Ahmet Buytoz
Öğrenci
H81 anakart kullanıyorum.Ekran kartını sadece değişcektim fakat işlemcinin de rezil olduğunu söylediler bende ikisini değiştirmeye karar verdim bütçem toplam 600-650 tl.
İntel g3220 kardeşekran lartıda amd radeon hd 8350 ikiside rezalet
Peki kardeş bu ekran kartı gta 5 gibi oyunları açarmı açarsa düşük özelliktemi oynatır
Kardeş son bişey bu önerdiğin işlemciye gtx950 gidermi bide darboüaz sorunu olmaz demi
güç kaynağı şu kasanın üst köşesindeki kutu değilmiydi
yetmez o casper 200watt zor verir 400watt psu alsın benimde almam gerek...G3258'i genelde OC edip oyun için kullanıyorlar. R7 360 ile 750ti'ın arasında çok performans farkı yok ama 750ti güç tüketimi olarak iyiydi. Senin güç kaynağı da biraz sıkıntı gibi 17 amper veriyor biraz sıkıntı olabilir. Bence i3 4160 ile r7 360 al. @ConfickerBelasi yeter mi sence yukarıdaki Casper ?
bu bana rahat 900 e mal olacak gibielimdeki pc yi satıp yeni kasa toplamam daha doğru olur gibime geliyoyetmez o casper 200watt zor verir 400watt psu alsın benimde almam gerek...
yeter ama sli,cf yapamazsın.
güle güle kullan hayırlı uğurlu olsun benimde almam gerek de üşeniyorum axess de öyle...@ConfickerBelasi
Aerocool VX Serisi 400W 28A@12V Güç Kaynağı Mustafanın dediği gibi bunu alcam ekran kartı ve güç kaynağı tamam işlemciyide halletcem vereceği cevapa göre sağol kardeş
Para lazım para tomar tomar para şimdi yazın 3 ay farsonluk yapıp bunları toplicamgüle güle kullan hayırlı uğurlu olsun benimde almam gerek de üşeniyorum axess de öyle...