Hakan Şükür'den 2 milyon dolarlık imza

Reaksiyon puanı
10,327
[h=1]Hakan Şükür'den 2 milyon dolarlık imza[/h]
374038347628.jpg

Galatasaray ve Milli Takım'ın efsane futbolcuları arasındaki AK Parti Milletvekili Hakan Şükür, uzun yıllar top koşturup şampiyonluklar yaşadığı Ali Sami Yen Stadı'nın yerinde inşa edilen Torun Center'dan ev aldı. Edinilen bilgilere göre, Şükür'ün dairesinin değeri yaklaşık 2 milyon dolar.

Şükür'ün, projenin satış ofisini birkaç kez ziyaret ettiği ve kaporayı yatırdığı belirtilirken, seçtiği dairenin üst katlarda yer aldığı ve Boğaz manzarasını da gördüğü ifade edildi.

Torunlar GYO'nun hakim ortak olduğu ve 1 milyar dolarlık yatırımla hayata geçirilen Torun Center'da 42'şer katlı 2 rezidans bloğu ve 36 katlı bir ofis bloğu bulunuyor.

500 civarında rezidansın yer aldığı projede konutların metrekare fiyatları 5 bin 200 ile 8 bin 300 dolar arasında. Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar uzandığı projede, 100 ile 425 metrekare aralığında konutlar inşa ediliyor. Ofislerin büyüklüğü 105 ile 1130 metrekare arasında değişirken fiyatları 580 bin ile 3.9 milyon dolar aralığında.

Projenin 2015'in üçüncü çeyreğinde tamamlanması planlanıyor.

HAKAN ÜNSAL ZİYARETE GİTTİ

Galatasaray'ın zaferlerine ev sahipliği yapan Ali Sami Yen Stadı'nın arsasında gerçekleştirilen proje, yalnız Hakan Şükür'ün değil, kulübün formasını giyen pek çok futbolcunun ilgisini çekiyor. Edinilen bilgilere göre, Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı aldığı dönemdeki yıldızlarından Hakan Ünsal da satış ofisini ziyaret edenler arasında.

Ünsal'ın da projeden ev sahibi olacağı konuşuluyor.

kaynak

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
kulaklığı takıp sesini sonuna kadar açtığım halde en ufak müzik kırıntısı duyamayacak kadar gürültülü bir bölgeden ev almak ne kadar akıl karı bir iş, çözemedim ben. otobanın altından deli gibi 15 şerit yol akıyor ve günün 24 saati trafik ve korna gürültüsü. bu zenginlerde hiç kafa çalışmıyor. :P

cengaver51

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
169
kulaklığı takıp sesini sonuna kadar açtığım halde en ufak müzik kırıntısı duyamayacak kadar gürültülü bir bölgeden ev almak ne kadar akıl karı bir iş, çözemedim ben. otobanın altından deli gibi 15 şerit yol akıyor ve günün 24 saati trafik ve korna gürültüsü. bu zenginlerde hiç kafa çalışmıyor. :P

inan o ses duyulmuyordur kesin 2 mılyon boşuna vermez kimse ses yalıtımı üst düzeydir konser olsa dısarda duymazlar benceee :)

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
istediği kadar yalıtım olsun. o cam açılacak :)

Bence yanlış düşünüyorsun. O cam açılmasada olur . Eğer havalandırma sistemi de ses yalıtımı kadar üst düzey olursa. Cam mam açılmaz. :) Bence gelecekte yapılan binalarda cam sadece süs + dışarıyı görmek için olacaktır. Açılmayacaklar bile :)

TEGİN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
99
Oh oh maşallah, söyleyin suyundan da koysunlar... Dibi en tatlı yeridir yemeğin; söyleyin dibini de şöyle güzelce sıyırsınlar...

S

SDN Okuru

SDN Okuru

uçağı unutmuşsun hocam :)