Hacker grubuna katılmak isteyenler aşağıdaki form üzerinden başvuru gerçekleştirebilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Glenkee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DartexNato

Asistan
Reaksiyon puanı
95
Eğer Web se ben varım
Mesaj otomatik birleştirildi:

verdin link güvenli mi

DartexNato

Asistan
Reaksiyon puanı
95
Bu nasıl bir site ya bir alem

adam senden kişisel bilgi istiyor

Glenkee

Asistan
Reaksiyon puanı
41
Eğer Web se ben varım
Kurs 4 aşamadan oluşmakta. VPN-DNS change ve Dark Web konuları ilk aşama. Daha sonra ağ içi saldırılar, daha sonra ağ dışı (bilgisayarlara saldırmak, kullanıcılara saldırmak, en son olarak web sitelerinde saldırmak. Saldırmak dediğime bakmayın. Kurs boyunca bir hacker gözünden olayların seyrini size aktaracağız. Kesinlikle hiçbir illegal işlem gerçekleşmeyecektir

Eratosthenes

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
854
Kurs 4 aşamadan oluşmakta. VPN-DNS change ve Dark Web konuları ilk aşama. Daha sonra ağ içi saldırılar, daha sonra ağ dışı (bilgisayarlara saldırmak, kullanıcılara saldırmak, en son olarak web sitelerinde saldırmak. Saldırmak dediğime bakmayın. Kurs boyunca bir hacker gözünden olayların seyrini size aktaracağız. Kesinlikle hiçbir illegal işlem gerçekleşmeyecektir
Allah rızası için şu tiktokçuların hedsaplarını hekleyip kapatırmısın

gnaremoob

Doçent
Reaksiyon puanı
910
beni de alın ben pro hileciyim ehü.

Reaksiyon puanı
5,173
Bu hayatta paradan daha değerli olan bir şey varsa oda zamandır. İnsanlar kime neye zaman harcıyor? Misyonunuz ne? Eğitim durumunuz, yaşınız, bu eğitimlerin amacı... Bu soru listesi uzar gider.

Glenkee

Asistan
Reaksiyon puanı
41
Bu nasıl bir site ya bir alem

adam senden kişisel bilgi istiyor
Başvuru da kişisel bilgi yoktur.
Allah rızası için şu tiktokçuların hedsaplarını hekleyip kapatırmısın
Böyle birşeyin imkanı yoktur beyefendi. Tiktok oldukça güvenli bir site. Şifre ele geçirmek için bruteforce, keylogger yöntemleri uygulanabilir. Veya en yaygın olarak sosyal mühendislik gerçekleştirebilirsiniz. Bu kadar büyük bir şirketin web sitesinde açık olması milyonda bir ihtimal

Bu hayatta paradan daha değerli olan bir şey varsa oda zamandır. İnsanlar kime neye zaman harcıyor? Misyonunuz ne? Eğitim durumunuz, yaşınız, bu eğitimlerin amacı... Bu soru listesi uzar gider.
Haklısınız ama hiçbir özel bilgi paylaşımı yok. Discord ve signal uygulamalarından tüm detaylar anlatılacaktır.

Eratosthenes

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
854
Başvuru da kişisel bilgi yoktur.

Böyle birşeyin imkanı yoktur beyefendi. Tiktok oldukça güvenli bir site. Şifre ele geçirmek için bruteforce, keylogger yöntemleri uygulanabilir. Veya en yaygın olarak sosyal mühendislik gerçekleştirebilirsiniz. Bu kadar büyük bir şirketin web sitesinde açık olması milyonda bir ihtimal
o zaman tiktokırların mail hesaplarına keylogger gönderin şifrelerini deyiştirip mail hesabını silin

Glenkee

Asistan
Reaksiyon puanı
41

Eratosthenes

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
854
Başvurun efendim.

Mail adresine gelen bir trojan'ı açacak kişi bayağı bir enayidir.
benim pc yi heklerseniz tanıdığın bütün hekırları başınıza sararım hepside pıro hileci ? ? ?

aklıma Basri Akkayanın videosu geldi

Glenkee

Asistan
Reaksiyon puanı
41

gnaremoob

Doçent
Reaksiyon puanı
910
Bu şekilde düşünmeniz gerçekten üzücü. Ülkemizde yaygın olan salgın bence covid değil! Ön yargı!!!

:)
2 gram bilgilendirme yapmışsınız o da hiç iç açıcı görünmüyor, önyargı değil.

Glenkee

Asistan
Reaksiyon puanı
41
2 gram bilgilendirme yapmışsınız o da hiç iç açıcı görünmüyor, önyargı değil.
Kurs ile ilgili detaylarsa evet olabilir. Discord sunucusunda açıklamalar yapılacak. Bir yerlerine zor gelen çıkıp, gidebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...