Sedefizgi
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,441
Arkadaşlar sizce Türkiye'de yaşamanın en iyi ve en kötü. Yanı nedir hadi buyurun👍👍
Türk olmaktan gurur duyuyorum ancak Türkiye'de yaşamak için aynı şeyi söyleyemiyorum geçmişimize bayılıyorum ancak şimdi ve gelecek hakkında umudum yokArkadaşlar sizce Türkiye'de yaşamanın en iyi ve en kötü. Yanı nedir hadi buyurun👍👍
İşte hangi konular can sıkıcı en çok??Türk olmaktan gurur duyuyorum ancak Türkiye'de yaşamak için aynı şeyi söyleyemiyorum geçmişimize bayılıyorum ancak şimdi ve gelecek hakkında umudum yok
Ekonomi ve insanlar sıkıntılıİşte hangi konular can sıkıcı en çok??
En iyi yanı sağlık sektörü, coğrafi konum, tarım ülkesi olmasıArkadaşlar sizce Türkiye'de yaşamanın en iyi ve en kötü. Yanı nedir hadi buyurun👍👍
Tarım konusunda hadi neyse de Coğrafi Konum ve Sağlık Sektörü konusunda emin misiniz hocam?En iyi yanı sağlık sektörü, coğrafi konum, tarım ülkesi olması
En kötü yanı ekonomi, eğitim sistemi, hukuk, ahlak bu liste uzar gider spor kültürü desen yok, 20 yıl inatla malum partiye oy verenler, yönetim REZALET
Bir de cahil kalma konusunda diretmeleri var işte o zaman tadından yenmiyor🤦🏻♀️Ekonomi ve insanlar sıkıntılı
Türkiye'de fark ettiğim şeylerden biri bizim insanımız kendini bir grupta görmeyi o gruba adamayı çok seviyor ve o grup için can alabilecek insanlar oluyor en basit örnet futbol takımları ve siyasi partiler
Ayrıca insanlar çok anlayışsız ve cahil
Sağlık sektörünü katmamın sebebi yurtdışında yaşayan biri buraya gelip implant yaptırıyor, sigorta vs. anlayın işteTarım konusunda hadi neyse de Coğrafi Konum ve Sağlık Sektörü konusunda emin misiniz hocam?
1) Sağlık sektörü üzerindeki soygunlar:
(Doktorların şiddete maruz kalmalarından bahsetmiyorum bile hastaneye ne zaman gitsem çoğunluğu bizim gibi 2. sınıf vatandaşlara hiçte iyi davranmıyorlar. İyi davranan azınlık baş tacıdır. Yanlışım varsa bağışlayın beni lütfen.)
![]()
SGK’da İlaç Skandalı: Tek İlaçta Yılda 3.7 Milyon Euro Kar Elde Etmeye Çalışmışlar
Yeniçağ Gazetesi yazarı Murat Ağırel, SGK’da yaşanan ilaç skandalının perde arkasına kaleme aldı. İddialara göre; AK Parti eski milletvekili Şükrü Ayalan, Ba...onedio.com
2) Coğrafi Konum deseniz (Yanlışım varsa yine bağışlayın) dezavantajlarından bir tanesi Ortadoğu bataklığı gerisini getirebiliyorsanız siz getirin yani.
Bari herkese toprak verseler biz kendimiz eksek biçsek kendi kendimizi geçindirsek.. Haaa pardon ekenek tarlanın üzerinde bina var dimi şu an unutmuşum ya 😉🤔🤔🤔Sağlık sektörünü katmamın sebebi yurtdışında yaşayan biri buraya gelip implant yaptırıyor, sigorta vs. anlayın işte
Coğrafi konuma gelirsek orta kuşakta yer alıyoruz ve konumdan dolayı çok verimli topraklara sahibiz gerçi dışarıya bağımlı olduğumuz için meyve sebze bile üretemiyoruz orası da ayrı konu tabi
Yurtdışında yaşayana birim olarak çok ucuz hocam bildiğiniz üzere.Sağlık sektörünü katmamın sebebi yurtdışında yaşayan biri buraya gelip implant yaptırıyor, sigorta vs. anlayın işte
Coğrafi konuma gelirsek orta kuşakta yer alıyoruz ve konumdan dolayı çok verimli topraklara sahibiz gerçi dışarıya bağımlı olduğumuz için meyve sebze bile üretemiyoruz orası da ayrı konu tabi
İnsan gibi yaşıyolar en azından 🤷♀️ bir temizlik işçi de rutubetsiz bir evde yaşayabiliyorYurtdışında yaşayana birim olarak çok ucuz hocam bildiğiniz üzere.![]()
Adaletin olmadıgı ya da sesinin kısıldıgı ama tanımlanırken hukuk ülkesi olarak tanımlanan ülkeKesinlikle en kötü yanı yargı sistemi. Anladığım kadarıyla hapishaneler ağzına kadar dolu olduğu için bir çok suçlu beraat ediliyor.
En iyi yanı ise dünyanın en kıymetli coğrafyasına sahip olmamız.
Ne dertler var ya 🤣🤣🤣Bu sabah makiyato içemedim.
Bi tanıdığımızda şey diyo umudumu kestim dünyadan sonuna kadar açtım dogalgazı ama ödemeyecem🤣🤣🤣🤣Ama ülkenin hakkını yiyemem çok iyi mizahşörlerde var biri diyodu doğalgazları açın falan patlıyorum o herife
Sayaçla oynasın iğneyle sayacı yanıltsın 🤪Bi tanıdığımızda şey diyo umudumu kestim dünyadan sonuna kadar açtım dogalgazı ama ödemeyecem🤣🤣🤣🤣
Bir ara hamur, sakız yapıştıranlar falan da vardı 🤣🤣Sayaçla oynasın iğneyle sayacı yanıltsın 🤪
Smuti içtim ben de ablam. Birazcık iyi hissettimNe dertler var ya 🤣🤣🤣
İyi yapmışsın kardeş havyar da ye kan dolaşımını Hızlandırıhsnqfqfqffqa🤣🤣🤣🤣Smuti içtim ben de ablam. Birazcık iyi hissettim.
Bal dökün kesin çözüm ama aman diyeyim silmeyi unutmayın arada yakalanmayın 😁Bir ara hamur, sakız yapıştıranlar falan da vardı 🤣🤣
Bizim evin dogalgaz sayacını ben yaptım zaten rahatız ama çalışmıyor donuyoruz evde 🤣🤣🤣🤣Bal dökün kesin çözüm ama aman diyeyim silmeyi unutmayın arada yakalanmayın 😁
Kesmişlerdirr yavv yoksa sıkıntı olmaz 🤪Bizim evin dogalgaz sayacını ben yaptım zaten rahatız ama çalışmıyor donuyoruz evde 🤣🤣🤣🤣