Haber7'nin Büyük Hatası

erdemgazetesi

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Haber7.com Türkiye’nin En büyük,En güncel ve en sağlıklı haber portallarından birisidir. Ama Haber7 ekibide bugün öyle bir hata yaptıki gözlerime inanamadım. Normal bir haber sitesi bile böyle hata yapmazken haber7 gibi böyle büyük bir sitenin bu hatayı yapması dikkatimi çekti. Bu hata Bir haberin üst üste iki kere atılması Haber ise Gülen’in oturum vizesi kabul edildi. Ama bunu anlayıp hemen haberleri düzeltmişler. Buyrun Resimler

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
erdemgazetesi. Bu son uyarı dostum Junior Editörler bölümünü gereksiz ihlal edersen bir daha uyarı almazsın.

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ammada büyük hataymış.Haberi yayınlayan kişinin internet sağlayıcısı TTnet ise çok normal bir olay :D Haberi kaydedemediği için iki kere tıklamıştır böyle olmuştur :) Şaka bir yana başlığa bakınca insan kim ne birşey oldu sanıyor.Sanki yalan haber vs. yayınlamışlar.

muhosoft

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bunlardan çok gördük hepsini yazarsak

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Buna büyük hata denir mi? Ben de saf saf resimlere bakıyorum nerde hata var diye?
öeh yani.

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Bunun için haber7 özür dilemeli. Böyle bir hata kabul edilemez. Gazeteye dava açalım olmaz böyle habercilik :)

erdemgazetesi

Profesör
Reaksiyon puanı
1
erdemgazetesi. Bu son uyarı dostum Junior Editörler bölümünü gereksiz ihlal edersen bir daha uyarı almazsın.
Tamam son uyarımı aldım. bundan sonra dikkat ederim.

Ayrıca Belki gazeteci olduğumdan hep spot başlık girmek istiyorum.

burda yazdıklarıma yani kelime hatalarına fazla dikkat etmiyorum ayrıca

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Tamam son uyarımı aldım. bundan sonra dikkat ederim.

Ayrıca Belki gazeteci olduğumdan hep spot başlık girmek istiyorum.

burda yazdıklarıma yani kelime hatalarına fazla dikkat etmiyorum ayrıca

Bu yorumu yapmadan edemeyeceğim ama sen bu kafayla gazeteci (!) olduysan vay halimize. Bu sadece benim kişisel kanaatim değil,tanıdığım kişilerde bu kanaatte.O yüzden yazdığın mesajlarda biraz mantıklı olsanda biz de anlamak için kırk takla atmasak.Ayrıca klavyeni de değiştir derim bazı tuşları düzgün basmıyor sanırsam...

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
İleride bir gün bu konuyu (tüm mesajlarıyla) İnternet Efsaneleri diye bir kitapta göreceğimi umuyorum.

Turkishmusic.org'daki Sezen Aksu tartışması gibi, ne bileyim, şu japon sitedeki hasan kardeşimiz gibi bir konu.

SDN hata avcısı bir site değildir, herkesin başarılı olması taraftarıdır. Sonuçta Haber7 veya bir başka siteyi okuyan bizi okumamazlık etmiyor. Dergi değil ki bu, bedava her şey :)

Forumda böyle sansasyonel başlıklar açarak siteyi rencide edecek durumlardan kaçınmamız çok daha süper olur.

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
sevinçten elleri ayaklarına dolaşmıştır, o karmaşaya çift atmışlardır, olur böyle yanlışlıklar.

wwhirlwind

Profesör
Reaksiyon puanı
2
tek kelime ile SKANDAL degil tabi arkadaslar olur boyle seyler aceleye filan gelmistir duzeltmisler zaten ..

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Gerekli tepkiler gelmiş zaten . Sansasyon yaratmaya ne kadar meraklısın sözde gazeteci arkadaş

qozmonot

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende bişi sandım bea ! Abartılacak bi durum yok !

qozmonot

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İleride bir gün bu konuyu (tüm mesajlarıyla) İnternet Efsaneleri diye bir kitapta göreceğimi umuyorum.

Turkishmusic.org'daki Sezen Aksu tartışması gibi, ne bileyim, şu japon sitedeki hasan kardeşimiz gibi bir konu.

SDN hata avcısı bir site değildir, herkesin başarılı olması taraftarıdır. Sonuçta Haber7 veya bir başka siteyi okuyan bizi okumamazlık etmiyor. Dergi değil ki bu, bedava her şey :)

Forumda böyle sansasyonel başlıklar açarak siteyi rencide edecek durumlardan kaçınmamız çok daha süper olur.

Gayet güzel bi cevap ! son cümle !

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
konuya kilit gelsin bence.. çünkü boş bi konu ve bundan sonraki mesajları database şişiryo..