Hackerlar tarafindan bize gelen mesajlar

mustafasrc60

Asistan
Reaksiyon puanı
24
Öncelikle gidip suç duyurusunda bulunun. Sonrasında modemi resetleyin. şifresini, ismini değiştirin WPS'yi kapatın. Sonrasında SSID gizleyin. Evde kullandığınız telefonlara hard reset atın. Bilgisayarların direkt olarak disklerini değiştirin. Mail adreslerinizi ve telefon numaralarınızı değiştirin. BT özelliğini mümkün olduğunca açık tutmayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dalga geçen arkadaşlar kendilerini çok komik zannediyorlar. Olay bildiğin tacize girmiş. Ciddi bir olay bu.
Olay çözüldü hocam tavsiyeleriniz için tşk yapan zeki çocuğun sınıf ark imiş şimdi yargılanıyor bu işi ise para ile yaptırmış

Hocam zeki çocuğun sınıf arkadasi imiş yargılanıyor şimdi bu işi ise para ile yaptırmış
Ilk öncelikle polise başvurduk dediler ki biz bunlarla ilgilenemeyiz yani yapamayız dediler
Bizde oradan savcılıktaki gerekli yere başvurduk tam ondan sonraki olayı bilmiyorum direk bulmuslar bizimkiler sizce şikayetçi olsunmu

rover_xp

Profesör
Reaksiyon puanı
2,230
Olayın çözülmesine sevindim. Yani bu iş için para bile vermişler gerçekten çok işsizler.

tobraki

Asistan
Reaksiyon puanı
515
Dedektif gibiydik SDN forum üyeleri olarak :D

egle

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
917
Olay çözüldü hocam tavsiyeleriniz için tşk yapan zeki çocuğun sınıf ark imiş şimdi yargılanıyor bu işi ise para ile yaptırmış

Ilk öncelikle polise başvurduk dediler ki biz bunlarla ilgilenemeyiz yani yapamayız dediler
Bizde oradan savcılıktaki gerekli yere başvurduk tam ondan sonraki olayı bilmiyorum direk bulmuslar bizimkiler sizce şikayetçi olsunmu
Olsunlar aga

Yani olun

Castaft

Doçent
Reaksiyon puanı
900
Bahsettiğimiz çocuk kaç yaşında? 10-12 yaşında ise başından büyük işler yapmış. 16-17 yaşında ise şikayetçi olmanızı öneririm.