Güzel ve farklı bir site

Bu konuyu okuyanlar

TBM

Müdavim
Katılım
28 Ekim 2008
Mesajlar
6,587
Reaksiyon puanı
358
Puanları
83
Sitemiz Rabbit | More than just video chat. Share Your World. budur. Arkadaşlarınızla vidyolu, sesli ve yazılı görüşebileceğiniz,İnternet sitelerine girebileceğiniz bir site,torrent falan çalışmaz.Tarayıcı firefoxtur ve sistem linux ama sürümü bilmiyorum. Serverdan bs'a bağlanır hızı 1 gigabittir 700 indirme 900 yükleme vardır ki bu zaman zaman değişebilir çünkü ölçtüm. Ben sadece İnternete girmede kullandım vidyo falan denemedim,deneyen olursa deneyimi belirtirse güzel olur. Sitede LD MD HD yayın var en net tabii ki HD olanı seçmenizdir ve kayıt olmanız lazım ister face ister posta adresiniz ile.

Site benim değildir sadece hoşuma gittiği için paylaştım.
Not:bs dediğim bilgisayarın kısaltmasıdır.
 

TBM

Müdavim
Katılım
28 Ekim 2008
Mesajlar
6,587
Reaksiyon puanı
358
Puanları
83
Bu arada vidyo denemedim demiştim yani vidyo görüşme yapmadım ama dizi falan baktım,dizi ve filmler için kota harcamak istemeyenler bu siteden deneyebilirler.
 

TBM

Müdavim
Katılım
28 Ekim 2008
Mesajlar
6,587
Reaksiyon puanı
358
Puanları
83
Eğer kota harcamak istemiyor iseniz dizileri ve filmleri tam çözünürlükte izlemek istiyorsanız gayet güzel bir site, ulan kendi sitemmiş gibi yazıyorum ha, hoşuma gitti çünkü :) Karşıda bir bilgisayar var linux kurulu ve onun üzerinden işlem yapıyorsunuz 1 gigabit hızında. Site bazen HD(YÇ) için üyelik istiyor bazende istemiyor kafasına göre takılıyor bu konuda. İstediğiniz her site açılmakta.
 
Üst