Hafızada yer kaplayan "Diğer" bölümünün silinmesi

velespit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar

Konu başlığından da yazdığım gibi iphone'umuzu itunes'a bağladığımızda; uygulamalar,sesler,foto ve diğer bölümleri bulunmakta hafıza alanlarının ayrıldığı çubukta.

Benim sizlere sorum "diğer" bölümünü silmenin bir yolu varmıdr? Tahminimce uygulamaların belgeleri ve verileri, mailler, kişiler "Diğer" bölümünde. Ayarlar- Genel- kullanım bölümündende uygulamalara ait veriler silinememekte. Örneğin Facebook uygulamasının kendi boyutu 46 MB, veri ve belge boyutu 170 MB yada twitter kendi boyutu 29.3 Mb veri ve belge boyutu 61 Mb boşuna hafıza kaybı. Bu durumun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilirmi?

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Merhaba arkadaşlar

Konu başlığından da yazdığım gibi iphone'umuzu itunes'a bağladığımızda; uygulamalar,sesler,foto ve diğer bölümleri bulunmakta hafıza alanlarının ayrıldığı çubukta.

Benim sizlere sorum "diğer" bölümünü silmenin bir yolu varmıdr? Tahminimce uygulamaların belgeleri ve verileri, mailler, kişiler "Diğer" bölümünde. Ayarlar- Genel- kullanım bölümündende uygulamalara ait veriler silinememekte. Örneğin Facebook uygulamasının kendi boyutu 46 MB, veri ve belge boyutu 170 MB yada twitter kendi boyutu 29.3 Mb veri ve belge boyutu 61 Mb boşuna hafıza kaybı. Bu durumun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilirmi?
Sanırım olmuyor ama neden silmek istiyorsun ki ?

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
[MENTION=288532]velespit[/MENTION] diğer kısmı jailbreak varsa eğer onun tweakları cydiadan indirdiğin uygulamalar ,appstoreden indirdiğin uygulamaların içerikleri , iphonenin açamadığı ses ve müzik dosyaları, kullanmadığın dil ve klavyelerden oluşur kesin bir çözümü bulunmamakla beraber icleaner az da olsa yer açıyor ama şuanlık geçici çözümü restore yapıp telefonu yeni iphone olarak tanıtmak

velespit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=288532]velespit[/MENTION] diğer kısmı jailbreak varsa eğer onun tweakları cydiadan indirdiğin uygulamalar ,appstoreden indirdiğin uygulamaların içerikleri , iphonenin açamadığı ses ve müzik dosyaları, kullanmadığın dil ve klavyelerden oluşur kesin bir çözümü bulunmamakla beraber icleaner az da olsa yer açıyor ama şuanlık geçici çözümü restore yapıp telefonu yeni iphone olarak tanıtmak

Tesekkur ederim cevabiniz icin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim de "diğer" hafızayla problemim vardı ama çok basit bir şekilde halledilebildiğini fark ettim. Öncelikle ayarlara girin, sonra genel, sonra kullanım ve müzik. ardından silmek için kaydırın ve telefonunuzu yeniden başlatın. tüm müzikleriniz yine orada ama o "diğer" kısmı kaybolmuş oluyor :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı problem bende de var sizin dediğini yaptım ancak değişen hiç bir şey olmada beceremedim mi yoksa ios 7 ye geçtim o yüzden mi bilemiyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bendede aynı sorun var nasıl halledebilirim ıphone 4 8 gb kullanıyorum telefonu yeni aldım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeş PC Hakkında soruyorsan öncelikle Arama motorundan %temp% diye yaz ve ara çıkan kılasörün içindeki herşeyi sil hepsi gereksiz şeyler programların artığı senin dediğin gibi ayrıca YAC programını indirebilirsin öneririm. Android içinde CleanMaster Kullan derim Mükemmel tanınmış popüler bir programdır.:yes:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Birde telefonun içinde bulunan uygulamalardan game center da yüklü oyun save'leri de çok yer kaplayabiliyor silmenizi tavsiye ederim.