Hack mi yedim ?

sS1nglee01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar bugün mause mi haraket ettirmeden mause imleci kendi kendine haraket etti ve masa üstünde yeni yapıp durdu sonra dc açtı ben hemen mausemin fişini sök çıkar yaptım düzeldi sizce hack mi yedim yoksa bu tarz şeyler oluyormu hiçbir fikrim yok yardimci olurmusunuz ?

abcdefdfhgjas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
751
Arkadaşlar bugün mause mi haraket ettirmeden mause imleci kendi kendine haraket etti ve masa üstünde yeni yapıp durdu sonra dc açtı ben hemen mausemin fişini sök çıkar yaptım düzeldi sizce hack mi yedim yoksa bu tarz şeyler oluyormu hiçbir fikrim yok yardimci olurmusunuz ?

Mouse kendine kendine Discord'umu açtı? neĞ?

abcdefdfhgjas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
751
Hocam bir arkadaşı falan teamviewer'dan trollüyor olabilir. :p
Cidden ilginç.

Bende düşündüm. Teamviewer olmasa bile çeşitli programlar var IP adresini alıp bağlanabiliyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende düşündüm. Teamviewer olmasa bile çeşitli programlar var IP adresini alıp bağlanabiliyorlar.

Bu şekilde bilgisayarı kontrol edebilecek programlardan biri de Dark Comet Rat mesela.

sS1nglee01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar ciddiyim şuan format attıyorum pc ye

H1ÇK1R1K

Doçent
Reaksiyon puanı
386
Reis, mouse markası ne

laliu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Aynı şey bana da oluyordu sonra geçti mouse un durduğu zemin de önemli zemin farklı olduunda mouse nere gidceğini şaşırıyor bir de bilgisayarınız laptopsa laptopun kendi mouse padinin üzerinde herhangi bir şey olduğunda da aynısını yağıyor (su nem vs)

mertbaba41

Doçent
Reaksiyon puanı
572
pc ye malware antibytes indir bence gayet iyi çözüyo o anti virüs

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,068
virüs diyen bazı cevap lar var acayip güldürdü diyelim virüs dosya açacak olsa dosyayı PC sine indirir açar ?

virüs olamaz olsa bile virüsü yapan adam ahmaktir

Malmedy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,059
Bendede bazen hareket ettiği oluyor. Sebebi fare lazerinin mausepad in şişkin yüzeyine gelmesi. Ama hiç discord açtığını görmedim.

ugureryavuz

Profesör
Reaksiyon puanı
430
Ya bir şey deydi sizin görmediğiniz yada G.O

EditerTR

Asistan
Reaksiyon puanı
70
Bir hacker olsam, mouseyi kontrol etmem. Aptal mıyım ben, ben burdayım diye niye mouseyi hareket ettireyim. Birisi teamviewer kurmuş olabilir biglisayarına, eskiden arkadaşımın bilgisayarına kurup trollemiştim.

GhosT57

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,911

Şu videodaki program olabilir. Trojen atıp bağlanabilmiş olabilir.

EditerTR

Asistan
Reaksiyon puanı
70

Şu videodaki program olabilir. Trojen atıp bağlanabilmiş olabilir.
Çok cahilce olmamışmı?, DarkComet Rat ile birisinin bilgisayarına girmek. Ratlar çok belli olan bir virüs türleridir. Bu programda virüs yoktur ama antivirüs programlarınızı kapatın gibi videolarda olan programları indirmediyse DarkComet Rat bulaşmaz. Windows Defender bile DarkComet Ratı engelliyor.

GhosT57

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,911
Çok cahilce olmamışmı?, DarkComet Rat ile birisinin bilgisayarına girmek. Ratlar çok belli olan bir virüs türleridir. Bu programda virüs yoktur ama antivirüs programlarınızı kapatın gibi videolarda olan programları indirmediyse DarkComet Rat bulaşmaz. Windows Defender bile DarkComet Ratı engelliyor.
Ola ki kapalıysa.

EditerTR

Asistan
Reaksiyon puanı
70
nE? Nasıl DC'yi açmayı becerdi?
Biraz mantıklı düşünelim. Birisi başkasının bilgisayarına girip trollemeye mi çalışır. Yoksa tüm şifrelerini bulmayamı çalışır?. CMD'ye "netstat -n" yazarsa arkadaş LISTENING gibi bir şey görüyorsa büyük ihtimal DarkComet'e yakalanmıştır. DarkComet ölü bir program artık tüm antivirüsler algılıyor. Yıllardır güncelleme yok, tüm antivirüs programları algılıyor.

GhosT57

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,911
Biraz mantıklı düşünelim. Birisi başkasının bilgisayarına girip trollemeye mi çalışır. Yoksa tüm şifrelerini bulmayamı çalışır?. CMD'ye "netstat -n" yazarsa arkadaş LISTENING gibi bir şey görüyorsa büyük ihtimal DarkComet'e yakalanmıştır. DarkComet ölü bir program artık tüm antivirüsler algılıyor. Yıllardır güncelleme yok, tüm antivirüs programları algılıyor.
Tamam öyle olsun.

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,068
Dünyada crypter diye bir şey var hiç de ölü değil