Haber Sitemiz İçin Yazar olmak isteyenler

periyodakademi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Haber ve gündem sitemizde birkaç yazar alıyoruz isteyenler iletişime geçsin yaş sınırı çok önemli değil herkes uzman olduğu konuda gündem yazıları yazsın yeterli isteyen birkaç kişiye editörlükte vereceğiz web sitesini beraber geliştirelim sizler haber ve gündem yazılarınızı yazın ve yazılarınızı paylaşın daha çok okunsun isteyenler için mail adresim ve site linki aşağıda çok zorlanmayacaksınız günde 1-2 tane resimli kaliteli yazı yazmanız yeterli editörlük için yazıları detaylı okuyup yazım ve noktalama hatalarını birde yasaklı konularla ilgilenmeniz yeterli öncelikli olarak yazar alıyoruz limit sayı yoktur

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Valla evet yorum yapan arkadaşlara katılıyorum. Ben 1200tl harcayarak kurumsal paketli wordpress sitesi açmıştım blog amaçlı ama aynı bu site gibi çok nadiren yazı attığımdan tutmadı ben de saldım gitti. 0 maliyetle açılmış bir blogspot sitesine 0 maliyetle yazar bulamazsınız. Hiç yoksa biraz maliyet yapıp alan adı satın alın derim.

baltazar119

Asistan
Reaksiyon puanı
109
Günlük kaç hit alıyorsunuz?
Ücret ile mi alacaksınız?

periyodakademi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Valla evet yorum yapan arkadaşlara katılıyorum. Ben 1200tl harcayarak kurumsal paketli wordpress sitesi açmıştım blog amaçlı ama aynı bu site gibi çok nadiren yazı attığımdan tutmadı ben de saldım gitti. 0 maliyetle açılmış bir blogspot sitesine 0 maliyetle yazar bulamazsınız. Hiç yoksa biraz maliyet yapıp alan adı satın alın derim.
Şimdilik pek bütçe yok ama gönüllük esaslı benim pek vaktim yok o yüzden site sizinmiş gibi yazı paylaşabiliyorlar ileride güzel bir uzantıya geçiş yapacağız

periyodakademi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6

yusufpicix

Asistan
Reaksiyon puanı
66
Dd
Pek vakit ayıramıyor bu yüzden sizin siteniz gibi bol sayıda yazar ile istediğinizi yazacaksınız sözlüğün biraz daha bilimsel ve gündem hali gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mail hesabınıza göndereyim resmini
İnstagtamdan atabilirmieiniz xmasivax

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Sonuçta forumumuz iş ilanı veya kariyer sitesi değil .Yazmış olduğunuz konu ise reklama giriyorki o hiç uygun değil

periyodakademi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Sonuçta forumumuz iş ilanı veya kariyer sitesi değil .Yazmış olduğunuz konu ise reklama giriyorki o hiç uygun değil
iş ilanı değil gönüllülük esaslı yazarlar olacak ve istedikleri uzman oldukları konuları yazarlar