Haberdiyarbakir.com lanet olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

masterdevil

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Arkadaslar bügün iki şehit verdik bakın adamlar ne yazıyorlar
Samsun'da İki Polis Öldürüldü
Edinilen bilgilere göre, saat 22.00 sıralarında Akpınar Mahallesi Samsun Caddesi üzerinde devriye görevi yapan Hüseyin Koç'un kullandığı 55 A 8651 plakalı resmi polis aracı, otomatik silahlarla tarandı.
Silahlı saldırıda polis memuru Hüseyin Koç araç içinde hayatını kaybetti, yanında bulunan Malik Soykan ise ağır yaralandı.
Yaralı polis memuru, Ladik Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak ilk müdahalesi burada yapıldı. Durumu ağır olan polis memuru, ambulansla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirildi.
Polis memuru hastaneye getirilmeden önce, ön hazırlıklar yapıldı. Polis memurunun genel durumu hakkında bilgi alan profesörler, tıbbi müdahale için hazırlık yaptı. Ambulansla fakülteye getirilen polis memuru acil ameliyata alındı.
OMÜ Tıp Fakültesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Selçuk, polis memurunun durumunun ağır olduğunu, ilk belirlemelerde bağırsaklarının parçaladığını, karaciğerinin zarar gördüğünü, polis memuru için hastanenin seferber olduğunu kaydetti.
Bu arada, hayatını kaybeden polis memuru Hüseyin Koç'un cenazeni Ladik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Çok sayıda polis memuru ise Tıp Fakültesi'ne akın etti.
Olay yerinde çok sayıda Kaleşnikof boş kovanı bulundu.
Görgü tanığı Murat Demiroğlu, "Otomatik silahla yüze yakın ateş edildi. Olay yerine koştum. Polis memurunun direksiyon üzerine düştüğünü gördüm. Şoke oldum" dedi.
Hayatını kaybeden polis memuru Hüseyin Koç'un (52) Tokat'ın Erbaa ilçesinden, yaralı Malik Soykan'ın ise Amasya'nın Toşava ilçesinden olduğu öğrenildi.
kaynak : lanetolsunsize

masterdevil

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bu kadar olmaz ! saygısız insanlar!

masterdevil

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Kardeş Haber başlığı şu

Ben şehit verdik derim bu adamlar öldürüldü der ya sen ne dersin ?
umarım anlamısınıdır!!!

erdcan

Doçent
Reaksiyon puanı
14
çok gördük bunları arkadaşlar, "alıştırıldık" artık. . . 2 yumruk için dünyaya feryadu figan

edenler, iki şehidimiz için "öldürüldü" diyorlar... açın haberleri,"haber" değeri küçük olan

şehitlerimiz için ayrılan süre, toplam "yumruk" haberleri için ayrılan sürenin kaçta kaçı?

orada işte işin sırrı..biz alıştırıldık, zaten meyilliydik değerlerimizi kaybetmeye, iyice

alıştırıldık, kaybettiğimiz değerlerimizin şehitlerimizin önemini anlamamaya!!!

diyarbakırda batmanda hakkaride şırnakta siirtta mardinde vanda elazığda kime sorsanız

"oh polisler öldü iyi oldu" demezler, fakat nedense hep burada taşlanıyor polis panzeri,

polise atılıyor molotof kokteyli, devlete karşı açıktan gizliden her türlü güdülüyor kin

duyguları...yanlış anlaşılmasın güneydoğuda yaşayanların hepsi devlet düşmanımı hayır!

devlet düşmanlarını halk kahramı olarak gösterilmesine izin veren "büyüklerimiz" bu alçakları

aramızdan çekip temizledikçe bunları yaşamaya devam edeceğiz.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Kardeş Haber başlığı şu

Ben şehit verdik derim bu adamlar öldürüldü der ya sen ne dersin ?
umarım anlamısınıdır!!!

Bu yazmadığı için lanet okuyorsun yani?

Peki o zaman. :) Ama bilesin ki onlardan farkın yok şu anda gözümde.

erdcan

Doçent
Reaksiyon puanı
14
haber diyarbakır sitesi şehitlerimiz için "öldürüldü" ifadesi kullanmamış fakat allahtan rahmet dilemiş
"Hayatını kaybeden iki polise Allah'tan rahmet, kederli ailelerine de başsağlığı dileriz."

masterdevil

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Siteye bu sitemim dikat etti isen konuyu nereye açtım!
senin gözünden bana ne :)
siteyi biraz google da incele indexlerini bir kontrol et belki anlarssın :)

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Siteye bu sitemim dikat etti isen konuyu nereye açtım!
senin gözünden bana ne :)
siteyi biraz google da incele indexlerini bir kontrol et belki anlarssın :)

Ben o siteyi sana savunmadım.

Şehitlik kavramına bu kadar önem verdiğine göre dindar biri olmalısın. İslamiyet'te şakasına bile olsa lanet okumanın ne kadar yanlış olduğundan haberin var mı? Lanet okuduğun insan bunu hak etmiyorsa o lanetin kat be kat sana geri döneceğinden haberin var mı? O başlığı atan insanlar sadece "öldürüldü" ifadesini kullandığı için onlara lanet okuduğunun ve onların muhtemelen bu laneti hak edecek insanlar olmadığının farkında mısın?

masterdevil

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşım ben Türk oğlu Türk"üm dinci minci de değilim!
konuyu saptırıyorsun onlar benim polisime acımazlarsa ben onlara lanetde okurum küfürde ederim!
Umarım bir gün bir yakının şehit düşmez benim düştü acısını hala çekiyorum sadece yazdıkları makalelerde daha dikatli olucaklar!

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Arkadaşım ben Türk oğlu Türk"üm dinci minci de değilim!
konuyu saptırıyorsun onlar benim polisime acımazlarsa ben onlara lanetde okurum küfürde ederim!
Umarım bir gün bir yakının şehit düşmez benim düştü acısını hala çekiyorum sadece yazdıkları makalelerde daha dikatli olucaklar!

Benim büyükbabam şehit olmuş. :)

Ben sana dinci demedim, dindar dedim. Dindar olmasaydın şehit kelimesine bu kadar takılmazdın, hatta gözüne garip bile gelmezdi.

Ayrıca Diyarbakır'daki insanlar öldürmedi o polisleri. Bunu Diyarbakır'a ve halkına mal edemezsin.

Neyse, sen bu kafayla devam et. Faşizm sana bir şey kazandırmayacak ama, haberin olsun.

masterdevil

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Tamam dostum saol Bende diyarbakir halkina birsey demedim :)
Ayrica bu sitenin indexlerini inceledigimde Gordum ki kurdistan hayaleri var :)
Ruyanizda gorursunuz Kurdistani
sende devam et bu kafa ile cok yol alirsin ;)

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
alıştırıldık, kaybettiğimiz değerlerimizin şehitlerimizin önemini anlamamaya!!!

diyarbakırda batmanda hakkaride şırnakta siirtta mardinde vanda elazığda kime sorsanız

"oh polisler öldü iyi oldu" demezler, fakat nedense hep burada taşlanıyor polis panzeri,

polise atılıyor molotof kokteyli, devlete karşı açıktan gizliden her türlü güdülüyor kin

duyguları...yanlış anlaşılmasın güneydoğuda yaşayanların hepsi devlet düşmanımı hayır!

d.

Elazığ dedin mi duracaksın orada..Milliyetçiliğin vatanseverliğin kalesi ELAZIĞ ı bu gibi örneklerde kullanman bölgeyi hiç iyi bilmediğini gösterir.bütün türkiyede olduğu gibi istisnalar dışında fevri olaylar dışında ELAZIĞ ın yüzde 98 i vatansever ve kadirşinas insanlardan oluşur.

Elazığ terör olaylarında örnek gösterilen illerle anılacak bir tarihe ve yapıya sahip değğildir.

talsuv61

Asistan
Reaksiyon puanı
6
amet Türke yumruk atıldığında faşitler diye başlık atıyorlardı.Polislerimizi şehit edenlere sözkonusu oldumu onları zikretmek yok. yediği kaba pisleyen hain pişkinler.

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63

Şehitlik kavramına bu kadar önem verdiğine göre dindar biri olmalısın. İslamiyet'te şakasına bile olsa lanet okumanın ne kadar yanlış olduğundan haberin var mı? Lanet okuduğun insan bunu hak etmiyorsa o lanetin kat be kat sana geri döneceğinden haberin var mı? O başlığı atan insanlar sadece "öldürüldü" ifadesini kullandığı için onlara lanet okuduğunun ve onların muhtemelen bu laneti hak edecek insanlar olmadığının farkında mısın?

neden acaba her konuyu din eksenıne yerlestırıp konuyu sabote eden sen oluyorsun hep

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
neden acaba her konuyu din eksenıne yerlestırıp konuyu sabote eden sen oluyorsun hep

Şehitlik nedir?

---------- saat 01:35 eklendi ---------- önceki mesaj saat 01:31 eklenmişti ----------

Elazığ dedin mi duracaksın orada..Milliyetçiliğin vatanseverliğin kalesi ELAZIĞ ı bu gibi örneklerde kullanman bölgeyi hiç iyi bilmediğini gösterir.bütün türkiyede olduğu gibi istisnalar dışında fevri olaylar dışında ELAZIĞ ın yüzde 98 i vatansever ve kadirşinas insanlardan oluşur.

Elazığ terör olaylarında örnek gösterilen illerle anılacak bir tarihe ve yapıya sahip değğildir.

Faşistliğinizle övünmeyin...

pafter

Doçent
Reaksiyon puanı
4

Bunun dine bağlamanız çok komik, sürekli birileri türedi yok dinimizde bu böyle denmez şöyle denmez, birileri masum canımızı katlediyor birşey dedirtmiyorsunuz, amacınız milleti tepkisiz vede duyarsız yapmaksa bilinizki geçti artık o dönemler... Birde yanına savunma iliştiriyorsunuz, o siteyi savunmadım diyorsunuz, resmen savunuyorsunuz, ben o cümleleriniz dahil olmak üzere bu cümlelerinizdede o siteye en küçük bir eleştiri söylediğinizi görmüyorum...

Teröristleri üstü kapalı savunuyorsunuz, bilinçli yada bilinçsizde olsa farkında değilsiniz buda cahil olduğunuzu gösterir ki aynı zaman teröre canı tak eden vatandaş tepki yumruğu attığı zaman ortalığı velveleye veriyorsunuz, utanmadan birde faşist yakıştırması yapıyorsunuz. Eğer bu faşistlikse en büyük faşist benim arkadaş.

Türk devletinde neredeyse Türk'üm demek suç olacak...

Türk milleti uyansın artık, biz sustukça sıra hepimize tek tek geliyor. Burası Türk-iye Cumhuriyeti... (Türk Devleti) Ne Mutlu Türküm Diyene o kadar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...