Hackerlardan Ciddi Tehdit: ''E-Devletinizi Yikariz''

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
netfaruk dedi ki:
bunlar dikkat çekmeye çalışan bi kaç çoluk çocuk sadece zayıf devlet sitelerine saldırabilirler başka birşey yapamazlar.. doğru dürüst kendi siteleri bile yok gidip googlepages den ücretsiz site açabilirler ancak ..

Bana kıskançlık yapıyorsın gibi geldi.google pages e açtıkları sitede,kırdıkları sitelere atılan index resmini sergiliyorlar.normal siteleri red-hack.org arkasından konuşma,sen bunuda yapamazsın ya ;)

calvaria

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Ya ne kadar saçma sapan bi iş yapıyorlar kanımca hadi iyi birilerine hesap soracaksın da bu işi niye şov haline getiriyorsun haklı mücadelende paylanço durumuna düşürüyorsun kendini. www.rizedernekler.gov.tr yi hacklesen madımakta infaz edilenlerin ruhu şad mı olacak :S :S Yol yordam bilmeden bi işe girersen böyle olur işte.

Her kez Şov yapıyor icraat yok ne devlette icraat var ne sağcısında ne solcusunda şovmen olmuş herkes.

netfaruk

Doçent
Reaksiyon puanı
11
TuningMert dedi ki:
netfaruk dedi ki:
bunlar dikkat çekmeye çalışan bi kaç çoluk çocuk sadece zayıf devlet sitelerine saldırabilirler başka birşey yapamazlar.. doğru dürüst kendi siteleri bile yok gidip googlepages den ücretsiz site açabilirler ancak ..

Bana kıskançlık yapıyorsın gibi geldi.google pages e açtıkları sitede,kırdıkları sitelere atılan index resmini sergiliyorlar.normal siteleri red-hack.org arkasından konuşma,sen bunuda yapamazsın ya ;)

kıskanacak birşey göremedim ortada ben eğer gören varsa söylesin .. bunlar bi kaç çapulcunun yaptığı küçük çaplı şeyler amaçlarıda reklam başka birşey değil.. salak oldukları türk sitelerine hemde devlet sitelerine saldırmalarından belli.. bunların yaptıklarını savunanlardanda şüphe ederim. zira takdir edilecek birşey değil hatta utanılacak birşey.. seninde bi yaran var da böyle cevap yazmışsın bana.

gezegen

Profesör
Reaksiyon puanı
38
bizim güvenlikçilerde armut toplamıyor herhalde bir tedbir almışlardır

lBa1xkrV1fe7

Asistan
Reaksiyon puanı
8
@gezegen

aldıkları önlemi görüyoruz servera erişimi engellemişler wallahi byük önlem TÜRK güvenli sistemi berbattır www.zone-h.org sitesinde binlerce gov.tr hacklenmiş site göreceksiniz ;)

palam

Doçent
Reaksiyon puanı
4
söyledim yine söylüyorum . eğer birilerine kızıyorsalar onlarla görsünler hesabı. yok devlete karşı bir saldır yapıyorsan birine kzıp o sadece onlara karşı değil aynı zamanda halka karşı da olur.
hem senin internette sözün geçer. iki siteyi cısss edersin. havaya girersin. yedekleri ile tekrar yayına sokarlar. ama. onlar seni yakaladıklarında cıs diye ancak sönecek hayatın kalır sende. site hacklemek nerde sönen hayat nerde.

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
RedHack, sizden hiçbir cacık olmaz.

c_style

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Redhack ve dıgerlerı unutmasınlar Türkiye büyük bir deniz sizde sadece bu denizin içindeki damlasınız haddinizi bilin yoksa hesabı sorulur burda da öyle ınsanların yandaşları belli oluyor zaten bu yapılan eylemler aslında bır fııl teror eylemıdır ha sonra yakalanınca abi valla ben yapmadım masumum bunların boyle olcagını bılmıyordum ben daha cocugum bana acıyın benım cocuklarım var demeyın ondan sonra bu yaptıgınız sadece cahıllık ekmegını yedıgınız suyunu ıctıgınız havasını soludugunuz yere ıhanet etmeyın bedelı agır olur bkz:TARİH

lBa1xkrV1fe7

Asistan
Reaksiyon puanı
8
yaw sanki sanki bu kadar işi yapan adam güvenlik önlemini alamamıştır

ibnisina

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Devletin internet alt yapısına saldırmak zenginlere karşı fakirleri savunmak mı oluyor? bizim vergilerimizle oluşturulan o siteleri hackleyenler benim dostum olmasın benim fikirdaşım da olmasın.

Yasko

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya adamlar önceden belirlemişler siteleri..yalandan bi uyarı haberi veriyolar,1gün sonra nası oluyoda hemen saldırıyolar..çok ciddiye aldık dıyelım biraz zaman tanımaları lazım :D haha ...hackledikleri sitelerde belli sanliurfa vs ..e-devlet yıkmak öle beledıye ve kurum sıtelerıne ındex basmakla olmaz..girersin bi universitenin altyapısını çökertirsin ya da e-okul gibi bi sisteme girersin vs..bunların hepsi traş..

centigrade

Doçent
Reaksiyon puanı
4
yaw şöle yaparız böle yaparızla bu işten bişe çıkmayacağı çok açık.
ıssıracak köpek direk ıssırrır.havlayıp durmaz.
önce yap sonra ahkam kesersin.
ayrıca eğer yapabilirsen ,saldırdığın memleketin eli armut toplamıyor elbet bigün yapılanların hesabı sorulur.

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Bugün ayın 3'ü çöken "dinci medya" internet sayfası var mı? Veya benzerleri?

ismailucar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sağlam iş çıkarmışlar
helal olsun hepsine...
inş. aynende devam ederler..
birçok gerici yobaz anlamasa bile verdikleri msj şimdiden yerlerine ulaşmıştır..
bir sonuç alana kadar durmamalılar...