Hackintosh için Laptop Hardware Değiştirmek

hanbugra

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ati 5470 laptop ekran kartımın yerine hackistosh uyumlu bir ekran kartı almak istiyorum olduça sorunlu bir ekran kartı :cursing: önerileriniz nedir açıkcası 100 tl civarı olabilirse sevinirim ayrıca bu laptop da wireless ıda değiştirmek istersem hangi donanımı kullanmalıyım ?

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Ati 5470 laptop ekran kartımın yerine hackistosh uyumlu bir ekran kartı almak istiyorum olduça sorunlu bir ekran kartı :cursing: önerileriniz nedir açıkcası 100 tl civarı olabilirse sevinirim ayrıca bu laptop da wireless ıda değiştirmek istersem hangi donanımı kullanmalıyım ?

Laptop un iç yapısı mümkünse WiFi kartını değiştirebilirsin sıkıntı olmaz. Gittigidiyor tarzo sitelerde çıkma WiFi kartları ucuza satılıyor, alınıp kullanılabilir.

Ancak ekran kartını değiştirme ihtimalin oldukça düşük.

Teknik olarak evet değiştirilebilir altı üstü bir soketten ibaret ama onun çıktığı yere girecek, o yapıya uygun, soğutucuya denk gelecek bir ekran kartını bulman çok çok zor.

Uzun lafın kısası vaz geç bu sevdadan.

hanbugra

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
konunun bu kadar kılçık olduğunu tahmin etmemiştim ,ne diyelim sağlık olsun en azından bilgi sahibi olduk
saygılar sevgiler ilginize

BEFEGA

Profesör
Reaksiyon puanı
5

WiFi kartını değiştirebilirsin.

Ekran kartıda bir çipten ibaret. Bu çipide notebooka uyumlu bir şey 100 TL ~ 250 TL civarı değişebilir.