Güzellik Çıplaklık Değildir İşte ıspatı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
*SiRiNe* dedi ki:
senin ismini neden tıklıyayım ki ayrıca sen demedim genel anlamda konuştum biraz gerginsin galiba....!

Kusura bakma benim açtığım konu nerelere çekiliyor sen olsan kızmaz mısın? Ama geceden kalma olduğum için senin sorunu yanlış okudum galiba :$

Öüzr dilerim :* (A) :$

Bundan sonra kimseye iyi misin demicem meersem ne kadar kötü bişeymiş....

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
myefsane dedi ki:
*SiRiNe* dedi ki:
senin ismini neden tıklıyayım ki ayrıca sen demedim genel anlamda konuştum biraz gerginsin galiba....!

Kusura bakma benim açtığım konu nerelere çekiliyor sen olsan kızmaz mısın? Ama geceden kalma olduğum için senin sorunu yanlış okudum galiba :$

Öüzr dilerim :* (A) :$

o zaman senden ricam bundan sonra yazılanları daha dikkatli oku ve iyice anlamadan karşındakini de sen iyi misin gibi ithamlarda bulunma.

hellish

Profesör
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım açığın konu çok güzel resimlerde harika yanlız sanki başlığın biraz ilginç olmuş bunu açık olan bayanlar farklı anlayabilirler ki haklılarda çünkü çok iddaalı bir başlık olmuş

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
hellish dedi ki:
arkadaşım açığın konu çok güzel resimlerde harika yanlız sanki başlığın biraz ilginç olmuş bunu açık olan bayanlar farklı anlayabilirler ki haklılarda çünkü çok iddaalı bir başlık olmuş

Konu benim konu olmadığı için ve bu hadde geldiği için açıkcası kim nasıl anlamak istiyorsa öle anlamalı demek kalıyor bana benim niyetim belli yazanların da...

hellish

Profesör
Reaksiyon puanı
0
myefsane dedi ki:
hellish dedi ki:

Konu benim konu olmadığı için ve bu hadde geldiği için açıkcası kim nasıl anlamak istiyorsa öle anlamalı demek kalıyor bana benim niyetim belli yazanların da...
peki ozaman senin düşüncen ne bu konu hakkında

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Bu fotoğraflar Sarah Brightman'ın Harem albümü için çektirdiği fotoğraflara benziyor
denildi ben tanımıyorum. Evet olabilir.

Ben görüşümü önceki sayfalarda belirttim.

En son resmin üzerindeki resim de gözler çok güzel...

bir daha diyorum benim konumu başka yerlere lütfen çekmeyin.

Ben Siyaset yapmak istese uygun başlık altına açardım.

iyi forumlar

Erthon

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Ortam gerilmiş nedir bu sitres!

Tartışmayı bırakalım isterseniz.

hellish

Profesör
Reaksiyon puanı
0
kusura bakma ama açtığın konu başlığı sana ait ve buda senin düşünceni ortaya koyuyor yani sen kendin başlatmışsın farkında olmadan konuyu

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
hellish dedi ki:
kusura bakma ama açtığın konu başlığı sana ait ve buda senin düşünceni ortaya koyuyor yani sen kendin başlatmışsın farkında olmadan konuyu
hımmm

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Berkin Bozdoğan dedi ki:
Değerli Dostlar,

Buraya bakıp alakasız yorumlar yapmakta okurlarımızın üstüne yok. Bu fotoğraflar Sarah Brightman'ın Harem albümü için çektirdiği fotoğraflara benziyor. Belli ki tamamen belirli bir konuda yapılmış fotoğraf çalışmaları.

<hemnalınahemmıhına>Tutup "daha özgür olsalar" veya "kapalı da güzel olur" gibi çıkarımlar, abes. Zaten en çekici yer yüzken "saçı kapandı baakk yine güzel" demek daha da ilginç. Tamamen bağıl olan özgürlük kavramına olup olmadık yerde atıfta bulunmak, o da ayrı ilginç.</hemnalınahemmıhına>

Güzel günler dilerim.
ne güzel demiş bu yorumu okumayanlara bu sayede bir daha okur.

başlığımda başı açıklık diye geçmiyor yada dekolte diye geçmiyor yada başka birşey çıplaklık diye geçiyor sevgi saygılarımla siyasi bir paylaşım olduğunu düşünen arkadaşlara...

hellish

Profesör
Reaksiyon puanı
0
(Güzellik Çıplaklık Değildir İşte ıspatı)ya bunun başka ne gibi bir anlamaı olabilirki oraya peçeli bayan resmi koyup sonrada güzellik çıplaklık değil demişsin varmı böyle birşey ya ayrıca bunun siyasiyle falan alakası yok sen düşünceni açık açık söylemişsin farlı bir başlıkta olabilirdi bayanların gözleri çok güzel mesela ama sen iki tane göz koyup güzellikle çıplaklığı karşılaştırmışsın o zaman başlığını düzelt

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49

konu bana ait senin sölediğine göre başlıkta bana ait ben açıklamamı da yaptım sen kendi görüşünden dolayı böyle düşünüyorsun tarafsız gözle bakmayı dene... diğer insanlar gibi...

JuLiuSiuS

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Kimine göre gülüş,kimine göre ise resimdeki gözler güzel gelir,kimine göre güzel tatlı yazılan bir söz

Kimileride işte ne güzel gözler diyeceğine gidipte konuları kapalılığa çekiyor.

Arkadaşlar böyle konular sitede çoğalmaya başladı ve hepsinin sonunda,kilit vurularak bir yere varıldığını görüyoruz.Tabi onada sonuç denirse...

Lütfen olaya basit bakalım,tartışmalara gerek duymayalım...

hellish

Profesör
Reaksiyon puanı
0
konu sana ait demedim dikkat edersen ama başlık sana ait yani bu senin düşüncen ve sana katılmıyorum o zaman emin ol diğer birçok insanda katılmıyordur

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Konunun oraya gideceğini bildiğim için kilit diye 1. sayfadan beri diyorum....

hellish

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Bence 1.ci sayfadan beri kilit diyeceğine konunun başlığını değiştirmeyi düşünseydin o zaman daha mantıklı olurdu neyse bu konuyu fazla uzatmanın bir anlamı yok aslında herşey ortada yine söylüyorum resinler harika çok etkilendim ama başlık çok yanlış yerde kullanılmıştı

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Değişemesi gereken o değil bence .... :D

Erthon

Profesör
Reaksiyon puanı
13
"myefsane" Ortalık durulmuşken uzatma istersen.

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
İçinden geleni söyle, kalırsa yazık olur
Hayata küsüverirsin, hüzünler seni bulur
Bişeyler yapabilirsem güzel gözlerin için
Başından geçeni anlat, masaldır benim için

Hele bi gel, uzaklar sana gelir
Sen hele bi gel, bütün dertler bitiverir
Hep seni bulur, uzun zor sıkıcı günler
Yazık olur, hadi gel kurtar bizi

Hele Bi Gel - Pinhani

Ortam yumuşadımı?

Big

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Yeni başlığı açıklıyorum.
" Güzel Görünmek İçin Çıplak Olmak Gerekmez "
oldu mu?

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Big dedi ki:
Yeni başlığı açıklıyorum.
" Güzel Görünmek İçin Çıplak Olmak Gerekmez "
oldu mu?

boşver ortam iyi zaten sorun yok problem yok.

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Tabiki özgürlükleri konusunda kimseye laf düşmez zaten mantıklı insan varsa bir kısıtlaması dile getirir ama hanımefendılerımızın böyle sorunları yok ki fotoğraf çektiriyorlar yani bunda ne buldunuz tartışacak anlamadım :)
Mavi gözlere bittim...

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
Sabır da bi yere kadar değil mi?

Tartışmasız magazin turları diliyorum herkese ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...