ların başındaki yükselişinin hiç de tesadüf olmadığı belirtilerek, bu yükselişin, ''yeni futbol yıldızı Hakan Şükür'ün ortaya çıkmasının bir sonucu'' olduğu kaydedildi. Şükür için, ''Emsalsiz başarısıyla yurt içi ve yurt dışında Türkiye'nin en tanınan futbolcusu oldu'' ifadesi kullanıldı.

''Uluslararası futbolda ülkesinin en skorer futbolcusu Hakan Şükür, Avrupa kulüp maçlarında attığı 38 golle Türkiye rekorunu elinde bulunduruyor'' denilen haberde, Şükür'ün Türk liginde de ''en üretken golcü'' olduğuna dikkat çekildi.

Haberde, 2002 FIFA Kupası finallerinde Türkiye'nin dünya üçüncülüğüne ulaştığı maçta, Şükür'ün en hızlı golü kaydetme onuruna da sahip olduğu ifade edilirken, yıldız futbolcunun Sakaryaspor'da başlayıp, bugüne dek uzanan futbol kariyeri anlatıldı.

Kaynak :
Web Aslan

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Bir Beşiktaş lı olarak kral hakan derim abi.

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Adamın son 4-5 senesi resmen israf. O kadar orta bana da atılsa ben de o kadar gol atar; kendimi 2038240 kişiye marke ettirir oyundan adam düşürürüm. Dünya şampiyonasında da üçüncü olmadık, resmen şampiyonluktan olduk. Kimlerin marifeti olduğu tartışılır tabii.

Neyse anlamam ben futboldan... Sustum.

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Yok yok Berkin Hocam senin futboldan anlar bir halin var. Konuş bakayım dök içini. :)

TeArS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Berkin Bozdoğan dedi ki:
Adamın son 4-5 senesi resmen israf. O kadar orta bana da atılsa ben de o kadar gol atar; kendimi 2038240 kişiye marke ettirir oyundan adam düşürürüm. Dünya şampiyonasında da üçüncü olmadık, resmen şampiyonluktan olduk. Kimlerin marifeti olduğu tartışılır tabii.

Neyse anlamam ben futboldan... Sustum.

kusura bakma ama futbol çok basit bir oyun gibi geliyor galiba sana
4-5 sene israf etti demişsin ama hakan abinin 4 - 5 senede attığı golü dünyalarca para verilen yıldızlar atamadan ülkelerine geri döndü.

dünya kupasında 3 olmak da takımın marifetiydi 1. liği kaybetmekte.

ayrıca futbolcuların hepsi bilir bunu hakan abinin saha terbiyesi hiç bir futbolcuda yoktur. herşey dışardan göründüğü gibi değil fenerbahçeli futbolcu olsun yada diğer kluplerden herkes hakan abiyi sever biraz da buna sayı.