Haber Programı 2.0.5.8

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Haber Programı 2.0.5.8​
ARKADAŞLAR SİZDE BENİM GİBİ GÜNDEMİ ÇOK YAKINDAN TAKİP ETMEYİ SEVİYORSANIZ... BU PROGRAM GERÇEKTEN TAM SİZE GÖRE...HERKESE TAVSİYE EDİYORUM...EĞER PROGRAMI WİNDOWS BAŞLANGICINDA ÇALIŞTIRIRSANIZ BÜTÜN HABER GÜNDEMİ BİLGİSAYARINIZI AÇAR AÇMAZ ÖNÜNÜZDE....:thumbup:​
HaberProgramı haberleri size bölgelerdeki haber merkezleri aracılığı ile hiç bir yerde yayınlanmadan size ulaştırır. Bu servis bir aracıdır. HaberProgamı'na gelen heberler yaptığınız ayarlara dayalı olarak bilgisayarınıza yüklenir.

Haber başlıklarını ve özetlerinizi HaberProgramı ile bilgisayarınızdan izleyebilir ve ilginizi çeken habere başlığını tıklayarak browser aracılığı ile gidebilirsiniz. Program sizi seçtiğiniz haberin sayfasına yönlendirecektir.

Program yeni bir haber yüklendiğinde sizi uyarır ve ekranın sağ altında yanıp sönerek işaret verir. Elektronik ortamda haberler fazla yer kaplamadığı için modeminizin hızı yavaş olsa bile tüm haberler bilgisayarınızı zorlamadan yüklenir. Bu esnada çalışan diğer programlarınızı etkilemez ve bilgisayarınıza zarar vermez.

Özellikleri

Online Haberler
Gerçek Zamanlı Döviz Kurları
Gerçek Zamanlı Hava Durumu ve 3 Günlük Hava Tahmini
Sayısal Loto Çekiliş Sonuçları
Şans Topu Çekiliş Sonuçları
On Numara Çekiliş Sonuçları
Süper Lig Puan Tablosu
Haftalık Süper Lig Fikstürü
Özel Kullanıcı Haber Arşivi
Ayrıca HaberProgramı'nın yazar grubunda bulunan bağımsız veya bir medya kuruluşunda hizmet veren yazarların bağımsız yazılarını güncel olarak takip edebilirsiniz ve hatta siz kendi duyurularınızı HaberProgramı aracılığı ile milyonlara ulaştırabilirsiniz.
HaberProgramı'nın Bilgisayarınıza Yüklenmesi

HaberProgramı'nın bilgisayarınıza yüklenmesi, size özel ayarların yapılması ve kullanımı çok kolaydır. Hakkında haber almak istediğiniz konuları seçebilir, dilerseniz daha sonra bu seçimleri değiştirebilirsiniz.

HaberProgramı'nın kullanım şartları, bir Kullanıcı Lisans Anlaşması içerisinde belirtilmiştir. Bu metin programı yüklerken ekrana gelecektir.
haberler.jpg
hava.jpg
doviz.jpg
Dili: Türkçe Yapımcı: Haber programı Boyutu:880.00 KB​
HABER PROGRAMINI İNDİRİN
HABER PROGRAMINI SİTESİNDENDE İNDİREBİLİRSİNİZ... BURADAN

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Bence gereksiz ama paylaşımın için Teşekkürler/
Rss ile takip etmek daha güzel :)

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
böyle programlar pc yavaşlattıyor :D daha önce denedim :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
SDN'de her türlü konu varken ben böyle programlara gerek duymuyorum. :D

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Teşekkürler..:)

FillsMartin

Profesör
Reaksiyon puanı
15
ben buna benzer başka bişey kullanıyorum, Perfect XP kurmuştum, ona entegre etmiş hazırlayan arkadaş, sağolsun..

Pesimistyle!

Profesör
Reaksiyon puanı
50
Genel olarak bakılırsa Türkler neden bu kadar basit programlar yapıyorlar anlamış değilim linkleri kopyala oraya buraya yapıştır sonrada program yaptım de emek diyicez ama bi yere kadar yani...:confused1:

R@N

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende kullanıyorum tsk