- Reaksiyon puanı
- 15,169
Oppo, kamerası çok iyi ya.Şuraya bir update yapıp şunu bırakalım.
Ekli dosyayı görüntüle 80915
Oppo, kamerası çok iyi ya.Şuraya bir update yapıp şunu bırakalım.
Ekli dosyayı görüntüle 80915
Sizin yorumdan sonrada 4 ay geçmişSon bir kaç yılda hiç kimse bir şey paylaşmamış neredeyse ?
Çok tehlikeli adamsın nereden bulup beğendin 4 senelik resmiBu konuyu biliyordum da nedense bazı resimler hala var bazıları yok. :d
Geçmişi karıştırıp silinmemis foto ararken :dÇok tehlikeli adamsın nereden bulup beğendin 4 senelik resmi
Muhtemelen senin bahsettiğin eskilerden kimsecikler yok. Bir kısmını ben tanırım gerisini bilmem.Selamun Aleyküm
Yıllar sonra ilk girişim. Eskilerden kimse var mı
Şizofrenlerin çizdiği garip resimlere benzemiş ?
Seni takip edebilir miyim abi lütfen. Sen en iyi üyesin.Şizofrenlerin çizdiği garip resimlere benzemiş ?
Sen de benim takip ettiğim sayılı uyelerdensin ??Seni takip edebilir miyim abi lütfen. Sen en iyi üyesin.
İdolümsün abi beni seviyomusun. İnşallah annen baban uzun yaşar.Sen de benim takip ettiğim sayılı uyelerdensin ??
merhaba ben ramazan yeni katıldım .Arkadaslar SDN topluluğu olarak birbirimizi yakından tanımaya ne dersiniz...
Herkes resimlerini koysun ve SDN forumlarında sıcak bir tanışma platformu oluşturalım...
Nefret etmeyelim, dua edelim kardeşim.bilgi paylaşırım paylaşmayandan nefret ederim.
Nefret etmeyelim, dua edelim kardeşim.
Nefret müslümanın lügatinde olmamalı; Ya da sadece zalimlere duyulmalı.
Tanıştığımıza memnun oldum Zaur. Baya gençmişsin!Fotoğraflı tanışalım o zaman.?
Sağol Seyyah üstad. İsmim Zaur aynen. İsmini Bilmiyorum Seyyah diyorum affola yanlış bir anlaşılma varsa.Tanıştığımıza memnun oldum Zaur. Baya gençmişsin!
Bizim foto zaten profilde, o kadarı yeterli sanırım. Sahi yav, Zaur gerçek ismin değil demi?
@Lazzz kalbimi kırdın gerçekten.
Hayatım boyunca inanmadığım bir şeyi kimseye söylemedim ben.
Ömrüm boyunca Saff suresi 2. ayetini rehber edinerek yaşadım.
Doğrusu koyduğun video şahsım adına çok kaba ve kırıcı oldu.
Her zaman sempati duyduğum, nüktedanlığı yanında nezaketine de inandığım birinden gelmesi çok daha incitici oldu.
Halen aynı resimleri kullanıyoruz forumda
Yaşlanınca espirilerimiz algılayan hücreler azalmış dede?Tanıştığımıza memnun oldum Zaur. Baya gençmişsin!
Bizim foto zaten profilde, o kadarı yeterli sanırım. Sahi yav, Zaur gerçek ismin değil demi?
@Lazzz kalbimi kırdın gerçekten.
Hayatım boyunca inanmadığım bir şeyi kimseye söylemedim ben.
Ömrüm boyunca Saff suresi 2. ayetini rehber edinerek yaşadım.
Doğrusu koyduğun video şahsım adına çok kaba ve kırıcı oldu.
Her zaman sempati duyduğum, nüktedanlığı yanında nezaketine de inandığım birinden gelmesi çok daha incitici oldu.
"Nefret etmeyelim, dua edelim" mesajını alıntılayıp üstüne de "Birbirimizi kandırmayalım" yazan video koymak nasıl bir espri anlayamadım. Bunu sen yaptın diye o illa da espri olmuyor güzel kardeşim. O da yetmiyor, hücrelerimizden, yaşımızdan girerek ayıbına nirvana yaptırdın üstelik.Yaşlanınca espirilerimiz algılayan hücreler azalmış dede?
Abi valla sıkıntı çıkarmaya değmez. Eğer harbiden sana kötü bir video gibi göründüyse arkadaşta videonu editler iki kişi mutlu mesut yaşarsınız."Nefret etmeyelim, dua edelim" mesajını alıntılayıp üstüne de "Birbirimizi kandırmayalım" yazan video koymak nasıl bir espri anlayamadım. Bunu sen yaptın diye o illa da espri olmuyor güzel kardeşim. O da yetmiyor, hücrelerimizden, yaşımızdan girerek ayıbına nirvana yaptırdın üstelik.
Sevgili Zaur, ben videoyu izlemedim bile. Sadece videonun ön görünümünde yazan "Birbirimizi kandırmayalım" sözüydü ağırıma giden. Evet, Lazzz muhtemelen şaka yapmıştır, lakin uymayan, inciten bir şaka oldu. Lakin, sorun değil. Karşıt görüşlü olsak da Lazzz nükteleri sebebiyle her zaman sempati duyduğum, sevdiğim bir arkadaştı. Bir başkası olaydı belki öylece bakar geçerdim. Neyse sorun değil.Abi valla sıkıntı çıkarmaya değmez. Eğer harbiden sana kötü bir video gibi göründüyse arkadaşta videonu editler iki kişi mutlu mesut yaşarsınız.
Ben sadece şaka amaçlı gördüm videonu o kadar
Sen duymuşsundur bi yerlerden illa ki!@seyyah abi ismini bize bahşeder misin?
Öğrenirim bir şekilde.Sen duymuşsundur bi yerlerden illa ki!
Pablo Picasso resminin yorumlamasıydı o pastel boya benim değil ...Şizofrenlerin çizdiği garip resimlere benzemiş ?