- Reaksiyon puanı
- 9,165
Demek ban istiyorsun. Acılı mı olsun acısız mı?Bu akşam boşum beybisi.
Demek ban istiyorsun. Acılı mı olsun acısız mı?Bu akşam boşum beybisi.
Aynen benim
Bir kaç yerde bahsetmiştim şu an 43 yaşındayız normalde kendi resmimi koymak gibi bir dusunce yoktu ama şimdilik koydum40'lı yaşlar üzerinde kendimi yalnız zannederdim. Arkadaşların çoğu yerli yabancı ünlü kişilerin resmini koymaları sebebiyle seninkini de öyle bişey zannetmiştim. (Bu arada ünlü biri olabilecek bir tipolojiye sahip olduğunu itiraf etmiş oluyorum )
Ol bence abi... en aktif sensin zaten..moderatör olayım?
demokrasinin son temsilcisi son demokrat benim zaten.Ol bence abi... en aktif sensin zaten..
YouTube'da öyle diyorlar bir bakıyorum videoda söylenen beğeni sayısını geçmiş oluyor.Eğer bu mesaj iki yüz beğeni alırsa kendi resmimi koyar, yaşadığım semte kadar anlatırım.
Sen istediğin şekilde erişirsin bana rahat olYouTube'da öyle diyorlar bir bakıyorum videoda söylenen beğeni sayısını geçmiş oluyor.
Yüzünüz yere düşüp kaybolmuş olabilir, dikkat edin bence.Resimdeki ben olabilir miyim?
Ekli dosyayı görüntüle 45009
Benim hayalimde 20000000 falan filan beğeni aldı hadi resim koyun Finix BeySen istediğin şekilde erişirsin bana rahat ol
Sağ olun. Yüzüm kameralara çıkmıyor sanırım.Yüzünüz yere düşüp kaybolmuş olabilir, dikkat edin bence.
Bu arada tişört yakışmış.
Hee... Dur bakalım, şu an istediğim beğeninin %1'ini almış resim. O zaman kendi resmimin %1'ini atayım. Bak seni sevdiğimden hep he..Benim hayalimde 20000000 falan filan beğeni aldı hadi resim koyun Finix Bey
Ekli dosyayı görüntüle 45091
dosya çok büyük diyor malesef ?
Halletim teşekkür ederimKüçült o zaman. Yada 3. parti bir site üzerinden ekleme yap.
Hoş geldin iyi forumlarHerkese selamlar! Yıllara meydan okuyan shiftdelete'ye üye olmak bugüne nasipmiş. Artık ben de aranızdayım.
Kaspersky Kullanıcısı