Hagi'den transfer açıklaması!

Bu konuyu okuyanlar

AliA

Müdavim
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
527
Puanları
0
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basın mensuplarının karşısına çıkan Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında Hagi önemli konulara değindi. Hagi'ye ilk soru Kardemir Karabükspor'un golcü oyuncsu Emenike ile ilgili geldi. Romen teknik adam Emenike'nin Galatasaray'a transfer olup olmayacağı sorusuna şu yanıtı verdi: "Yönetimle şu ana kadar bir oyuncu gelsin ya da gitsin diye bir konuşma yapmadım. Önce kadroda bulunan oyuncular hakkında değerlendirmeler yapıyorum. Kimin ne söylediği beni ilgilendirmiyor. Şu anda tek düşüncemiz takımı daha iyi hale nasıl getiririz. Spekülasyonları normal karşılıyorum, çünkü devre arası yaklaşıyor. Şu ana kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgi vermek için bu toplantıyı düzenledik."

"TÜRKİYE'DE REKABET ARTTI"

Hagi sözlerini şöyle sürdürdü: "Evet Türkiye'de rekabet arttı. Statların kalitesinde ilerlemeler kaydedildi. Şu ana kadar oynadığımız rakiplerdeki taraftarları da çok beğendim. Türkiye'de oyun kalitesi de arttı, gerçekten futbol oynamak isteyen takımlar var. Takımların da bütçeleri arttı, dolayısıyla kadrolar da daha iyi. Ligdeki rekabet artık bir çok takım arasında, sadece 3-4 takım kalmadı. Ben ümit ediyorum ki zaman bulurum ve eskisi gibi bir takım oluştururum.

Şu anda takımımdan memnunum. Tabii ki Trabzon'daki mağlubiyeti hazmedemedim ama futbol bu.

Şu an takımımız iyi durumda değil, tüm oyuncularımdan taşın altına eline sokmalarını ve sahada maksimum güçlerini vermelerini istiyorum.

"BEŞ YILDIZLI STADA BEŞ YILDIZLI TAKIMLA GİTMEK İSTİYORUZ"

Türk Telekom Arena'yı gidip göreceğim. Şu an takımdaki oyuncular tanımak için çok fazla mesai harcıyorum ve stadı gezmek için vakit bulamadım. İnanıyorum ki beş yıldızlı bir stat olacak ve beş yıldızlı bir takımla o stada çıkacağız. Galatasaray Avrupalı bir takımdır ve hedefim Avrupa'da başarıya ulaşacak bir takım kurmak.

"ÖNEMLİ OLAN 3 PUAN"

Biz her maçta sahaya üç puan için çıkıyoruz. Her zaman maçlarımıza bu düşünceyle çıkıyoruz, biliyoruz önümüzde iyi bir rakip var ama biz ondan daha iyi oynayarak galip gelmek istiyoruz. Şu an zor durumdayız bu nedenle sonuç ve üç puan önemli. Takımı ortaya koyduğu futbolun iyi olmasını şimdilik çok fazla önemsemiyorum.

TRANSFERE BİRLİKTE KARAR VERECEĞİZ

Biz yöneticilerimizle birlikte çalışarak transferleri yapacağız. Başkanımızın dediği gibi bana verilen bir sorumluluk var. Transferleri yapmak için tek başıma çalışmayacağım, yöneticilerimiz ve sportif direktörlerimiz ile birlikte çalışıp transfere karar vereceğiz.

"BAROS'UN KISA SÜREDE DÖNMESİNİ BEKLİYORDUM"

Baros'un takıma bir an evvel gelmesini ben de bekliyordum. Sakatlığının kısa süreceği düşünülmüştü tam ne olduğunu ben de bilmiyorum. Maalesef sakatlığı nüksetti, sahalardan ne kadar uzak kalacağını ben de net bilmiyorum. Kulüp doktoru ile önümüzdeki günlerde görüşeceğim. En az son 5-6 maç için ona güveniyordum. Bizim için olumsuz bir gelişme, Baros takım için önemli bir oyuncu. Takım dışında kaldığı her hafta formunu da kaybediyor."

Sporx
 
Üst