Hakan Şükür - Türkçe Olimpiyatlarında

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Şimdi gördüm ve de çok mutlu oldum.

Mükemmel bir konuşma yaptı. Ödülü de sanırım kendisi verecek birinciye.

Harika bir program olmuş. Kaçıranlar varsa mutlaka tekrarı olacaktır. İzlesinler derim.

Edit: Ödülleri meclis başkanımız verdi. Ama Hakan Şükür ekrana çok yakıştı ne yalan söyleyeyim :D Acun gitsin Hakan gelsin nokta kom :D

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Tekrarı ne zaman haberi olan var mı?

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Dilimiz adına böyle şeyleri görmek beni çok mutlu ediyor. Emeği geçen herkesi emeğine yüreğine sağlık. (S)

Intpv6

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Piknik dönüşü yolda olduğumuz için ancak son kısımlarını Burç FM'den dinledim. Program güzel olduğu kadar Hakan Şükür'ün konuşması da meclis başakanımızın konuşması da çok çok güzeldi.

Darısı seneye 7.Olimpiyatlara ( :

fish

Profesör
Reaksiyon puanı
4
çok hoş bir ayrıntı vardı türkçe olimpiyatlarının bu defakinde;

katılımcılar en iyi türkçeyi konuşma konusunda yarışmakla kalmamış, resmen "türkleşme" yarışı içine girmişlerdi ki bu daha duygulandıran bir durum oluşturuyor..

kültürü en iyi kim benimsemiş gösterelim misali...bu seneki program en iyilerden biriydi...çoğu hissederek sergiledi eserleri...

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Olimpiyatları düzenleyenlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Aylarını vererek Ülkemiz adına, Kültürümüz adına, Türkçemiz adına verdikleri bu uğraşlar elbette 4-5 saatlik gösteri için değil. Ülkemizin tanıtımı, İnsanlarımızın tanıtımı ne kadar da gurur verici bir durum.

Hocamız dersin birinde şöyle bir cümle sarf etmişti, " Eğer bir yerlerde halen türkçe konuşuluyorsa oralar bizim için vatandır." buna benzer birşey söylemişti... Ne kadar da doğru bir cümle, Ancak ne yazık ki ülke genelinde olimpiyatlara verilen ilgi çok azdı. Gerek Basın gerekse kamuoyu yeterince gündemine almadı, Üzücü bir durum... :(